Știință și tehnologie

Itt a vége az LG mobilágának | Az elmúlt 20 év

Sziasztok! Az LG 2021. április 5-én bejelentette, hogy kilép az okostelefonok piacáról, nem gyárt és nem fejleszt több mobilt.
Az LG közleménye: bit.ly/3mrNERg
Mobilarena visszatekintés: bit.ly/2Q3JKS9
Kövessetek minket:
- Twitch csatornám: www.twitch.tv/tech2hu
- Közösségi csoportunk: goo.gl/tAMtJp
- Facebook: goo.gl/WqeizY
- Instagram: goo.gl/Dzp2vD
- Weboldal: goo.gl/9SnNRv
- Twitter: goo.gl/zYw3gU
- Email: info@tech2.hu
Időbélyegek:
00:00 - Mi történt?
00:24 - A kezdetek
01:52 - A fénykor
02:45 - A lejtmenet
04:00 - Mi lesz ezután?
GY.I.K.
- Te kecskeméti vagy? Igen :)
- Mi az a számláló a háttérben?: rofilm.info/much/video/eYXemJ2rn6STr5U
- Milyen gépen vágsz?: MacBook Pro 2019 16"
- Milyen kamerád van?: Sony A7 III + Tamron 28-75 f/2.8 és Sony A6300
- Hogyan készül egy Tech2 videó?: rofilm.info/much/video/n17ff5pzhXt7yqk
Tagek:
tech2, tech2hu, lg mobile, lg mobil, lg okostelefon, lg mobiltelefon, lg b120, lg chocolate, lg shine, lg crystal, lg prada, lg nexus 5, lg g2, lg g3, lg g4, lg g5, lg g6, lg v10, lg v40, lg velvet, lg wing, lg mobilipar, okostelefon

Comentarii 

 1. I'm Link

  I'm Link

  Acum 4 ore

  Wingről néztem :) sajnálom,hogy vége egy korszaknak LG hű voltam mindig is!

 2. Kory

  Kory

  Acum 8 ore

  F6, G3, G6. Ezek voltak 😌

 3. Halmos Györgyi

  Halmos Györgyi

  Acum 9 ore

  LG Shine!!! Imádtam!!! Fém volt, akkoriban az a görgős megoldás az irányításra, a menüben lépkedésre egyszerűen hatalmas innováció volt és nagyon menő is. A szétcsúsztatható telefon hangja kinyitáskor és összezáráskor...nagyon jó hang volt. Szép kijelzője volt. Az egész mobil egy csúcs volt.

 4. László Andrasi

  László Andrasi

  Acum 11 ore

  Szomorúan hallom ezt a hírt. Volt egy Lg G2 Minim, csak a kicsi belső tárhellyel lett problémám azután, hogy az android Kitkat után a loplipop ráment. Lolipop nagy helyigényétől csak szenvedett a telefon, majd 4 évig használtam. Imádtam. Most egy lg G7 ThinQ van. Imádom ezt is. Ezzel is csak szoftveres bajom van. Az android piaci modulja, 2 év után elkezd belassulni a telefon, hiába nincs rajta csak kb 20 fotó, 10 zene csengőhangnak, és félévente gyári visszaállítást csinálok. Terveztem, hogy egy Velvet-et vagy Wing-et veszek,de lehet már nem is lesz amire odajutok. Imádtam a telefonokat. A legjobb fotókat az LG telefonjaimmal készítettem.

