Dan Puric: S-a dat ordin să se termine cu pandemia!

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre ce a însemnat pandemia de coronavirus în viziuna sa, dar şi despre traumele generate de această perioadă cu care s-a confruntat omenirea.

Mai multe detalii pe Antena3.ro:
www.antena3.ro/emisiuni/subie...

Comentarii 

 1. Dumitru Hausi

  Dumitru Hausi

  Acum 5 ore

  Doi eunuci!!

 2. Florian Andrei

  Florian Andrei

  Acum 6 ore

  Multa sanatate domnului Dan Puric

 3. Zorian Chitosca

  Zorian Chitosca

  Acum 16 ore

  Care pandemie? A existat vreo una?

 4. Onescu Vali-Rai Imobiliare

  Onescu Vali-Rai Imobiliare

  Acum 21 oră

  Am ajuns sa primim sfaturi medicale de la un Actor??? În Russia la Putin nu s a dat ordin sa se termine pandemie? De ce as avea mai mare încredere în actor i decât în specialiști ca Răzvan Cherecheș și alții! Nu pot înțelege!

 5. Aurica Chirciu

  Aurica Chirciu

  Acum 22 ore

  Furi curent, domnule Puric!

 6. mircea stefan sacui

  mircea stefan sacui

  Acum 23 ore

  Mulți actori au fost turnători la secu !

 7. SPD

  SPD

  Acum o Zi

  si cu ce gand ar fi murit.sa nu mai ma stie nimeni

 8. SPD

  SPD

  Acum o Zi

  sa ne spuna.daca isus cristos ar fi scapat dupa cruce .care af fi fost manifestarea dansului fata de lume ce sentimente ar fi avut

 9. gabe

  gabe

  Acum o Zi

  un om..exceptional!!as fi putut sa anticipez fiecare idee si cuvant..si asta pentru ca gandim la fel...

 10. X

  X

  Acum o Zi

  Adunatura de gunoaie la Latrina 3... numai scursuri, slugi pesediste... cum se face ca toti urmaritorii de Latrina 3, desi sunt analfabeti cu 4 clase, identifica ei toate teoriile conspirationiste? :))) ajutati de un preot penticostal penibil sau de o croitoreasa ratata :)))

 11. Me The One G

  Me The One G

  Acum o Zi

  Latrina 3

 12. rose corcodica

  rose corcodica

  Acum o Zi

  Si care este urmatorul ordin ca nu suntem scapati. Noi Romani stim mai bine . Doar inceputul .

 13. silviu andrei

  silviu andrei

  Acum 2 Zile

  sa calatoresti peste hotare zilele astea este un chin teste covid19 pt toata fam te duc la 400 de euro , declaratii peste declaratii unde dormi cat stai cu cine te duci mai ramane sa te intrebe ce mananci si la ce ora te duci la culcare ? Nebunie generala control in masa

 14. Iulian Ion

  Iulian Ion

  Acum 2 Zile

  Ce caută acest trădător pe post

 15. Iulian Ion

  Iulian Ion

  Acum 2 Zile

  Nu l mai ascultați pe acest mason, care se face ca nu stie despre ce este vorba, acest slugarnic al masoneriei

 16. Gabriel G

  Gabriel G

  Acum 2 Zile

  Jenant Priceput la teatru genetica si probabil la rachete 😊

 17. Maria Dobrin

  Maria Dobrin

  Acum 2 Zile

  SĂ TRĂIASCĂ ȘI EII PE MINIMUL PE ECONOMIE. PREȘEDINTELE ACESTEI ȚĂRII. CUM A AJUNS ĂSTA LA CONDUCERE CĂ EU NU LAM VTAT. TREBUEA SĂ FIE UN ORTODOX NU UN RATACIT ATEU CARE DOSTRUGE ȚARA ASTA SFÂNTA. PLINĂ DE SINGELE EROILOR MARTIRII. PLEAVA ȚĂRII SUNT TOȚII DE LA CONDUCERE CARE VREA SĂ DISTRUGĂ ȚARA. NE A VÂNDUT LA UE TRĂDĂTORI DE ȚARĂ. UNDE E MIHAI VITEAZU. ȘTEFAN CEL MARE. SĂ IASĂ DIN MORMÂNT SĂ ÎI ALUNGE DIN ȚARĂ.

 18. Maria Dobrin

  Maria Dobrin

  Acum 2 Zile

  CE PANDEMIE. PROSTIE PE FAȚĂ. BATAE DE JOC. AȘA NE TREBUE CĂ LUĂM BANII DE LA UE SĂ ÎȘI FACĂ VILE PREȘEDINTELE ȚĂRII ȘI PARLAMENTARII. AU AVERII PENTEU TOT NEAMUL LOR. SUNT CA ȘI CĂPUȘELE CARE SUG SINGELE ROMANILOR OROPSITII DE IPOZITE. MAI AU SĂ PUNĂ IMPOZIT PE AERUL DA DE DUMNEZEU GRATUIT. LICHELE ORDINARE RUȘINE SĂ LE FIIE.

