Divertisment

Luni 25 Octombrie | Horoscop & tarot alege o carte | toate zodiile ❤️ dragoste 💊 sănătate 💲 bani


În această etalare de tarot am făcut analiza contextului astrologic și am extras 4 cărți de tarot și 4 cărți oracol pentru ziua de Luni 25 Octombrie 2021. În analiza astrologică a zilei te ajut să înțelegi contextul planetar care ne influențează pe toți, indiferent de zodie, indiferent de vârstă sau naționalitate. Dacă astrologia zilei indică aspecte cu impact de lungă durată, atunci și mesajul tarotului trebuie luat ca având impact pe o perioadă mai lungă, nu doar pentru ziua de azi sau mâine.

Dacă nu te regăsești în etalarea de tarot e posibil ca mesajul să nu fie pentru tine, ci pentru o altă persoană din viața ta. În acest caz e important să faci două lucruri:
✅ să trimiți acest mesaj persoanei căreia i se adresează (ascultă-ți intuiția)
✅ să te centrezi energetic (prin meditație, rugăciune, contact direct cu pământul sau plantele) și pe urmă să revii și să alegi din nou alt număr

Pentru cei care doresc să urmărească direct citirea pentru numărul ales mai jos găsiți momentul de timp la care începe fiecare capitol:

Analiza astrologică 00:00
Tarot nr 2 - ❤️ 🧿 💲 02:27
Tarot nr 3 - 💲 🔮 💋 04:37
Tarot nr 1 - 💋 🧿 💲 07:53
Tarot nr 4 - 💲 🔮 ❤️ 11:11

⚠️Dacă vrei o etalare de tarot aproape personală ⚠️ îți recomand citirile pe zodii pe diverse perioade (anuale, sezoniere, lunare, etc.). Dacă îți cunoști ascendentul vizionează mai întâi etalarea pentru acel semn zodiacal, pe urmă pentru zodia ta și la final pentru semnul zodiacal în care ai Luna sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete. Dacă vrei să auzi mesaje despre dragoste, relații, foști parteneri sau viitori parteneri, atunci ține minte că femeia ideală pentru un bărbat e indicată de zodia în care era planeta ♀Venus ♀ la momentul nașterii sale, iar bărbatul ideal pentru o femeie este indicat de semnul zodiacal în care se afla ♂Marte ♂ la momentul nașterii sale. Etalările pe zodii le găsești aici:
✅ etalări pe anul 2021 pe zodii bit.ly/2Yi2UYY
✅ etalările toamnei 2021 pe zodii bit.ly/3FapyDo

⚠️Dacă ai o anumită întrebare, sau o problemă personală care te macină ⚠️ îți recomand să vizionezi etalările de tipul alege-o-carte în care trebuie să îți folosești propria intuiție pentru a alege mesajul potrivit ție: bit.ly/3iTAqvS

⚠️Dacă ai nevoie de răspuns la o întrebare urgentă ⚠️ îți recomand etalările fulger, în care răspund punctual, scurt și la obiect la niște întrebări generale.

⚠️ Dacă ai întrebări suplimentare ⚠️ aștept sugestiile tale în comentarii, iar dacă vrei să mă contactezi în privat, poți face acest lucru în următoarele moduri:
🟦 Facebook: ZANIA-ghidar...
🟪 Instagram: zania_ghida...
⬛ TikTok: vm.tiktok.com/ZMRTTJtk6/
🔵 Grupul de Facebook pentru discuții despre astrologie, tarot, cărți oracol: groups/26966...

Etalările de tarot nu prezic viitorul. Tarotul este o unealtă pentru auto descoperire și evoluție spirituală, emoțională și mentală. Simbolurile și arhetipurile înglobate în cărțile de tarot te pot ajuta să înțelegi mai bine tiparele din viața ta. Prin simplul fapt că faci o pauză, asculți citirea de tarot și meditezi asupra felului în care se poate aplica aceasta în viața ta, poți să anticipezi riscurile unor acțiuni / vorbe dar și oportunitățile de care poți profita.

Nu în ultimul rând, țin să precizez că sfaturile din etalările de tarot nu trebuie să fie luate ca literă de lege. De exemplu, atunci când abordez subiectul sănătate, o fac din punct de vedere energetic și spiritual, pentru a defini un plan de tratament trebuie să consulți un medic specialist. Zania nu își asumă responsabilitatea pentru nici o acțiune a oricărui individ ca urmare a vizionării materialelor video și îndeamnă ca orice decizie să fie luată conștient, pe baza propriilor judecăți și valori are celor care vizionează acest material.

Dacă rezonezi cu mesajul meu te îndemn să te abonezi la canalul meu de ROfilm apăsând butonul roșu ABONEAZĂ-TE/SUBSCRIBE 💟 și să apeși pe 🔔 ca să știi de fiecare dată când pun material nou. Abonarea este 100% gratis, nu te costă nimic, iar pe mine mă ajută enorm. De asemenea, nu uita să dai un LIKE 👍 dacă apreciezi interpretarea și să trimiți mai departe 💌 acest video și prietenilor tăi. Atunci când faci aceste acțiuni simbolice de apreciere ❤️ tu transmiți energie pozitivă 🙏 în univers, și totodată mă ajuți pe mine să ajung pe aceeași frecvență și să vin cu mesaje mult mai precise și aplicabile pentru situația ta particulară.

Îți doresc să ai o zi magică!

🧿 Zania 🧿

Comentarii: 5 

 1. Badiu Maria Magdalena

  Badiu Maria Magdalena

  Acum lună

  Cartea cu nr 3..chiar sunt zodie de aer

 2. Adela Dihel

  Adela Dihel

  Acum lună

  ♥️♥️♥️

 3. Nora Gheorghiu

  Nora Gheorghiu

  Acum lună

  Mi-ati fost de un real folos. Mulțumesc mult!

 4. aida n

  aida n

  Acum lună

  Eu iti multumesc! 🤗🤗🤗

 5. Mariana Ionascu

  Mariana Ionascu

  Acum lună

  Bună seara cudrag din Austria

următor