 5. fOrte

  fOrte

  Acum 12 ore

  A probléma csak az hogy az összehasonlítás alap nem jó. SONY legjobb mobiljait nem a legokosabb döntés összehasonlítani egy Kínai gyártó olcsó legjobb mobiljával szemben mert lehet hogy megkapja a vevő mindkét esetben ugyan azt az SOC-t és ugyan annyi RAM-ot, de viszont annak oka van hogy azok olcsó Kínai telefonok, mert hogy ott van a HUAWEI és XIAOMI akiknek a telefonjai kezdetben olcsók voltak, de most már a legjobb telefonjaik megjelenéskor minden csak nem olcsók aminek nem csak az az oka hogy most már ismerik ennek a két gyártónak a telefonjait, hanem az is hogy attól mert ugyan az az SOC és ugyan annyi RAM van a telefonjaikba mint az olcsóbb Kínai gyártók telefonjaiba azért ezeket nem kell kétévente cserélni, sokkal stabilabb a rendszer, a frissítések mindig folyamatosan jönnek, az optimalizáció is jobb mint az olcsó Kínai gyártók telefonjaiban, de azért nem SONY és nem SAMSUNG szintű az optimalizáció ezeknél a telefonoknál sem, egy pl: Apum használja az én SONY X PERFORMANCE volt telefonomat, lehet hogy kamerás képességekben elmaradt az akkori legjobb kamerás képességű telefonokhoz képest, és az is lehet hogy kevesebb RAM van benne mint más gyártók akkori telefonjaiban de mind ezek ellenére mai napig úgy hogy már nem kap szoftverfrissítést a telefon mindent nagyon gyorsan tölt be, és a böngészés amikor görgetek vagy lapozok nem akad, ezt nem lehet elmondani a jóval újabb HUAWEI P20 Lite telefonról. Én egy telefon 4-5 évig használok elsődlegesként, aztán veszek másikat mert 5 év alatt mobilos fronton is fejlődik annyit a technológia hogy megérje a cserét. Most van egy SAMSUNG GALAXY A80 telefonom, de vissza váltok SONY telefonra, eddig amióta okos telefonom volt csak SONY és SonyEriccson telefonom volt, és 2009 óta van okos telefonom, szóval most az A80 mellé jön a SONY 1III.

 6. Lac89R1

  Lac89R1

  Acum 16 ore

  LG Optimus 3D telefonom volt kb 1,5 évig, a 3D funkciók és a kamera zseniális volt, a szoftver androidos volt, néha akadozott, nem mindent támogatott (akkoriban felkapott Angry Birds nem futott rajta memóriahiány miatt). A telefon másik hibája az volt, hogy nem csörgött ki, amikor kerestek, néha én sem tudtam hívást indítani, volt rajta hálózat a kijelző szerint, de valójában nem. Kb 4-szer vittem vissza, kapott új alaplapot szoftverfrissítéssel és hogy ne bukjak rajta sokat, tovább adtam rajta. A vele készített 3D-s videók és képek még megvannak.

 7. Dávid Géza Derventics

  Dávid Géza Derventics

  Acum 20 ore

  Most is LG-t használók! Szerelmes lettem a márkába. Vérzik most a lelkem hogy vége és nem lesz tovább! A Samsung csalódás után ez a márka jelentette a reményt!

 8. Smith Xylic

  Smith Xylic

  Acum o Zi

  3 LG telóm mind hányadék volt.. Köztük a G5..a nagy semmitől megadta magát töltés közben..(2hónapos korában megdöglött..) Az LGszerviz meg röhejes indokokat talált ki hogy miért, vagy hogyan lehetett ez az én hibám csakH. ne kelljen megjavítaniuk.. A legviccesebb: Hogy merészeltem rajtahagyni este a töltőn, ahogy 100% le kell választani (mert túltöltődik) irtam külömböző LGphone supportokkal hogy-hogyan képzelik ezt.. Fél évig intéztem és mindvégig basztak rá, support is csak addig írt amíg nem adtam neki max csillagot..(ahogy kérték) Végtére vesztettem 500eurót + fél évig gombos telóval.. Amíg van Sony addig csakis Sony!! G5-öt az elveszett sony-m htán vettem.. G5 után sonyt vettem, máig használom(nem lassult be, nem baxakszik, alig merül 100% az egész x compact azóta vettem mellé xz premiumot is. Kiváló mindkettő a mai napig..

 9. Fluke

  Fluke

  Acum o Zi

  Lg szerintem sosem a telefonban volt a jó.

 10. Gábor Nagy

  Gábor Nagy

  Acum o Zi

  Én csak azt sajnálom, hogy Kína teljesen elfoglalja a mobil piacot. (Tudom, hogy szinte mindegyik mobilt Kínában gyártják, de azért van különbség abban amit Kínában gyártanak és amit Kína gyárt.) Amit Kína gyárt (pl.: Xiaomi, Huawei), legyen bármilyen okos kütyü én abban nem bízom. Egyébként az LG Rollable mobilként igen ígéretes lett volna.