 19. Tonnyharry Tony

  Tonnyharry Tony

  Acum 2 Zile

  Eu am facut boala si am fost foarte grav, am avut nevoie de oxigen si de tot tratamentul care mi s-a acordat in spital. Tot personalul medical s-a straduit sa ma tina in viata. La spital la interval de 30 de minute venea o salvare, si oameni din salvare implorau sa fie salvati. Acest virus nu este o poveste, este cat se poate de real. Personalul medical isi face treaba in conditi foarte grele in contextul in care trebuie sa poarte acel costum de protectie care este foarte incomod si limiteaza mult libertatea de miscare si cea vizuala. Multumesc pe aceasta cale tot personalului medical de la spitalul Matei Bals, in special Doamnei Doctor Stoica Eleonora si Doamnei Doctor Vlad. Toate aceste masuri de restrictie au ajutat ca populatia sa nu scada dramatic. Cine nu a fost afectat de acest virus, nu stie despre ce este vorba. Toate aceste indemnuri de a nu purta masca si ca virusul nu exista, a dus la moartea unor oameni. De ce la o desbatere de genul acesta nu sunt invitati si oameni care au fost afectati in mod grav de virus?

 20. Maria Dobrin

  Maria Dobrin

  Acum 2 Zile

  DUMNEZEU SĂ VĂ DĂRUIASCĂ SĂNĂTATE. ȚARA SĂ SE TREZEASCĂ DIN SOMNUL ACESTA ÎN CARE LA ADUS TIRANI ACESTEI ȚĂRI CARE SUNT ATEI ȘI RĂTĂCIȚI. EII CU BANII DE LA UE NE AU DISTRUS ȚARA. FRAȚILOR SE TAIE ȘI ACUM PĂDURILE. CINE LE-A PLANTAT ACESTE PĂDURII?????? PREȘEDINTELE ȚĂRII CARE NE DUCE LA DISTRUGERE A ROMÂNIEI.??????

 21. user google

  user google

  Acum 2 Zile

  Cât de prost să fii Dan Puric, sa vii la Antena 3?

 22. Dumitrescu Marian

  Dumitrescu Marian

  Acum 3 Zile

  Cum s-a dat ordin ?..in toata lumea.. !! 😀😃

  • X

   X

   Acum o Zi

   Latrina 3, ce asteptari sa ai? :))) slugi pesediste

 23. radu radu

  radu radu

  Acum 3 Zile

  CEVA ciudat: pe la final de aprilie marile comune din Ilfov aveau record de infectii, cca. 12 la mie. Dupa doar o luna (sau mai putin) se intra pe "verde" in Ilfov. Deci... wtf?

 24. Daniela Eyong

  Daniela Eyong

  Acum 3 Zile

  rofilm.info/much/video/iXnNiqWpmGOYr50

 25. Daniela Eyong

  Daniela Eyong

  Acum 3 Zile

  rofilm.info/much/video/q6GckqV7mYRvl5U

 26. mariomarean

  mariomarean

  Acum 4 Zile

  Aveți răbdare și o să vedeți efectele acestui vaccin .... Apoi o să vă arunce alte minciuni iar voi o să îi credeți .....

 27. Niculae “Robin” Nicu

  Niculae “Robin” Nicu

  Acum 4 Zile

  Adevărat ......Manipulare .......Minciuni ...

 28. Nicu Bragea

  Nicu Bragea

  Acum 4 Zile

  Bine ar fi să ia sfârșit odată pandemia

 29. je

  je

  Acum 4 Zile

  Toată stima și respectul pentru acest roman patriot👍❤️🇹🇩

 30. Elena Radu

  Elena Radu

  Acum 4 Zile

  😃😃😃😃😃ce timpenie. Nu ma, ordin au dat extrateresti,😃😃😃🙂 penibil de 2 bani esti cam tu......

 31. Victor ivan

  Victor ivan

  Acum 4 Zile

  S-a văzut de la bun început ca acest virus a fost o manipulare,sunt date clare ca în lume au murit mai mulți oameni de alte boli decat de acest covid19, vaccinurile sunt bune pentru oameni dar acele vaccinuri garantate și care oferă imunitate, lumea ar trebui sa se trezească pentru ca sunt dovezi clare care arata ca suntem manipulați,nu putem fi obligați la nimic, avem drepturi și dacă observați ca televiziunile au început sa se trezească la realitate...in Germania politicienii ,o parte dintre ei sunt ca și la noi,doar pentru interes,locuiesc de 11 în Germania.

  • Victor ivan

   Victor ivan

   Acum o Zi

   @X nu permit jigniri în primul rand,sunt plecat din tara de 11 ani de când nu am mai fost de loc în tara,și sunt oameni importanți și inteligenți a acestui glob pământesc care au dovedit și dovedesc în continuare,dar nu asta este esenta,este o părere personală și nu admit sa fiu jignit,în momentul când iti vorbesc urat atunci poți sa îmi vorbești urat,respect se numește.

