MANUAL DE UTILIZARE A CREIERULUI. PROFU MINȚII, PAUL OLTEANU | Fain & Simplu Podcast Mihai Morar 014

Arhitectul minților deștepte, Paul Olteanu, autorul Mind Architect, este invitatul lui Mihai Morar în episodul 014 din podcastul Fain și Simplu.
Mihai a reușit și de această dată să facă un podcast care te prinde 100%, pentru că pune întrebările care ne preocupă pe toți: ”De ce dragostea durează trei ani?”, ”Din ce e alcătuită fericirea?” sau... ”Câtă inimă există în creier?”
Iar Paul are darul pe care numai spiritele mari îl au: vorbește pe înțelesul tuturor despre psihanaliză, neuroștiință și coaching, inspirând audiența și făcându-i pe oameni să evolueze și să-și scimbe modul de a gândi.
Show notes
Schimbarea felului de a gândi
7:30 Paul Olteanu crede că doar aplicând câteva principii inspirate de neuroștiință avem șansa să schimbăm felul în care gândim și ne purtam într-o generație.
Metafora elefantului și a călărețului
35:35 Metafora propusă de Jonathan Haidt în cartea sa ”The Happiness Hypothesis” este cel mai simplu mod de a înțelege cum funcționează mintea.
Attachment theory
37:52 Plecând de la teoria atașamentului a lui John Bowlby, Paul spune că ”Vestea bună e că, orice matriță s-a scris se poate recabla, vestea proasta e că ... orice matriță s-a scris se poate recabla.”
Terapie și coaching
53:10 ”Cum te duci cu mașina la mecanic o dată pe an sau o dată la 10.000 de kilometri, ar fi bine ca măcar o dată în viată să ne ducem și noi la o verificare.”
Alegeri în relații
54:00 Despre atracție, dragoste la prima vedere și arhetipuri din trecut.
De ce dragostea durează 3 ani
55:32 Pentru că, așa cum spune, Paul Olteanu, în maxim 3 ani, ”călărețul” (rațiunea) se prinde cu cine s-a cuplat ”elefantul” de fapt.
Importanța somnului
1: 14:20 Matthew Walker, care a scris ”De ce dormim”, zice că, dacă somnul nu era util, în sute de milioane de ani de evoluție, găseai măcar o specie care să nu doarmă.
Stresul și efectele lui
1:17:38 De la oboseala plăcută, în care simți că mai poți, la stresul cronic și la anxietate.
Efectele negative ale social media
1:22:30 Hipercompetitivitatea plus social media este bombă cu ceas.
Din ce e alcătuită fericirea
1:43:45 Un procentaj care ne dă de gândit: genetică - 50% , circumstanțe - 10%, alegeri - 40%.
#FainSiSimplu #MihaiMorar #PaulOlteanu #MindArchitect

Comentarii 

 1. Mihai Morar

  Mihai Morar

  Acum 28 Zile

  Episodul acesta e recunoștința mea pentru primii 50.000 abonați ai canalului de ROfilm “Fain & Simplu”. Va mulțumesc. Sufletul meu de poet stă la masă cu un Mind Architect. Restul e... Școala Minții. Vă mulțumesc pentru 2 ore pe care ni le acordați pentru aceasta materie obligatorie. 🧠🫀

  • Cristian Coman

   Cristian Coman

   Acum 8 Zile

   00

  • mugur mateescu

   mugur mateescu

   Acum 9 Zile

   @Silviu Calance Pe care"toţi"? Nu toţi sînt atît de proşti.