 11. Yo Isten

  Yo Isten

  Acum o Zi

  4x hd és 4g-m is volt. imádtam mindkettőt... minden nyügükkel együtt

 12. Péter Takács

  Péter Takács

  Acum o Zi

  Szia Laci! Jó lett nagyon ez az összefoglaló. Lenne egy kérdésem: az asztalodnál lévő mechanikus billentyűzetnek mi a típusa? (5:12-nél) Köszi előre is a választ!

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   Acum o Zi

   Szia, Keychron K2, van is róla videó a csatornán

 13. Dávid Orsós

  Dávid Orsós

  Acum o Zi

  Nekem volt egy G Flex 2-es.. Egészen jó telefon volt, csak melegedett..de lehet a Snapdragon 810 lapka hibája miatt.. 2 GB RAM-mal nagyon gyorsan rángatta az appokat, üzemidővel se volt bajom..

 14. Zoltán Póka

  Zoltán Póka

  Acum o Zi

  LG Optimus F6....néha még ma is visszasírom😢

 15. MrRockwell1991

  MrRockwell1991

  Acum o Zi

  Xiaomiról tértem át az LG V-s mobilokra és valami órási előrelépésnek éreztem. 1-2 éve megjelent mobiljaiknak az ára mindig drasztikusan csökkent és emiatt ár-érték arányban az LG volt a legjobb! Hiányozni fog!😣

 16. róbert pap

  róbert pap

  Acum o Zi

  Tesómnak volt LG Shine gold. Volt rajta egy horgász játék és a görgővel kellett tekerni az orsót mikor fogtál valamit. Aztán bebaszva elaludt egy padon és ellpták tőle. :'D

 17. Póta Kornél

  Póta Kornél

  Acum 2 Zile

  Nekem Lg Q60-om van.

 18. Norbert Ordódy

  Norbert Ordódy

  Acum 2 Zile

  Nekem a második telóm egy LG B1200 volt. Tönkre ment az 5110 és kellett valami helyette olcsón. Kicsi volt, egyszerű, de egy jó pillanatomban páros lábbal végeztem ki. A következő LG-m egy Optimus F6-t volt ~10 évvel később. Azt alapvetően szerettem és később családon belül ment tovább. Nemrég láttam is egy fiók mélyén, hogy még megvan, de talán már nem is működik vagy kb használhatatlan a teljesítménye és az akksija... A G széria impozáns volt, de akkoriban nem voltam hajlandó sokat adni egy mobilért. Ma már jobban zsebbe nyúlok, de nagy túlzásokba most sem esek. :)

 19. Tibor Racz

  Tibor Racz

  Acum 2 Zile

  A G Felix 2 van volt lesz szerintem az okostelefonok csúcsa, tökéletes fogás, törhetetlen, tok nélkül is, és ha zsebre raktad a combodra görbült! G6 és most cseréltem le a G8x -et. Most Mi 10t ami szemétre való a MIUI op rendszerével... Sajnálom nagyon az LG sokáig kerestem melyik legyen a G8x utódja, de sajnos tényleg elfogytak 21-re.

 20. Krisztian Papp Animation

  Krisztian Papp Animation

  Acum 2 Zile

  Nekem egy 2019-es k20-am van de játékra nem nagyon alkalmas ezért csak videókat nézek rajta

 21. András Palatinus

  András Palatinus

  Acum 2 Zile

  A lényeget hiányolom: az LG telefonokra jellemző volt az úgynevezett bootloop (folyamatos újraindulás), ami egy olyan szoftveres és hadveres hibából származott, amit nagyjából amiatt nem tártak fel és hárítottak el sokáig, mivel gyakorta már egy éven túl jelentkezett, ezért a cég bízott abban, hogy azokban az esetekben valahogyan mentesülhet a szavatossági igények alól. Ebből persze akadtak problémáik, amit rövid távon úgy oldottak meg, hogy 400 dolláros visszavásárlási lehetőséget, valamint 700 dolláros LG telefon-árengedményt kínáltak a tulajdonosoknak, hosszú távon pedig így. Alapos a content csak száraz, mivel van benne egy adag kiegészítő információ (hány megapixeles volt az egyik tizenéves mobil kamerája), de azt a részt, hogy végülis miért hagyják abba, szerintem kevés annyival elrendezni, hogy nem vált be és, hogy nem tudott lépést tartani a nagyokkal az LG. Ez simán igaz lehet az összes kisebb gyártóra; egyik sem tudja a nagyokkal felvenni a versenyt és mindannyian nyúltak már mellé. Az LG telefonok azért szűnnek meg, mert több bajuk volt vele a vállalatnak, mint hasznuk, rengeteg más szegmensben jobbak, ezért ezt a csápot levágták.