  • X

   X

   Acum o Zi

   Ba, de unde veniti toti shawormarii cu teoriile astea conspirationiste? :))) rasa voastra de gunoie analfabete, iar le stiti voi pe toate, scursuri pesediste

 32. Luminita M

  Luminita M

  Acum 4 Zile

  Avem nevoie de oameni asumati ca dl.Dan Puric unde sunt caracterele tari din tara asta sunt cativa dar nu suficienți care ar trebui sa iasa in fata sa răstoarne ,,Rahatul"asta!!!

 33. John Citizen

  John Citizen

  Acum 4 Zile

  Cine nu crede că vaccinarea va deveni obligatorie E ignorant. In Australia nu ți se plătesc beneficiile pentru copii daca nu ii vaccinezi, mii și mii de dolari. Copii vor fi marginalizați și se vorbește de interzicerea accesului în creșe și grădinițe. Și cu toate acestea oamenii refuza să primească otrava guvernului.

 34. Depanare Auto

  Depanare Auto

  Acum 4 Zile

  Norocul vostru ca s-au vaccinat "gratis" oamenii. Ca altfel nu mai vedeai concerte nici peste 3 ani.

 35. Mike B

  Mike B

  Acum 4 Zile

  Marele intelectual Puric... O bășină valorează

  • X

   X

   Acum o Zi

   O sluga, mai nou se pricepe si la medicina acest infect... si unde sa se duca toate scursurile, daca nu la Latrina 3?

  • trif maryan

   trif maryan

   Acum 3 Zile

   intelectual turnator!

 36. SIMPSON Bart

  SIMPSON Bart

  Acum 4 Zile

  Este evident inceputul procesului de control total al populației. Nu inţeleg ce e neclar.

 37. Ion Mititelu

  Ion Mititelu

  Acum 4 Zile

  Ce fumezi purice!?🤔🤔🤔

 38. iliana Drăgan

  iliana Drăgan

  Acum 4 Zile

  Acest certificat o sa oblige pe oameni să se vaccineze și o să fie râu de oamenii are vor sa se ducă la munca în Germania eu una renunț la bani și de dus în Germania dar vaide cei care se vaccinează își semnează singuri condamnarea la moarte

 39. Rotor Blade

  Rotor Blade

  Acum 5 Zile

  Dan Puric are diverse opinii si face tot felul de predictii pe care le prezinta pe un ton decisiv insa pe problemele astea e foarte greu de analizat care e adevarul, ce e mai bine sa facem sau ce se va intampla. Ai putea ajunge la niste idei consultand specialisti din diverse domenii. De exemplu daca e bine sau nu sa faci vaccinul. Primul lucru de lamurit este daca vaccinul e unul onest sau se urmaresc alte scopuri. Apoi in functie de fiecare in parte este oportun sau nu. Aici pentru ca nu sunt date suficiente pare greu de dat un raspuns corect. E nevoie de imunizare in masa pentru a salva un numar mai mare, sau pentru ca efectele economice sa fie reduse,? Sau poate aceste pericole nu exista?! Daca ai un rol de decizie, pur si simplu poti lua anumite decizii, rele sau bune ( nu poti sti cu certitudine) prin consultare cu specialistii si unde apar conflicte acolo deciziile se pot schimba. Vaccinul te-ar putea ajuta de exemplu sa faci o forma mai usoara chiar daca tot iei virusul. Eu as lua in calcul si o singura doza fara rapel pentru a reduce riscul efectelor adverse care nu sunt bine cunoscute. Pe de alta parte il admir pentru ca e un om talentat arta discursului, curajos si stie sa isi spuna punctul de vedere, fie bun or gresitp

 40. PETRU RARES

  PETRU RARES

  Acum 5 Zile

  Coronavirus a fost profețit după timpul lui Daniel. Ce spune păcălici ăsta ,e de la Satana .

 41. PETRU RARES

  PETRU RARES

  Acum 5 Zile

  Dacă îi faci pe tâmpiți să meargă la biserică,tot o loază ești !

 42. Adriana Tudosa

  Adriana Tudosa

  Acum 5 Zile

  Felicitari d-le Dan Puric👏🏼👏🏼👏🏼🌹🌹🌹🕊/ati vorbit f.adevarat!dar 😘puterea nu-i in mana inteleptilor....😘😘😘

 43. Elena Elena1

  Elena Elena1

  Acum 5 Zile

  Felicitari,un romin adevarat si bunu Dumnezeu sa ne apere de tot raul

 44. adalbert bogar

  adalbert bogar

  Acum 5 Zile

  NU II BAG IN PIZDA MAMI LOR INCOPETENTA IGNORANTA NUMA DE BUN SIMT NU AU FUTUI CRISTOSI MAMI LOR DE CRIMINALI DRACULUI CINTE CRISTOSI MAMI LOR RASPUNDE PENTRU CRIMELE ASTEA

 45. Costea Lucia

  Costea Lucia

  Acum 5 Zile

  Asta face parte din ''intelectualii Romaniei''?:))))))))))Este clar, se duce Dracu tara aia.

  • X

   X

   Acum o Zi

   Da, "intelectualii" care se aduna la Latrina 3 :))))) unul si unul :)))) o adunatura de gunoaie

 46. Marius Dumitru

  Marius Dumitru

  Acum 5 Zile

  Cum să dai dislike?