  • Rodica Simon

   Rodica Simon

   Acum 12 Zile

   @Petruta Tudose g

  • Mihaela Focsa

   Mihaela Focsa

   Acum 12 Zile

   @Marinka S 1o6

  • Catalin Alexandru Popa

   Catalin Alexandru Popa

   Acum 13 Zile

   Am ascultat episodul si, desi informatia nu e noua (provine din carti de larga circulatie, unele dintre ele de acum 15 ani - Ipoteza Fericirii) si e servita cam prezumtios (tipurile de atasament sunt arhicunoscute, metafora Elefantului si Calaretului este veche si folosita des) , recunosc ca Paul Olteanu are har in prezentarea ei si decupajele din carti le imbina intr-o maniera coerenta. Pe de alta parte, acelasi Mihai Morar, acelasi om care vrea sa fie "fain si simplu" si sa lumineze oamenii, acum ceva vreme promova un entertainment de indobitocire si il chestiona pe Fulgy. Atunci unde era preocuparea pentru activitatea noastra corticala? (asta nu e hate, e fapt). Traiasca audienta si influencerii!

 2. Luca Trifan

  Luca Trifan

  Acum 12 ore

  Ma bucur ca avem pe cineva care produce si livreaza content de genul asta in limba romana. Pana acum cautam ascultam podcast uri in engleza pt asa ceva

 3. Mihnea Dragut

  Mihnea Dragut

  Acum 13 ore

  Tpup😘

 4. Alexandra Georgiana Țenea

  Alexandra Georgiana Țenea

  Acum 15 ore

  1:38:45 Eu ascultand asta in timp ce ma plimb

 5. Vrilus Oancea

  Vrilus Oancea

  Acum o Zi

  Paul Olteanu mai are câțiva pași de făcut în cunoașterea de sine - e implozia calitativă necesară. Astfel, el iese din zona conceptuală a creierului (3D) și intră în cea de dincolo de lumea fizică, și anume pe verticala spirituală. Paul e un atlant, când a făcut dăscălie cu semenii săi și a repetat asta, dacă nu mă înșel, ori în Grecia antică ori mai la nord de Dunăre... Își face datoria, atât, potrivit traiectoriei le care a "semnat" că va fi de acord în actuala existență întrupată.

 6. Emilia Bogdacenco

  Emilia Bogdacenco

  Acum o Zi

  am dat share si cu elefantul si cu calaretul. Un podcast minunat. Multumesc frumos

 7. Roxy777 Popescu

  Roxy777 Popescu

  Acum o Zi

  Mulțumesc!

 8. nelu Ono

  nelu Ono

  Acum o Zi

  Excelenta sinteza si invitatie pentru podcasturile Mind Architect. Felicitari moderatorului pentru tact si intrebarile potrivite! Hai Romania!

 9. Cecilia Alaqaele

  Cecilia Alaqaele

  Acum 2 Zile

  Am 42 de ani...nu e prima data cand aud unele idei...ascultate aici,DAR ACUM mi am lamurit multe trairi si ESECURI din viata mea,poate voi reusi sa mi dau si un examen mult dorit cu ajutorul acestor idei...ascultand acest tip inteligent !

 10. Cornel Cristea

  Cornel Cristea

  Acum 2 Zile

  Ar fi interesant sa faci un podcast cu vloggerul Levi.

 11. PaTrun jiK

  PaTrun jiK

  Acum 2 Zile

  Ne-a întrebat fratele meu(fiind diferența de 17 ani între noi doi) avea vreo 5 ani care e sensul vieții și nu am știut să-i răspundem

 12. Nina Terus

  Nina Terus

  Acum 2 Zile

  Oricînd ne putem schimba, ne putem apuca de mîine!....eu m-am apucat de azi,acum la ora aproape 22.00 noaptea am ieșit la alergat, și de azi mă culc mai devreme, tot voi m-ați motivat 😃😉👍👍👍👍 Vă Mulțumesc!!!!!!!🙏

 13. Paul Nechita

  Paul Nechita

  Acum 3 Zile

  einstein a spus toti suntem un mic geniu ..... deci are logica ce spune paul.... trebuie sa invatam sa ne folosim creierul

 14. iacob maria

  iacob maria

  Acum 3 Zile

  Un podcast foarte interesant! Felicitări pentru invitații tăi!