 22. Mihály Vida

  Mihály Vida

  Acum 2 Zile

  Tehát a g4c egy gyűjtői darab... EZAZZ. Nem azért mert utálom az LG-t hanem egyszerűen ez az első gyűjtői tech cuccom./R.I.P. LG Mobile 2002 - 2021.MOST HONNAN SZERZEK HASZNÁLHATÓ TELEFØNT AMIT KEDVELEK IS?!?!

 23. DomiZ89

  DomiZ89

  Acum 2 Zile

  Voltak jó dolgaik. Volt stilusuk. -LG KG920 2006-ban nagyon durva volt. -Tettek anno 2007-ben már manuális fókuszt a kamerához LG Viewty. Nem csak a 120fs volt nagy szám. Ami pedig Symbianos volt az a KS10(nem biztos hogy megjelent) és a KT610. Windows Mobile: pedig KS20. Windows Phone pedig: Optimus 7 volt. -Az Androidos korszakban: -A V széria nagyon jól szólt. -Hátlapi vezérlő gombok nagyon kényelmesek voltak. :) Sajnálom Én is. :(

 24. T B

  T B

  Acum 2 Zile

  Kár, hogy megszűnik az LG mobilága.🙁Egy LG K11-et használok.Tökéletesen működik, és nem gyűjti nagyon az ujjlenyomatokat.És elég szép képeket csinál+hallottam híreket róla, hogy az iPhone az LG-től szedte az érintőkijelző ötletét.😶Nem tudom biztosan, hogy igaz-e, de szerintem igen.Amúgy ez a legjobb Tech-csatorna.🙂

 25. Csaba Rigó

  Csaba Rigó

  Acum 2 Zile

  a mai napig használom a g2mini-met. azt elfelejtetted mondani,hogy az LG fejlesztette ki az első infraport-os telefonokat,ráadásul a mai napig működik a G2-es em. sajnálom.

 26. Notch1234

  Notch1234

  Acum 2 Zile

  R.I.P

 27. Levente Fazekas

  Levente Fazekas

  Acum 2 Zile

  Life's not good anymore.

 28. Dave

  Dave

  Acum 2 Zile

  LG G2 mai napig a kedvenc telefonom lesz.

 29. The CuberMan

  The CuberMan

  Acum 2 Zile

  Nekem volt rgy nexus 5-öm.

 30. fabo193

  fabo193

  Acum 2 Zile

  Na akkor ha lepusztul a Huawei p20 litom lehet akciosan LG Wing-re tudok váltani majd :) engem az a modell kilóra megvett azután csak 2 telefon jöhetett szóba mint legvégső cél telefon terén 1 tollas Note vagy 1 ROG phone

 31. Roland Verasztó

  Roland Verasztó

  Acum 2 Zile

  Ki az aki LG-ről nézi ezt a videót?

 32. Stofa László

  Stofa László

  Acum 2 Zile

  Az első telom régen egy Lg volt imádtam! Lg g3s volt es az a telefon meg mai napi működik.

 33. Robert Varga

  Robert Varga

  Acum 2 Zile

  Miért milyen döntés befolyásolta negatívan a Huawei-t? Az ő részükről semmilyen, az amcsik részéről már annál inkább, ám tegyük hozzá, Huawei köszöni jól van és halad tovább jól. Tájékozódj mielőtt hülyeségeket beszélsz!

 34. Zsombor Galgóczi

  Zsombor Galgóczi

  Acum 2 Zile

  😔

 35. Gioka1984

  Gioka1984

  Acum 2 Zile

  nem kár értük :)

 36. Attila Beres

  Attila Beres

  Acum 3 Zile

  Sajnos várható volt, hogy bedobják a törölközőt. Anno volt G4-em amit szerettem, pedig meghalt, de garanciában javították. Most is van egy V30 - am, szuper akkuidővel, csúcs DAC -al minőségi zenelejátszásra ezt használom.