 47. Carmellya Carmellya

  Carmellya Carmellya

  Acum 5 Zile

  De ce in America, scolile private au fost deschise , iar cele de srat Abia din aprilie s au deschis, dar cu program redus?

 48. geocrisanda

  geocrisanda

  Acum 5 Zile

  Vaccinul nu asigura imunitate!? Stai La teatru! Vb de papusar dar cred ca esti cel mai mare papusar din pacate! Stii ça ai oameni pe constiinta!? Sau nu-ți pasa!?

 49. Tica Pavel

  Tica Pavel

  Acum 5 Zile

  Respect Dan Puric!!!

 50. Lucica Becichi

  Lucica Becichi

  Acum 6 Zile

  Felicitări invitatului.Va ascult cu mare plăcere si mult interes.Are dreptate in tot ce doresc.Deacord cu dânsul. 👏👏👏👏👏

 51. Sergiu Fendrihan

  Sergiu Fendrihan

  Acum 6 Zile

  PE CAND UN MEDIC CARE FACE PE ACTORUL SI CRITICUL DRAMATIC? DE CE SA NU SI FACA FIECARE DATORIA SI PROFESIA?

 52. Sabin Waldemar Popescu

  Sabin Waldemar Popescu

  Acum 6 Zile

  Să-l intrebe cum e cu virusul pe Marcel Pavel . Poate il cunoaște ! Si un pic de info in domeniul medical . Care specialiști ? Cei chinezi ? Adevarat fiecare cu meseria lui . Dan Puric cu filmul, medicul cu medicina. Ciorbă iese cand se amestecă .

 53. Sergiu Fendrihan

  Sergiu Fendrihan

  Acum 6 Zile

  DA MAI PURICE NU AI FOST MEMBRU DE PARTID??? TRADATOR

 54. Sergiu Fendrihan

  Sergiu Fendrihan

  Acum 6 Zile

  NU S A DAT ORDIN NIMICA ASTA E UN PROST UN ACTOR CARE NU ARE HABAR DE MEDICINA

 55. Aurel Mihai Barbulescu

  Aurel Mihai Barbulescu

  Acum 6 Zile

  am o simpla intrebare si o sugestie la care va implor sa imi raspundeti : eu daca inntru intr-un supermarket sa imi cumpar o sticla de bere, plec cu un cos de cumparaturi de cel putin 1000 ron...care supermarket imi va cere vaccinul? atata timp cat ei fac o caruta de bani de pe urma psihologiei cosului..cu cat e mai mare cu atat avem mai multi bani...cine va in terzice sa intru in magazin fara vaccin? cine va interzice acest castig? sa piarda bani/ se vorbeste ca te vor mustra sa te vaccinezi..ca nu iti mai da voie sa intri in magazin. cine va fi de acord sa piarda bani in favoarea unora?

 56. Vasilica Raileanu

  Vasilica Raileanu

  Acum 6 Zile

  Lasati l sa vorbeasca,pt asta l ati invitat,mai ales ca are ce spune!

 57. Brisit Mario

  Brisit Mario

  Acum 6 Zile

  Sunt curios daca era PESEDEUL la putere era acelasi discursul? :))))

 58. Evelina Butera

  Evelina Butera

  Acum 6 Zile

  Vaccinul acesta e doar un vaccin.Dar, să vorbiți de vaccinuri care au făcut sterilitate,ponderitate și multe altele chiar din timpul epocii de aur!Tardiv,pt vorbe-n vânt!Clasa politica este coordonată pe sistem!Statul și biserica au condus.Acum conduce doar statul.Asa că:Nimic nu se schimbă ,totul se transformă!☄️😜😀😀

 59. Get beGet

  Get beGet

  Acum 6 Zile

  Perfect adevărat.

 60. Alexandru Flavius Bădescu

  Alexandru Flavius Bădescu

  Acum 6 Zile

  Felicitari! 👍🏼👍🏼👍🏼🙏🏻

 61. InSlapi LaMare

  InSlapi LaMare

  Acum 6 Zile

  Se vorbeste despre el, Dan Puric. E un mare orator dar vorbeste doar de el.

 62. eduard tincu

  eduard tincu

  Acum 6 Zile

  Dan puric un actoras primitiv si fara coloana.

 63. adrian ady

  adrian ady

  Acum 6 Zile

  V-ați imunizat dea-n pl

 64. Ciprian Cucinschi

  Ciprian Cucinschi

  Acum 7 Zile

  Dan Puric un om a lui Dumnezeu

  • trif maryan

   trif maryan

   Acum 3 Zile

   turnator la secu!