 15. MaraRadu

  MaraRadu

  Acum 3 Zile

  Multumim Mihai si echipei din spate si pentru efortul de a adauga time stamps urile din description box🙏🏻 ajuta mult pasul acesta in plus... asa ca mic feedback :)

 16. Costy Vasile

  Costy Vasile

  Acum 5 Zile

  Fenomenal !

 17. Niculina Vasicuta

  Niculina Vasicuta

  Acum 5 Zile

  Super! Mi-a placut maxim.

 18. Simona Dafinoiu

  Simona Dafinoiu

  Acum 5 Zile

  Intradevar, invitatului ii place sa vorbeasca. Si o face vine de tot. La o prima ascultare a reusit sa imi starneasca interesul ptr NLP, mindfulness si psihoterapie. Ne-a oferit cate putin din toate enumerate si nu numai. Ca orice drog, imi doresc sa mai ocazia sa il vad/aud pe invitat aici, la Fain&Simplu, si cu alte subiecte.

 19. nicoleta ghiea

  nicoleta ghiea

  Acum 6 Zile

  Vă mulțumesc !

 20. Rebecca Dragos

  Rebecca Dragos

  Acum 6 Zile

  Super fain. Aveam nevoie de asta👍🏻

 21. Popa Elena

  Popa Elena

  Acum 6 Zile

  Sunteți senzație!

 22. Claudiu Socaci

  Claudiu Socaci

  Acum 7 Zile

  Videoul tău a ajuns în Noua Zeelanda

 23. Alexandru Alex

  Alexandru Alex

  Acum 7 Zile

  Pot confirma că omul ăsta nu minte, am discutat cu psihoterapeutul meu despre asta și a spus ca știe ce vorbește.

 24. Olga Nichiforov

  Olga Nichiforov

  Acum 7 Zile

  Felicitări!Super invitat! 🥰❤

 25. Ioana Moșneag

  Ioana Moșneag

  Acum 7 Zile

  Foarte multă valoare aduceți amândoi. Mulțumesc. Există speranță pentru țara asta dacă reușești să faci colaborare cu Ministerul și să introduci în școli aceste informații.

 26. Marieta Gabureanu

  Marieta Gabureanu

  Acum 8 Zile

  Super emisiunea !

 27. Cristian Coman

  Cristian Coman

  Acum 8 Zile

  0000

 28. Beatrice Lazea

  Beatrice Lazea

  Acum 8 Zile

  Câte teme de gândire mi-a dat acest podcast!! Faceti o treaba minunata si va urmaresc cu foarte mult interes!! La cât mai multe!

 29. Stefania Tanea

  Stefania Tanea

  Acum 8 Zile

  Tocmai ce citesc cartea " supranatural" și toată informația pe care el o spune este din aceasta carte spusă intr-un mod mai simplu. Îmi place

 30. cecilia3638

  cecilia3638

  Acum 8 Zile

  No numai fain putea fi ,sunteti minunati.Multumesc mult

 31. G P

  G P

  Acum 8 Zile

  Reacțiile față de acest interviu, nu pot decât sa arate cât de lipsisti de dorința de a ne documenta suntem, cât de lipsiți de dorința de progres și de evoluție personala putem sa fim! Nimic de zis in ceea ce îl privește pe invitat, un interviu curat oferit de o persoana care este foarte documentata privind autocunoașterea. Personal, mi-as dori sa vad un român care nu copiază nimic, în principal americani, psihoterapeuți sau experți în neurostiinta, un roman care sa realizeze ceva, nu doar sa prezinte idei gândite, cercetate și scrise de alții, prezentate în limba română. Acesta este un exemplu pur al faptului ca stam atat de prost la capitolul "lectura/citit", ca altfel nu am putea fi atât de impresionați de persoane care prezintă oral/verbal carti pe care noua ne e lene/greu sa le citim/intelegem/acumulam!

 32. Alina Cialicu

  Alina Cialicu

  Acum 8 Zile

  Cel mai bun lucru care s-a întâmplat cu tine..sa pleci de la Antena 🥳🥳 pt a ajunge sa faci minunățiile astea de podcast-uri.

