376. VORBEȘTE MOLDOVA - RĂPITORII DIN MINGIR - 09.08.2021

Mariana Bumbu din satul Mingir își amintește cu groază clipa în care fiul ei de 15 ani a dispărut. Femeia spune că în toiul nopții, patru consăteni i-au răpit copilul chiar din casă.

Femeia zice că nici nu a reușit să înțeleagă ce se întâmplă. În doar câteva clipe, patru consăteni i-ar fi urcat băiatul, cu forța, în portbagajul unei mașini.
Și nu doar Mariana povestește de răpire. Ștefan Guțu spune că în acea noapte încă doi minori din sat ar fi ajuns pe mâinile acelorași presupuși răpitori, printre care și feciorul său de 15 ani.
Mai mult, bărbatul zice că abia a doua zi a dat de feciorul său. Băiatul a înnoptat în podul unei gospodării străine.
De altă parte, cei patru bărbați care ar fi răpit copiii, se apără. Ei afirmă că au avut motive întemeiate pentru fapta pe care au făcut-o.

Cine sunt bărbații care i-ar fi răpit pe cei trei minori? Ce motiv ar fi avut pentru asta? Prin ce clipe ar fi trecut adolescenții, dar și părinții lor? Cum au scăpat băieții din mâinile presupușilor răpitori? Și de ce localnicii din Mingir se tem să doarmă cu ușile descuiate?

Comentarii: 247 

 1. Успокоительное для души

  Успокоительное для души

  O concluzie la tot ce am văzut! Va asigur că avem probleme foarte mari atât în sate cît și în orașe. Spuneti-mi va rog de unde să cunoască oamenii ce ii așteaptă în caz de încalcă legea ??? Spuneti-mi va rog de ce nu există surse de informare pentru copii și pentru părinți că dacă încalcă legea îi așteaptă o anumită pedeapsă ! E simplu in fiecare sat sa se creeze cel puțin pliante și să informeze toți localnicii că aceste infracțiuni sunt pedepsite foarte dur. Și încă o chestie foarte importanta - trebuie instruiți polițiștii din aceste sectoare corect. Trebuie sa educam odată populația și să o informăm - sunt sigur că oameniiy simpli habar nu au ce ii așteaptă dacă fac asemenea chestii.

 2. Violeta Kelecseny

  Violeta Kelecseny

  Deci in concluzie : Cei care au terorizat , furat și batut sunt victime ...Iar cei care au avut de suferit emotional din partea lor și nu au probleme cu legea , risca ani grei de puscarie !!!! Aveți grija de hiligani și hoti sa nu pateasca ceva ....OAMENII BUNI MERG SA-SI FACA PEDEAPSA 😠 Fiinca legea e a celor răi 🤔 Stati sa vedeti cati oameni vor mai suferi din urma celor "3 minori " pana vor ajunge sa plateasca și ei ....RUSINE POLITIEI SI PATINTILOR !!!

 3. Gina Moldovan

  Gina Moldovan

  Îmi pare f rău ptr răpitori, care au greșit prin faptul că iau răpit. Minorii merită pedeapsă mai mare decât răpitori. Dacă aș putea, aș bate la ei, ca la fasole. Draci, nu copii, și părinții lor iaș amenda și iaș pune să răspundă ptr ce au ajuns copii lor. Bătaia e ruptă din Rai. Părinți, dacă e nevoie de nuia ptr spinarea nebunilor, folosiți o până ies toți dracii din ei!!! 😡

 4. Madeline

  Madeline

  Peste vreo 3-4 ani când nu mai sunt atât de minori îi vedem iar la emisiune că au omorât sau violat pe cineva.. să îi apărați și atunci!

 5. Ni Na

  Ni Na

  De vina sunt numai parintii, ca i-au educat asa. Ce ei nu vad ca copilul nu e acasa, ca e baut, ca aduce lucruri straine...

 6. Victor Guzu

  Victor Guzu

  Bravo baetilor dar pozor pentru politiea din tara noastra asa trebue sa fie in fiecare sat oras la noi nui politie ,politiea lucreaza acolo unde sa da multi bani

 7. alboni flori

  alboni flori

  Cei acuzați de răpire, dați statul în judecată pentru neimplicare, neluarea măsurilor concrete la timp, dați polițistul in judecată, apărați va drepturile, mergeți la cedo, recunoașteți ce ați făcut și nu va para rău!

 8. Olga Plamadyala

  Olga Plamadyala

  Lumea e nevoita sa se apere, astai vina parintilor si a legii,

 9. Elena Cerneanu

  Elena Cerneanu

  Ascultind toate aceste probleme care se intimpla la noi in tara,este grozav.Din pacate politia este in legatura cu asa fel de criminali.

 10. Viorica Fantaziu

  Viorica Fantaziu

  Si la noi in casa au intrat nu acestea dar altii . Politia si noua tot asa au zis . ( prindetii bagatii in beci si va lamuriti) . Politia nu lucreaza DELOC . Dar parintii acestor " copii" sa raspunda de ce au facut la lume . Mai putin sa stea cu paharul si sa se ocupe de copiii lor . Eceasta mama trebue sa se gindeasca cum a educat .

 11. Max _T

  Max _T

  Moderatoare e foarte frumoasa. Uit si de tema ce se discuta cand o vad))

 12. Nordul Moldovei

  Nordul Moldovei

  Polițistul de sector dacă se implica mai de demult de ai închide pe bețivi și tâlhari;astăzi acești băieți care iau răpit nu aveau probleme cu poliția.

 13. Gabriel Petra

  Gabriel Petra

  Varza politia ! Astia trebuie monitorizati si luati in vizor !parintii sant depasiti de situatie!

 14. Iourii Cipileaga

  Iourii Cipileaga

  Sunt fost trăitor a satului Mingir .

 15. Andrei Chibercea

  Andrei Chibercea

  Bravo la baietii cei 4 care leau dat o lectie la cei 3 nebuni

 16. Alla Snow

  Alla Snow

  Какие нафиг копий, если воруют, по домам ходят и пугают людей, они жертвы,?поэтому только самосуд, и никак по другому, пусть все село выходит с вилами и на родителей тоже, они воспитали таких уродов

 17. Alina Munteanu

  Alina Munteanu

  Ce nu ar fi făcut copiii, dar nimeni nu are dreptul sa îi ia, să îi poarte prin portbagajul mașinii. Politia e corupta foarte in Moldova. Rușine la așa polițiști.

 18. pavel popovici

  pavel popovici

  Pe acești trei minori din familii volmerabele, și care părinții lor nu au avut grijă de educația lor pînă la 7 ani, pentru ca sunt mai mult doritori de a jlipi vinisor din poamă dulce, trebuie de internat la o școală specială de reeducare, pînă la 18ani,pentru ca au rămas înapoiați ce pe viitor se poate intimpla multe și cu mult mai dureroase crime! Iar maturilor ce au vrut sa le dea o lecție fiind descurajați de masurile organelor de stat, chite o amendă, ca pe viitor sa nu ee decizii în locul organelor ce sunt împuterniciți de stat!

 19. Cristina Iorga

  Cristina Iorga

  Dna draga trebuia sa lasati legea sa si faca treaba insa politia doarme in ghete.pacat acm ca cei 4 ajung la inchisoare .cat ptr minori .....trebuiau opriți de catre lege la timp .minorii care fac atatea ilegalitati dc nu st trasi la raspundere ptr actiunile lor?

 20. Ioana Turcan

  Ioana Turcan

  Doamne fereste nebunii chear politiea nu reacționeaza foarte trist