 37. Adam Juhasz

  Adam Juhasz

  Acum 3 Zile

  en csipem a szofisztikalt hozzaallasod, de volt padtarsad?

 38. Grecky #

  Grecky #

  Acum 3 Zile

  Nexus 4 nagyobb dobás volt, mint az Nexus 5, arról nem esett szó. Meg a G4-ről sem, ami szintén frankó készülék volt. Volt G2, G Flex 2 is a tulajdonban, jelenleg V40-em van, az akksi kapacitását leszámítva hibátlan cucc. Sajnálom az LG mobil részlegét, h ment a lecsóba, nekem hiányozni fog.

 39. T.andris Gaming

  T.andris Gaming

  Acum 3 Zile

  Nekem LG k40S telefonom van.. Akkor soha se fognak már LG-t gyártani?? Én a mostanit megpróbálom minnél tovább megbecsülni

 40. Hayako chan

  Hayako chan

  Acum 3 Zile

  Az előző telóm LG volt és szerettem. Kár, hogy kilépnek erről a piacról, de érthető. Jönnek a kínai márkák, amiből kösz, de nem kérek! Köszi az infót, ezt nem is tudtam.

 41. Évii F.

  Évii F.

  Acum 3 Zile

  Nekem LG k50S-em van, teljesen elégedett vagyok vele, eddig nálam az LG a legjobb telefon. Nagyon sajnálom hogy visszalépnek.. :(

 42. Attila B.

  Attila B.

  Acum 3 Zile

  Érthetetlen az Optimus 3D-t kihagyni a felsorolásból, rendkívül különleges és egyedi telefon volt.

 43. Avasallador101

  Avasallador101

  Acum 3 Zile

  LG G3, LG V10, LG V30

 44. MARDER HD

  MARDER HD

  Acum 3 Zile

  nekem egy LG optimus 2x em volt az volt az első érintős telefonom és 6 évet húzót és igazából azért halt meg mert cikinek találtam az osztálytársaim mellett úgy hogy 6 év szolgálat után szándékosan beletörtem a jeck csatit rip mobil már egy kicsit bánom hogy ezt tetem szegénnyel de a hulája még megvan mert gyütőm a régi mobilokat amiket használtam.

 45. Roland Bakk

  Roland Bakk

  Acum 3 Zile

  Hát rip LG.. régen volt nekem is egy LG Optimus 3D Max imádtam...

 46. baltazar baltazar

  baltazar baltazar

  Acum 3 Zile

  LG Velvetem van Király!!!

 47. Vivi Biacsi

  Vivi Biacsi

  Acum 3 Zile

  Először G2-m volt aztán G4 és most a G7 thinq-t használom. 😁

 48. Attila Szlávik

  Attila Szlávik

  Acum 3 Zile

  Én is sajnálom jelenleg LG K40S -em van

 49. László Kovács

  László Kovács

  Acum 3 Zile

  Januárban váltottam G6 ról VELVET re, valószínűleg 4 évre megint meg leszek telefonnal, de így ötletem sincs mi legyen a következő. R.I.P. LG mobile

 50. Gábor Fehér

  Gábor Fehér

  Acum 3 Zile

  LG telefonom van és elégedett vagyok vele, sajnálom, hogy nem lesz több.

 51. Nagyfeju

  Nagyfeju

  Acum 3 Zile

  Nekem sose volt LG telefonom, de ettől függetlenül sajnálom, hogy vége. Persze ismerek olyan embereket, akiknek volt/van LG telefonjuk, és mindegyikük teljesen meg van vele elégedve. Gondolom az a probléma, hogy a többi gyártó idióta formatervű telefonja egyszerűen kiszorította a piacról. Megmondom őszintén, amikor először hallottam az LG Wing-ről, sokkal jobban megtetszett, mint bármelyik másik telefon. Sajnos ez a társadalom hibája, mindig kiválasztanak pár márkát divatnak, és mindenki olyat vesz. Lehet, hogy 20 év múlva pedig a Xiaomi és társai lépnek ki, mert addigra lesz másik márka, ami divattá válik, így mindenki arra kattan rá.

 52. Róbert Szőcs

  Róbert Szőcs

  Acum 3 Zile

  Lg Leon 4g - egy olcsó jó kis telefon volt, jó ár-érték aránnyal 4 évet használtam legalább mire cseréltem.