 33. Julia Ioana

  Julia Ioana

  Acum 8 Zile

  Dragă Mihai, pomană îți faci cu noi cu așa invitați! Dumnezeu să-ți dea numai bine!

 34. stina adi

  stina adi

  Acum 8 Zile

  Genial acest podcast!!! Atat de captivant si educativ incat nu am simtit cand s-au scurs cele doua ore si cincisprezece minute. Felicitari!

 35. MUNTE SI COMANA VLOG

  MUNTE SI COMANA VLOG

  Acum 9 Zile

  Il ascult a cincea oara!

 36. Alina P

  Alina P

  Acum 9 Zile

  Felicitari! Superb podcastul ! 1:16:00 1:25:20 1:48:58 ❤️

 37. Vladut Paul

  Vladut Paul

  Acum 9 Zile

  Daca nu va destepta buhnici ....

 38. Alvin Uscatu

  Alvin Uscatu

  Acum 9 Zile

  Cum a dat-o Mihai la final... " și ne-am putea schimba de mâine" )) dar dacă o facem de azi, nu ar fi mai bine ?

 39. iulok1

  iulok1

  Acum 10 Zile

  omu' e traumatizat... numai despre el vorbeste

 40. Andreea Anton

  Andreea Anton

  Acum 10 Zile

  Vestea proasta, Mihai, este aceea ca nr. de vizualizari este extrem de mic in comparatie cu "altele"...:((bravo tie si lui Paul

 41. elena pan

  elena pan

  Acum 10 Zile

  Energie pozitiva, avem ce invata de la el! Ar trebui sa scoata niste carti!

 42. K4Z5

  K4Z5

  Acum 11 Zile

  Multumesc foarte mult Paul Olteanu si Mihai Morar pentru informatile foarte folositore pentru mine din acest episod

 43. Lia Alina

  Lia Alina

  Acum 11 Zile

  Felicitari! Mi-a fost coleg la psihologie

 44. Beauty Of nature

  Beauty Of nature

  Acum 11 Zile

  De la ce varsta nu mai se nasc neuroni?

 45. Alexandrina Chelmus

  Alexandrina Chelmus

  Acum 11 Zile

  👏👏👏🤝🇹🇩

 46. mugur mateescu

  mugur mateescu

  Acum 12 Zile

  Doi idioţi vorbesc idioţilor despre nimic. Ăla tot zice că a făcut trening, are o fabrică de confecţii ?

 47. Wonder A

  Wonder A

  Acum 12 Zile

  Avem nevoie de educație emoțională! Asta e in lumea pe care o visez eu !

 48. Gabriela Dumi

  Gabriela Dumi

  Acum 12 Zile

  Hey ,finalul discutiei voastre m-a facut fericita,de-a dreptul! Este foarte util !

 49. alexander Alexander

  alexander Alexander

  Acum 12 Zile

  Foarte fain ! 😊

 50. Valter Ailincai

  Valter Ailincai

  Acum 12 Zile

  Cei ce conduc lumea nu vor ca noi sa stim aceste lucruri, le este frica sa nu se trezeasca lumea, e logic, nu ne mai pot controla...

 51. Ana Molner

  Ana Molner

  Acum 12 Zile

  A mers la suflet acest podcast ❤️ Jos pălăria 😁

 52. Elena Selene

  Elena Selene

  Acum 12 Zile

  Am ascultat pana la capăt. L aș ruga pe Paul sa folosească toate cuvintele în limba romana. Altfel, va mulțumesc amândurora !

 53. Laurențiu Alexe

  Laurențiu Alexe

  Acum 12 Zile

  Să tot asculți. Multumesc Paul, mulțumesc Mihai.

 54. Larisa Ionesi

  Larisa Ionesi

  Acum 13 Zile

  Există undeva (aici) o listă a cărților menționate? Am căutat/scroll-at, dar nu am găsit. Mulțumiri, în avans!