 65. Laura

  Laura

  Acum 7 Zile

  Nu știu dacă s-a dat ordin sa se termine cu pandemia... ei tot mai caută valul x si radacina y

 66. Mihai Popescu

  Mihai Popescu

  Acum 7 Zile

  Pe de o parte spunem că politicienii sunt niste incompetenți, diletanți și inepți. Pe de altă parte spunem că politicienii sunt niste eminențe cenușii capabile de scheme machiavelice care au un interes obscur. Ar trebui să ne hotărâm pentru că una o exclude pe cealaltă. Sunt mulți care își dau cu părerea despre lucruri pe care nu le cunosc pe principiul lasă că știm noi. E păcat că internetul a făcut din proștii statului purtători de cuvânt și lideri de opinie. Ar fi o pierdere de timp sa ii explici unui hârciog despre galaxii sau atomi. E la fel de inutil să încerci să ai o discuție rațională cu un idiot pe care procesele logice elementare îl depășesc. Din păcate trăim vremuri de corectitudine politică. Asta înseamnă că nu poți să pui un prost la locul lui fără că lumea sa te condamne. In ziua de azi orice ajutor de neica nimeni s-ar simți îndreptățit să se certe cu Einstein pe probleme de fizică. E lamentabil ce se întâmplă. Slavă Domnului că sunt suficienti oameni cu inteligență medie care chiar înțeleg ce se întâmplă dincolo de teorii ale conspirației. Datorită lor imunitatea de turma va fi atinsă și lumea va trece peste problema covidului. Ironia e că datorită acestor oameni și redușii mintal vor beneficia. Doar o observație câți dintre cei vaccinați și care au luat covid au ajuns la terapie intensivă?

 67. Constantin Ion

  Constantin Ion

  Acum 7 Zile

  Domnul Puric và respect f mult ...dar si in Germania sa dat ordin sa facà faccinul la copii ...dar de Paste tot a fost inchis in Germania

 68. Constantin Ion

  Constantin Ion

  Acum 7 Zile

  Nu sa dat ordin ...e o pauzà pânà in Septembrie- Octombrie sa vedeți in toamnà ...

 69. Stefan Bragarea

  Stefan Bragarea

  Acum 7 Zile

  Dacă spune însuși Dan Păduche!

 70. constantin maradin

  constantin maradin

  Acum 7 Zile

  .Merkel este o marionetă ...

 71. constantin maradin

  constantin maradin

  Acum 7 Zile

  Respect ,Dan Puric ! Restul e trădare ....

 72. Tina Tina

  Tina Tina

  Acum 7 Zile

  Te-aș asculta, te-aș asculta...... Te iubesc Dan Puric. Ce bine că te avem!

 73. vasilew

  vasilew

  Acum 7 Zile

  Cine sunt cei care dau ordine aberante?...Cine sunt prostii care executa ordinele aberante,date de alti prosti?...Vrem nume si vrem sa fie trasi la raspundere... Doar ca cei care aplica legea,primesc si ei niste ordine aberante,de la alti strategi prosti,iar prostii le implementeaza in tarile lor,dupa care dau ordine sa inceteze aberatiile,dupa ce le-au implementat,dand dovada de supunere orbeasca fata de niste organizatii fantomatice...

 74. Ciprian N

  Ciprian N

  Acum 7 Zile

  Tocmai AM DAT LA GUNOI cele doua CARTI pe care le aveam scrise de DAN PURIC. Titlul fiecareia incepea cu "Despre..." -- Sunt suparat pe mine pt ca m-am lasat inselat si am cumparat si am citit cartile respective. Probabil ca sunt mai roman, mai crestin, si mai om decat Dan Puric. Cred ca toata lumea e preocupata si de efectele adverse ale vaccinului si fiecare trebuie sa ia singur decizia in nume propriu. Sunt totusi MILIARDE de doze vaccin administrate pana acum... Primele vaccinuri Pfizer in trials au fost administrate acum mai bine de un an (Martie 2020) ... daca erau efecte adverse majore ar cam fi trebuit sa apara. Asa, doar teoretic, nici aspirina, colorantii, antibioticele, conservantii - nimic nu e 100% sigur. Legat de continut - exista studii ( de ex New England Journal of Medicine, dar si altele) legate de vaccin la adolescenti; in SUA a fost aprobabt de CDC la nivel national; acum si Moderna e pe cale sa obtina acordul de la FDA pentru a extinde vaccinarea si la adolescenti in urma unui studiu facut pe 3700 adolescenti (eficienta 100%) - teoretic virusul se poate transmite si intre vaccinati insa probabilitatea (formula probabilitatilor conditionate ) e muuult mai mica - in colectivitati vaccinatii si nevaccinatii nu pot fi egali. Pe autostrada soferi beti nu pot cere egalitate cu celalti chiar daca un sofer care nu consuma alcool poate produce accidente. Romania trebuie sa reporneasca economia - asta se face relaxand zonele cu risc scazut. - discursul - politica si pseudo stiinta; amestecul lui Isus in discutie pentru a vinde mai usor ideea imi pare pacat religios ------------------------ Avem nevoie de progres. Faptul ca ne bate Georgia sau nu ne mai calificam la euro sau mondiale la fotbal - nu e o intamplare. Cand vezi un om imbracat cu steagul tricolor, tinand o cruce in mana si cantand "Desteapta-te romane" - fugi cat poti de tare in directia opusa! Steagul si crucea au ajuns instrumente de marketing si manipulare din pacate. Dan Puric cel putin le foloseste ca sa se vanda pe el. P.S. Acum doua zile doi indivizi dubiosi au agresat o batranica in tramvai in coada lui. Doar un singur tanar a intervenit sa o ajute. Eu mi-am dat seama mai tarziu cand voiam sa cobor in statie (eram in fata auzisem cearta din spate dar nu sunt genul de curios). Restul "romanilor" se uitau si isi vedeau de ale lor. In loc sa cobor m-am dus in spate sa il ajut pe tanar sa faca fata. M-am dus langa el, intre el si indivizi. El a coborat si indivizii au coborat dupa el si l-au fugarit putin, eu coborat si alergam dupa ei si strigam sa il lase. S-au intors si au inceput sa fuga dupa mine. Am fugit inapoi pe peron si am reusit sa urc din nou in tramvai si am strigat vatmanului sa inchida usile si sa plece. Am mai mers o statie. Batranica zicea chiar ca tiganii se ajuta toti intre ei insa romanii .. aproape nimeni. Puteau cel putin 5 alti oameni sa intervina. Am mai mers o statie. ---- Concluzia mea e ca noi romanii avem mai multe probleme decat vrem sa recunoastem si ca pe langa ce oameni frumosi suntem asa cum ne zice Dan Puric (ar fi ok daca nu ar fi la pachet si cu partile toxice) ar fi bine daca ne-ar mai zice cineva si despre partile mai putin frumoase pe care le avem.