 53. Ravenstoney Production

  Ravenstoney Production

  Acum 3 Zile

  és a szemüveg nélküli 3d-s telo? az is lg volt

 54. DevilMayCry

  DevilMayCry

  Acum 3 Zile

  Ideje volt egyszer volt LG Optimus 4xHD-m soha nem volt még olyan rossz telefonom meg se tudták javítani kb 10x volt garanciába.

 55. Zsolt Balogh

  Zsolt Balogh

  Acum 3 Zile

  K10 et használtam egy ideig csak rendszeresen lefagyott, az aksija kicsi, és rendszerint túlmelegedett.

 56. Péter Petrik

  Péter Petrik

  Acum 3 Zile

  az lg Shine!!!! (am filóztam hogy veszek is eggyet és elrakom) mai napig imádom az ilyen görgethetős dolgokat

 57. András Gősi

  András Gősi

  Acum 3 Zile

  Nekem jelenleg LG K40S telefonom van és nagyon jó előtte meg volt LG G3S Mini telefonom is az is jó volt kár hogy kimegy az LG a mobilpiacról

 58. levente budai

  levente budai

  Acum 3 Zile

  és mi van a lg v 50 nel azt nem láttam a videoba

 59. Voros Ferenc

  Voros Ferenc

  Acum 3 Zile

  Hogy lessz szervíz ha baja van a telefonom nak?

 60. Andras Csapo

  Andras Csapo

  Acum 3 Zile

  LG optimus 3D Istenem 2 évig velem volt amikor még a 3D tűnt a jövőnek.

 61. Csöpi_Unleashed []

  Csöpi_Unleashed []

  Acum 4 Zile

  Nekem három hónapig volt G3 elején érdekes volt aztán váltottam is mert borzalmasnak éreztem egyedül a kamerája tetszett illetve hogy nagy fényt adott a vaku.

 62. Medve Kristóf

  Medve Kristóf

  Acum 4 Zile

  Nekem nem volt sosem lg telefonom de nagyon sok ismerősömnek az volt, és elmondásuk szerint ők meg voltak elégedve a telefonnal. Én sajnálom hogy az lg is kiugrott a telefongyártásból, mert annak is megvolt a saját hangulata.😔😐

 63. Rollerkdr

  Rollerkdr

  Acum 4 Zile

  jaj az első okostelefonom egy LG GW620 volt, régi szép idők

 64. Szám Dávid

  Szám Dávid

  Acum 4 Zile

  LG 4X HD-m volt. És utáltam, mert lassú volt, fagyott, a GPS használhatatlan volt. SW frissítés és támogatás nulla... Boldog voltam, amikor eladtam :)

 65. Dávid Nagy

  Dávid Nagy

  Acum 4 Zile

  Azért hagyták abba mert már nincs hova fejleszteni telefonokat új modellek már csak sokkal nagyobbak elődieknél esetleg formatervben és dizájnban tudna az LG újat felmutatni.

 66. Mihály Gombkötö

  Mihály Gombkötö

  Acum 4 Zile

  Mi történt a huaewei-el?

 67. Alma D

  Alma D

  Acum 4 Zile

  legelső okostelefonom egy LG L430 volt és imádtam főleg az "rgb" home gombot rajta..

 68. GamerLevi 709

  GamerLevi 709

  Acum 4 Zile

  Nekem LG K42 telefonom van, eddig gond nélkül fut rajta

 69. Christan Lenner

  Christan Lenner

  Acum 4 Zile

  LG GD880 mini,LG KF600,LG KM900,LG G2,G3,G4,G5,G6 mobilom volt.Váltásom oka,hogy a szolgáltató már a G7 et nem forgalmazta.Jelenleg LG Velvetet szeretnék. Mellette volt több Huawei.Sajnálatos,hogy bezárt.💔 A TVnk is LG.Szeretjük nagyon.❤

 70. MGP 004

  MGP 004

  Acum 4 Zile

  Nekem F6 optimusom volt, LG G3, G4c, És Egy Xpower2, de utána Huawei és Samsung jött

 71. Baresz baresz

  Baresz baresz

  Acum 4 Zile

  Nemorulok neki,nekem mostis lg telom van,soha semmilyen lg termekkel nemvolt rossz tapasztalatom.Tv meg hangrendszer is lg hiba nelkul mukodnek idaig.Hamar igy dontottek remelem megjobb es meg minosegibb lg cuccok jelennek meg.Eleg tanacstalan vok jelenleg telefon iranyba,hogy milyen marka es modell lenne jo dontes hamar az Lg kilotte magat errol a piacrol.