  • magda cer

   magda cer

   Acum 10 Zile

   Da, a doua persoana de sus, Andreea Stan

 55. Daniela

  Daniela

  Acum 13 Zile

  Sunteți extraordinari

 56. Ana Irimia

  Ana Irimia

  Acum 13 Zile

  Si eu vreau studiu personal,la scoală.Plus scoala părintilor🙂😊🤗

  • Ana Irimia

   Ana Irimia

   Acum 13 Zile

   Respect

 57. Gheorghe Andrea

  Gheorghe Andrea

  Acum 13 Zile

  Mihai,sa il inviti si pe d.nul dr. Constantin Duncan!

 58. AdaAdi77

  AdaAdi77

  Acum 13 Zile

  Muzica de fundal in podcasts chiar nu e necesară și nu se sincronizeaza cu tematica.

 59. Constantin Ciucur

  Constantin Ciucur

  Acum 13 Zile

  Se incepe cu o propozitie a carei veridicitate este cel putin indoielnica. Big dislike direct!!👎🏾👎🏾

 60. Elisabeta-Cristina Baricz

  Elisabeta-Cristina Baricz

  Acum 13 Zile

  Supeeeer 😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗 mulțumesc!

 61. Italia Romania Futuro Insieme

  Italia Romania Futuro Insieme

  Acum 13 Zile

  Vă urmărim cu drag din Italia!

 62. Camelia Moisescu-Vida

  Camelia Moisescu-Vida

  Acum 14 Zile

  Excelent !!!

 63. Lecția de Română cu Har

  Lecția de Română cu Har

  Acum 14 Zile

  Felicitari acestor Oameni excepționali! E greu de urmărit Paul. Trebuie dat pe repeat.🙊 Ar fi ideal să se realizeze acel parteneriat cu școlile! Ar ajuta enorm relația profesor - elev, respectiv dezvoltarea personală a ambilor. Sunt atâtea hibe în sistem și haosul ar avea șansa să se transforme măcar în normalitate dacă nu în armonie. 🙏

 64. Daria Elena

  Daria Elena

  Acum 14 Zile

  Paul, corect etimologic este EXTRAvert, introvert! Prefixele latine sunt intro/extra, dar fiindca oamenii au asociat extro cu intro, "extroversion" a devenit tolerat, dar e in continuare incorect! Mult succes in tot ceea ce faci! Mihai, chapeau!

 65. Cristina

  Cristina

  Acum 14 Zile

  Cu cat ascult, citesc mai multe materiale de acest gen, cu atat mai mult realizez ce responsabilitate mare este sa ai un copil. De multe ori aud ca oamenii ajung sa faca copii doar pentru a-si umple un gol, adica din egoism, fara a gandi “oare ce fel de bagaj am si ce fel de parinte o sa fiu?”

 66. liliana bagrin

  liliana bagrin

  Acum 14 Zile

  excelent topic!

 67. Phill Borov

  Phill Borov

  Acum 14 Zile

  Informatia de la 47:25 e aur. Genial!

 68. Ervin Urdiniceanu

  Ervin Urdiniceanu

  Acum 14 Zile

  Perfect!Multumim Mihai!Multumim Paul!

 69. Florina Enache

  Florina Enache

  Acum 14 Zile

  Maxiiimmmmm👏👏👏👏👏.

 70. Mihaela Pasere

  Mihaela Pasere

  Acum 14 Zile

  M-am bucurat sa-l revad pe Paul, pentru ca acum 4 ani am fost la un seminar unde era si el si de atunci ascult cu mare atentie tot ce are de spus, pentru ca stie ce spune si abia astept sa predea in scoli despre Calaret si Elefant.

 71. Alina Lungu

  Alina Lungu

  Acum 14 Zile

  Doamne, Mihai, ce bun ești in a face podcast! Ascult/vizionez mult ROfilm, deci multe emisiuni /podcast - uri, dar al tău e așa.....de suflet....hrană pentru suflet. Să fii sănătos și să găsești și puterea interioară să mai faci! Mulțumim!

 72. Marina Ignat

  Marina Ignat

  Acum 15 Zile

  Va ascult din nou! Oameni de inalta excelență!