 75. Nicolae Paun

  Nicolae Paun

  Acum 7 Zile

  De o suta de ori, de o sută de ori ar fi fost mai bun pentru noi Sputik-ul, maestre!

  • X

   X

   Acum o Zi

   gunoi pesedist ce esti

 76. Lenuta Hincu

  Lenuta Hincu

  Acum 7 Zile

  Sunt noste calai fara suflet Aproape toti care ne conduc sunt oameni fara dragoste de neam si tara si nu au copii Pe ei ii intereseaza doar sa dea bine in fata UE pentru cistiguri banesti Si -au vindut sufletul diavolului Rusine

 77. Dumitru Maruntelu

  Dumitru Maruntelu

  Acum 7 Zile

  Esti mare omule

 78. narayana777777

  narayana777777

  Acum 7 Zile

  DIN SERIA DEZVALUIRI CUTREMURATOARE DESPRE VACCINURI SI VACCINARE! file5.gofile.io/download/805fa322-3b7e-4c68-8774-49fcf92854ba/De ce actuala criză covid nu este o teorie a conspiraţiei.mp4 srv-store5.gofile.io/download/37ac6c25-f32e-4a96-9cb7-e2d93fafb956/Vaccinarea anti-Covid, o crimă abil orchestrată_p1.mp4 srv-store3.gofile.io/download/717e5305-5951-48d8-b28e-faa47aa03149/Vaccinarea anti-Covid, o crimă abil orchestrată_p2.mp4 store7.gofile.io/download/c2d00a48-bb30-4b0c-b5bf-b8c0b2ff945f/Revelaţii şocante despre vaccinuri - episodul 1, partea 1.mp4 store7.gofile.io/download/ac731e69-f311-41b5-b5be-83827eb6b822/Revelaţii şocante despre vaccinuri - episodul 1, partea 2.mp4 store7.gofile.io/download/3842aedd-aabf-4a13-b5ca-9fcb3474e404/Revelaţii şocante despre vaccinuri - episodul 2, partea 1.mp4 store7.gofile.io/download/78e2f0af-f132-4226-827b-9b42df443536/Revelaţii şocante despre vaccinuri - episodul 2, partea 2.mp4 Documentaries with English subtitles store7.gofile.io/download/89bd4692-b050-439c-9ad1-ea5fe4d844cf/Why the current Covid crisis is not a conspiracy theory.mp4 store7.gofile.io/download/25a9cecc-fbab-40ab-8758-6d70d003c906/Anti-Covid vaccination, a cunningly orchestrated crime - part 1.mp4 srv-store5.gofile.io/download/12e849be-4008-4a4d-b000-52209c37325c/Anti-Covid vaccination, a cunningly orchestrated crime - part 2.mp4 store7.gofile.io/download/d5c3fa83-6531-43dd-ae54-a0c9776bb609/Shocking revelations about vaccines - episode 1, part 1.mp4 store7.gofile.io/download/2bf9036d-c572-44e5-a932-94964496347b/Shocking revelations about vaccines - episode 1, part 2.mp4 store7.gofile.io/download/4ce67fec-4d54-449c-a372-358600e9a792/Shocking revelations about vaccines - episode 2, part 1.mp4 store7.gofile.io/download/c69dd97a-88e6-47a6-b2ea-ec01a094b5f0/Shocking revelations about vaccines - episode 2, part 2.mp4 Documentaries with Russian subtitles srv-store3.gofile.io/download/a7e45a25-16a7-4e18-8db6-d16abce4b213/Почему нынешний кризис Ковид не является теорией конспираций.mp4 Documentaries with Czech subtitles store7.gofile.io/download/0675af58-5998-48f4-8750-d33be4d8cab6/Očkování proti covidu - dovedně zkonstruovaný zločin - 1. část.mp4 store7.gofile.io/download/b491f554-4a3d-4d8b-a75c-779e7c8cc826/Očkování proti covidu - dovedně zkonstruovaný zločin - 2. část.mp4v gofile.io Gofile - File sharing platform, anonymous and free Gofile is a free file sharing and storage platform. You can store and share data of all types. There is no limit and everything is free.