 72. Domokos-Barna Nagy

  Domokos-Barna Nagy

  Acum 4 Zile

  Volt anno LG4 okostelefonon akkoriban mondhatni korszakalkotó volt a maga gyönyörű 4K kijelzőjével, a kamerája nagyon jó volt, a gond ott kezdődött szerintem hogy nem tudták akkor azt a hardvert a szoftverrel összeoptimalizálni. Jellemző volt a túlmelegedés, a kamera és a kijelző szívta ki az aksiból az életet intenzívebb használat mellett. Majd próbáltam a G6-al és azzal is visszatértek ezek a dolgok.

 73. Annamária Balogh

  Annamária Balogh

  Acum 4 Zile

  Az Lg G4 és a Flex volt a két nagy-nagy kedvenc. Én őszintén sajnálom...

 74. Robert Karika

  Robert Karika

  Acum 4 Zile

  Nekem mindig Lg készülékem volt már gyerek korom óta most is egy K61S-em van nem tudom most mi lesz 😞

 75. Kokrehel Dominik

  Kokrehel Dominik

  Acum 4 Zile

  Nekem LG g 2 minim van de frisitést 1 éve nem kaptam

 76. Sándor Horvát

  Sándor Horvát

  Acum 4 Zile

  LG G2-nek vége nincs rá frissités és már a youtoube frissités se kompatibilis a telefonnal ezzel a youtoube használhatatlan nem nyilik meg mert ha megnyitom kéri a frissitést és nem lehet elkerülni

 77. Roland Márkus

  Roland Márkus

  Acum 4 Zile

  Hali! Az LG végülis belátta, hogy a jelenben, sajnos nem versenyképes a mai - úgymond - népszerű telefonok világában, (ugyanúgy sajnos, mint ahogyan azt a Nokia is évekkel ezelőtt belátta) mert ők nem a jelen emberének alkottak eszközöket, hanem a jövő emberének. Ez viszont nem nagy gond, mert így foglalkozhatnak a saját fejlesztéseikkel, amik majd kellő időben, a kellő felhasználóknak nagyon sokat fognak jelenteni, amivel/amikkel a csúcsra törhetnek és sikeresek lehetnek. GG LG! 😉

 78. Gooo !!!

  Gooo !!!

  Acum 4 Zile

  Köszi a információ teljes videót!Tovabbi jó munkát!!👍👋

 79. lászló Csuka

  lászló Csuka

  Acum 4 Zile

  Nekem egy LG K41S 32 GB DualSIM Titan telefonom és hibátlan

 80. Dávid Magyar

  Dávid Magyar

  Acum 4 Zile

  én el is sírtam magam amikor meghallotam ezt a szomoru hírt:(

 81. Dave 123

  Dave 123

  Acum 4 Zile

  Nekem egy LG k20 am volt meg használok LG tv t is (tudom nem kérdezte senki) k20 nem volt valami jó

 82. Nándor Antal Nagy

  Nándor Antal Nagy

  Acum 4 Zile

  G4-em és G6-om volt. A G6 szerintem a legjobb telefon volt akkoriban.

 83. Vass Krisztián

  Vass Krisztián

  Acum 4 Zile

  Nekem nem vot LG telefonom úgyhogy nem tudok miért siránkozni 😀

 84. Zétény Varga

  Zétény Varga

  Acum 4 Zile

  Lg Q6 om volt de 1 hete frissített és azóta nem szól a hangszóró

 85. Gábor Kercsmár

  Gábor Kercsmár

  Acum 4 Zile

  LG GT540: 2010 december - 2012 december / első belépő szintű okostelefonom. Pár hónap után kijöttek a gyengeségei, már alig vártam annó, hogy lejárjon a 2 év hűség és cserélhessem. LG G3: 2015 augusztus - 2017 január / sokat vaciláltam az LG G Flex2 és e között. akkoriba jó kis kamerája volt, de 1-2 hónap használt után jöttek a microlaggok, pár hónapra rá hogy eladtam meghalt a simkártya olvasója... itt váltottam Iphone-ra, azóta is azt használom.