 73. Lorena E

  Lorena E

  Acum 15 Zile

  Acum il descopar si eu pe Paul Olteanu. Este ceva minunat! Am sa ascult podcastul asta de multe ori si am sa caut mai departe carti si site si tot ce mai spune omul asta.

 74. Lorena E

  Lorena E

  Acum 15 Zile

  De acord cu cine a mai zis-o, esti un moderator excelent, lasi invitatii sa vorbească. Foarte putini rezista tentatiei de a incerca sa demonstreze invitatului si publicului cat stiu ei despre ce se discuta.

 75. Marina Ignat

  Marina Ignat

  Acum 15 Zile

  O placere sa va ascult

 76. Marina Ignat

  Marina Ignat

  Acum 15 Zile

  Deosebit Mulțumesc frumos oameni buni.

 77. imeli2000

  imeli2000

  Acum 15 Zile

  Foarte bun podcastul asta și cel al invitatului însă constantul amestec de engleză cu română și de folosirea verbelor/expresiilor englezești pe mine personal mă deranjează...

 78. Andreea Sava

  Andreea Sava

  Acum 15 Zile

  Imi place la nebunie omul acesta. Este un episod de valoare. Bravo baieti!

 79. Justinian-Lucian Stănescu

  Justinian-Lucian Stănescu

  Acum 15 Zile

  Bai mor, rad si plang, sunt bucatele si din viata mea...... probabil ca voi fi catalogat drept un nostalgic, nu pot sa spun ca nu as fi dar asta ma face sa ma simt viu.

 80. Justinian-Lucian Stănescu

  Justinian-Lucian Stănescu

  Acum 15 Zile

  Salut Mihai, fain si simplu ce faci, mie personal imi place - depinde acum din ce perspectiva privesti felul in care niste oameni vorbesc despre viata. Cu toate ca la prima vedere pare ca sunt povesti personale de viata ale unor oameni, bucatele condimentate ce starnes curiozitatea, defapt sunt clipe traite din timpul fiecaruia dintre noi. Pe cand un Fain & Simplu cu oameni simpli....!!??? Poate fi interesant.

 81. Mario B.

  Mario B.

  Acum 15 Zile

  Manual de instrucțiuni de utilizare a creierului ești.

 82. sabi

  sabi

  Acum 15 Zile

  STIINTA este o „ghicitoare“ data de Dumnezeu oamenilor, ca prea plictisitor ar fi altfel.Dar aceasta ghicitoare este imposibil de rezolvat.La fel cum pestii care traiesc in apa, se întâmpla sa mai scoată botul pe afara, ei nu știu ca exista aici o alta lume, la fel și noi ne mai scoatem botul cu câte o descoperire științifică dincolo de habitatul nostru normal, dar problema e ca apoi credem ca știm atât de mult iar de fapt nu știm decât o picătura dintr un ocean. Iar Credinta in Dumnezeu este singura care poate cuprinde miliarde de teorii științifice intr-o propoziție: “ Nu va temeți de nimic, căci Eu sunt cu voi” e doar una dintre ele, dar prin care dacă o crezi cu toată ființa, ai eliminat 90% din bolile moderne : Anxietate, Panica, Deznădejde sau Depresie. Punct.

 83. Crina Verdes

  Crina Verdes

  Acum 15 Zile

  Felicitări Mihai Morar pentru că ai facut cea mai bună alegere cu aceste podcast-uri: alegere pentru că ai deschis această cale de comunicare cu publicul; si cea mai bună alegere pentru că invitatii tai sunt fenomenali ! Aceasta discuție o ascut pentru a patra oară! Ma ajuta sa mi schimb viața! La fel si discuția ta cu Andreea Raicu! Îți transmit felicitările mele încă odată! Tine o tot așa 🤗♥️

 84. Raluca Neagu

  Raluca Neagu

  Acum 15 Zile

  Cel mai bun și educativ Podcast pe care l-am urmărit. Ar fi fain sa avem și un al doilea episod ( asa cum s-a întâmplat cu Andreea Raicu). Felicitări pentru ceea ce faceți 👍🏻

 85. Mario B.

  Mario B.