 79. EU nul

  EU nul

  Acum 7 Zile

  s a dat ordin pt incetare? 😅😅😅

 80. marian gomoescu

  marian gomoescu

  Acum 7 Zile

  E bine ca ne explica domnul Puric cum sta treaba. Tot mapamondul e condus de oculta mondiala, iar virusul si mortii sunt doar inventii. Problema domnului Puric e ca nu au fost milioane de morti ca sa poata spune ca nu avem guvern care sa gestioneze situatia. Ceea ce faceti voi e crima si multi au murit din cauza dezimformarilor voastre. Intrebarea e: cui foloseste? Oare nu celor care spun ca nu e bine sa fim in Uniunea Europeana si NATO? Celor care spun ca ar trebuii sa fim un fel de Belarus pe baza Ortodoxiei? Domnule Puric, romanii s-au desteptat si nu mai vor sa fie cu Rusia, vor cu tarile democratice, cu Uniunea Europeana. Daca nu eram in NATO, acum vorbeam ruseste.

 81. George Găzdoiu

  George Găzdoiu

  Acum 7 Zile

  Foarte tare...totul e la ordin ,la comanda...că la un teatru de păpuși.

 82. florin manta

  florin manta

  Acum 7 Zile

  Haide purice c-ai dat-o in bara...! Exact ca-n America , orice actoras de doi lei se crede acum mare moralist...! Vaccinul nu da imunitate...? Ba sigur ca da...! 95% esti protejat...! Nu se stiu efectele pe termen lung...? Nu...dar se stiu efectele pe termen scurt fara vaccin...! Milioane de oameni morti pe tot globul...! N-o mai arde aiurea tataie....! Adeverinta de vaccinare e foarte buna..! Eu nu vreau sa platesc ca tine testarea de fiecare data cand calatoresc undeva! Numai prostii spui...! Nu est]i impotriva vaccinarii..? Ba chiar esti...! Toata atitudinea ta denota asta...!

 83. Alex Nechifor

  Alex Nechifor

  Acum 7 Zile

  S-a dat ordin domnule Puric sa nu mai fii cretin.

  • Sofia P

   Sofia P

   Acum 6 Zile

   Nici tu

 84. Marcel Marcel

  Marcel Marcel

  Acum 7 Zile

  O grămadă de cacati care se uita în gura lui Pulic

 85. DG

  DG

  Acum 7 Zile

  Ce e diferit la COVID? Nimic. Medicii nu dau tratament dacă nu te internezi. Pneumonia este o boală mult mai grea, de exemplu. Păcat că mass-media suferă de o boală și mai grea...Nu poate trăi fără a minți.

 86. Constant Constant

  Constant Constant

  Acum 7 Zile

  Ei vaccinul te îmbolnăvești de covid.transmitu boala.si poti mai departe masca.tre sa gândesti un pic daca ai creier si sa te duci asa ca boul la tăiat si sa ei vaccinul.tarile din europa nu mai vor sa faca vaccinul.

 87. Victor Platon

  Victor Platon

  Acum 8 Zile

  Eu cred că s-a dat ordin să se termine cu prosteala actorilor care se pronunță pe subiecte medicale. De ce oare se bagă în probleme de medicină când ei sunt afoni pe acest subiect???

 88. Bodo Ceci

  Bodo Ceci

  Acum 8 Zile

  Ai primit tu direct acest ordin,miroase prostia din tine.

 89. ION LUCA

  ION LUCA

  Acum 8 Zile

  Bate Vantu bate !

 90. ION LUCA

  ION LUCA

  Acum 8 Zile

  1470 Simleul Silvaniei ...?

 91. ION LUCA

  ION LUCA

  Acum 8 Zile

  S-a dat Ordin ..Bravooooo !

 92. Alin Carastoian

  Alin Carastoian

  Acum 8 Zile

  Penibil!...Argumentatii puerile demne de neluat in seama! Noi sa fim sanatosi o zi faina tuturor!

 93. Mariana Mamma

  Mariana Mamma

  Acum 8 Zile

  Mulțumim pt emisiune Domnule Răzvan Dumitrescu .Mă înclin cu respect Domnule Dan Puric