 86. Imre Szabó

  Imre Szabó

  Acum 4 Zile

  LG G4 készülékem volt, nagyon szerettem használni.

 87. Istvan Toth

  Istvan Toth

  Acum 4 Zile

  Sose volt LG mobilom.

 88. Péter Makán

  Péter Makán

  Acum 4 Zile

  Srácok! Azért valljuk be, már nem volt annyira híres mint régen. Csak az emlékeink jók velük kapcsolatban nem a mostani sikerükért szeretjük.

 89. Josek Gulyás

  Josek Gulyás

  Acum 4 Zile

  LG T300 aranyos volt , valahol még meg is van

 90. hamsy1

  hamsy1

  Acum 4 Zile

  LG G2 minim volt... Egy szemét volt... Jobban teszik ne erőltessék

 91. Léna Szabo

  Léna Szabo

  Acum 4 Zile

  Ti szerettétek a LG telefonokat.🧐

 92. flass90

  flass90

  Acum 4 Zile

  elso androidos telefonom a g620 volt, imadtam a billentyuzetet, akkor raktam az elofizetesembe mobilinternetet is, elso root-olasok meg cyanogenmod-ok telepitese.....ahh dejo volt :( a wing-ert nagyon kar, kiraly otlet volt pedig

 93. Németh Nóra

  Németh Nóra

  Acum 4 Zile

  Apukámnak LG G5-e van es nagyon szereti. A kivehető akkumulátor jól jött neki mivel egyszer ki kellett neki cserélni.

 94. Gábor B

  Gábor B

  Acum 4 Zile

  Kár,hogy megszűnnek az lg mobilok mert nagyon sokmindent kibírnak(szerintem) tényleg nagy kár mert nagyon nagy lg fan vagyok.

 95. May the DeepHouse Be With You

  May the DeepHouse Be With You

  Acum 4 Zile

  Imádtam a G4-emet! Amíg be nem égett a kijelzője...aztán vettem egy másikat mert annyira imádtam a G4et! Aztán az is beégett..azután már nem annyira imádtam a G4et!

 96. Tamás Zsolt

  Tamás Zsolt

  Acum 4 Zile

  Öregszel Lacikám, de még nem annyira. Én már a Shine-t is nyomogattam, mondjuk odáig is voltam érte. Az Optimus 2X-re pedig egy hetet vártam, mire találtam használtan, két mag, uram atyám, ott ültem felette, hogy micsoda technika. De a legjobb két telefon az az LG G2 és az LG G4 volt. A G5-nél pedig emlékszem az MWC-re, hogy a G5 friend tartozékokat mennyire promózták. Aztán abból sem lett semmi. Jó ötletek, nem mindig a legjobb pillanatokban.

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   Acum 3 Zile

   Öregszem bizony, te vénség :D Voltak szép pillanatok, az LG G6 nekem különösen tetszett dizájnban, de hát ami nem megy, azt inkább nem erőltetik.

 97. MUTE

  MUTE

  Acum 4 Zile

  Nekem egy LG k11 van de nem a legjobb de ezek az LG-k nagyon strapabíroak persze ez saját vélemény de én nagyon szerettem a LG telefonokat.

 98. Therm Iroda Verde

  Therm Iroda Verde

  Acum 4 Zile

  RIP. Mindig rossz ha szűkül a piac , nekünk vásárlóknak. Sok jó úttörő ötletet ők hoztak be. Most maradnak a sablon áljbeasorbajólesszazaparasznak telefonok. Pedig a V széria elég jó volt. Gondoltam is rá h majd a kövi genbe LG-t kéne nézni, mert a nagy képfrissítésen kívül kb mindent tudott amire szükségem lenne. Úgy tűnik marad a Xaomi vagy hasonlók, amíg nem kap az is BAN-t...

 99. Zoltan Vida

  Zoltan Vida

  Acum 4 Zile

  Szomorú. 😔

 100. Chiewie420

  Chiewie420

  Acum 4 Zile

  Én sose voltam lg fan,de mikor kijött a lg wing,nagyon megfogott,beruháztam rá,nm csalodtam benne,s minden jó. Sajnálom,hogy leálltak a telefonok gyártásával.😕

următor