  Acum 15 Zile

  De când lumea a aflat de exploatarea creierului de at. s-au terminat războaiele și manipularea în masă.

 86. Ce Să Fac

  Ce Să Fac

  Acum 16 Zile

  💪

 87. Nina Nina

  Nina Nina

  Acum 16 Zile

  Sinteti superbi. V-am ascultat cu drag si cu o satisfactie enorma.

 88. Cristina Demeter

  Cristina Demeter

  Acum 16 Zile

  Mihai Morar un mare tampit si antipatic ce nu e in stare sa duca o conversatie pana la capat fara sa se balbaie

 89. Dudi Raduca

  Dudi Raduca

  Acum 16 Zile

  Ce idee tare! Eu sunt dirigintă si ascult toate podcasturile tale, Paul Olteanu! Le folosesc deocamdată in plan personal dar va fi un delight sa le folosesc si la școală! Multa bafta! Eu sunt Pro!

 90. Zrinyi Erzsebet

  Zrinyi Erzsebet

  Acum 16 Zile

  Un podcast care mi-a deschis mintea, și m-a ajutat să mă descopăr pe mine. De aici mă mut la mind arhitect. Eu de când a început pandemia încerc să introduc meditația de 10 minute în grupă de grădiniță unde sunt educatoare. Am observat că scade agitația copiilor, și au un focus mai mare după.

  • Cecilia Alaqaele

   Cecilia Alaqaele

   Acum 2 Zile

   Bravoooo

 91. Cristina Toma

  Cristina Toma

  Acum 16 Zile

  Genial podcast! Exact ceea ce aveam nevoie ca sa avansam impreuna in 2021! Lucrez si va ascult cu mare interes! Fiecare episod aduce lectii pretioase! Felicitări!

 92. Classical_Fstyle

  Classical_Fstyle

  Acum 16 Zile

  Sunt student la medicină și la o primă impresie pot spune ca m-a lasat rece Paul Olteanu, mi se părea ca vorbește numai banalități, dar tot ascultându-l mi-am dat seama de cat de importante sunt unele lucruri expuse de el si cat de puțin noi ca oameni aplicăm in viețile noastre ceea ce zice el acolo despre somn, sport, etc... Pe lângă epidemia de obezitate/supraponderalitate care omoară oameni zilnic, există și o epidemie a somnului puțin și prost, a cărui neglijare va da rezultate mult mai tardiv, dar cu implicații grave asupra societății ( probabil un număr tot mai mare de boli neurodegenerative, precum Alzheimer, scleroza multiplă, etc).

 93. Unguroaica Catalina

  Unguroaica Catalina

  Acum 17 Zile

  Superb podcastul , felicitări!!!!!!!!!

 94. Peter P

  Peter P

  Acum 17 Zile

  Olteanu ar fi cel mai bun Ministru de Educație, și poate așa i-ar educa și pe ceilalți miniștrii, cel puțin pentru ai învăța să faca politica in secolul XXI.

 95. Alina Olteanu

  Alina Olteanu

  Acum 17 Zile

  Divin!Felicitari amandurora!🤗

 96. Roxana Alexandra

  Roxana Alexandra

  Acum 17 Zile

  foarte fain podcastul!!!

 97. Cristian Craciun

  Cristian Craciun

  Acum 17 Zile

  foarte frumos

 98. Elena Mocanu

  Elena Mocanu

  Acum 17 Zile

  Da EDUCATIA e TOTUl

 99. Cristina Arhip

  Cristina Arhip

  Acum 17 Zile

  Doar uitandu-ma la oameni care vorbesc la nivelul asta ma face sa ma mandresc ca sun romanca. In rest nu prea am avea motive 🙂

 100. Carmen Giurgiu

  Carmen Giurgiu

  Acum 17 Zile

  Extraordinar invitat!

următor