 94. Ion Murgu

  Ion Murgu

  Acum 8 Zile

  ***First I will say, pay attention"!", Fermat's Last Theorem FUNDAMENTAL begin with 2015 isn't a fundamental because of any **#Proof** , like for n=3 , n=4 , n=7 and n=11 , NOT, is because we get a SOLUTION for all Powers n's via Fermat - Murgu Impossible Equations and using the basic fundamental in Math Functional - The Lost Fundamental, then maybe surprising yet, we get a solution for general cases as Science road must to be*** Boys, I am here full of hope you will help my to purpose #Fermat_Murgu_Theorem to be included #Math_Millennium_Prizes as a Theorem more important then a lot another because of light which can bring in #Math_Functional . TY ! "Giordano Bruno was killed by humans which served a #False_Truth , but his truth flies not only over his grave, instead over the whole Universe. " Finally #NASA heard us and will can consider #Climatic_Disorder_DOTCOM project #Wine_From_Venus started, will begin soon ! Thank You NASA for lucking to us! NOW about the best #Humanity_Science_And_Culture_Thesaurus - 2015 2 FUNDAMENTALS, HIDED YET FOR SCIENCE because of a lot of absurd motivations as : any scientists consider that this absolute truth will auto exclude beauty of #Complex_Numbers . Any consider that as a danger of all Science Theorems, because bring a truth of Relativistic Solution of Equations by Simplify. Another #Scientists and #Mathematicians are too proud, and exclude by stepping over truth theirs False solutions for #Fermat_Last_Theorem. *****DOWN, a **#Science_Truth** with start, base , and implementing **#Logic_Of_Truth** starting from a supreme TRUTH SUM 1+1=2 and then 1+2 = something else valued 3 as **#Absolute_Truth** which impregnated also Multiply and Division with its logic sense out of Abstract yet***** ***After more then 40 years of crazy work, I am pretty sure **#Unified_Fields_Theory** already began its History into future and its **#Universal_Particle_Inerton** lie already at the base instead not great **#Boson**, **#God_Particle** . **#Good_Morning_Future** !, with all hopes*** ***Into **#Saint_Day** **#2015_September_24** ( **#Saint_Day_2015_September_24** ) America brought the best contribution ever anybody make to Humanity Science & Culture Universal Thesaurus*** ***Into Saint Day 2015 September 24 America , via **#Physicist_Ion_Murgu_From_USA** make the biggest discovery ever , because all **#Discovery** 's we get until have a replica in **#nature** , when those 2 Fundamentals were extracted from the night of the mind where lied maybe 7000 years*** With #America_Earth_Proud_Day_Fundamentals (2 absolute new fundamentals in #Mathematics : 1. #Ion_Murgu_The_Lost_Fundamental & #Ion_Murgu_Fermat_Last_Theorem_Fundamental ) was born in #Physics a Chance for #Unified_Field_Theory and #Universe_Basic_Particle (#Inerton) , or, #The_Tear_Of_Geea . Via #AEPDF we get also #Pythagoras_Theorem from #Fermat_s_Last_Theorem as blessed Exceptions which confirm the rule and claim #Geometry and a lot more. You can say , and what? By blessing Pythagorean Triples as Fermat's Last Theorem Blessed Exceptions which confirm the rule , Pythagorean Theorem got new #Quality and as will see implications in #Physics. If it were to be know long time ago #Atomic_Model had to had it's curent form for a long time. ***America Earth Proud Day Fundamentals are The Biggest Contribution Ever to **#Humanity_Science_And_Culture_Universal_Thesaurus** , because of its Science Motivational Content - Absolute Truth*** But over it, brought a lot for #Math and #Science : * Pythagorean Prime Numbers , more important then #Prime_Numbers because are connected to a functional brought by Pythagoras Theorem. * Fermat - Murgu Quadruplets which express a Functional Modularity . * Euler - Murgu Equations 1=1. * Fermat Equations - as Irrational Field Integrator's. * Double False Redundancy Of Truth. * Fermat - Murgu Theorem which because was deducted from Fermat's Last Theorem will keep Fermat name in, and because its future importance in #Mathematics_Functional and not only I hope will be included by all #Math_Academy as urgent solution scope and a premium for solver. *****#Fermat_Murgu_Theorem** : For ever Integer n there do not exist a Z^n integer at power n which to be a sum of another's (n -1 ) Integers at powers n every one*** Is a #Math_Millennium_Prize more important then #Riemann_Hypothesis and for sure Riemann Hypothesis have a partial solution here. "www.climaticdisorder.com/hstp/" #The_Lost_Fundamental is proved at: "www.climaticdisorder.com/proof/" If you saw any small errors there , say it to my. Also easy maybe we can evolve for powers n

 95. Romulus Buta

  Romulus Buta

  Acum 8 Zile

  3:54 păi măi băiatule , tu câte vaccinuri ai făcut pe vremea lui Ceaușescu ???

 96. RADU MURDZEK

  RADU MURDZEK

  Acum 8 Zile

  Dan Puric a fost recrutat de Securitate în martie 1976, pe vremea când avea doar 17 ani. (credit: wikipedia). Nu vă mai lăsați păcăliți de jigodiile astea cu discursuri plătite.

 97. ciprian beian

  ciprian beian

  Acum 8 Zile

  😂

 98. mandataruu

  mandataruu

  Acum 8 Zile

  opinia nu inseamnă adevăr, fiecare poate avea o opinie insa adevarul nu este ceea ce spune puric.. o citi mult și o făcut o opinie deviată de adevăr totul a fost un scenariu iar guvernele europene și atlantice de slugi ce o fost ademenite sume miliarde o ajuns să ia imprumuturi tocmai sumele promise pe nimic.... ei o să toace banii și o sa plece prin scheme de pe vremea PDL

următor