MOARTEA UIMITOARE A LUI MICHAEL JACKSON- TRUE CRIME ROMANIA ep. 14

Link YOOP:

bit.ly/2Pj7HEF

Comentarii: 669 

 1. Olivia N

  Olivia N

  Acum 14 Zile

  Chiar vreau să își înceapă Iustin un proiect de podcast-uri informative!

 2. Denisa Cîrstea

  Denisa Cîrstea

  Acum 14 Zile

  VĂ ADOR!! Vrem atât podcast-uri cu Iustin, cât și episoade true crime despre subiectele menționate!

 3. Katty Holt

  Katty Holt

  Acum 14 Zile

  Vreau episod despre: Heath Ledger, Princess Diana, Elvis Presley, Paul Walker, Selena Q., Aaliah etc.

 4. Iordache Alexandra Gabriela

  Iordache Alexandra Gabriela

  Acum 14 Zile

  First of all, IUSTIN YOU HAVE TO DO THE PODCAST!!! Second, sunt de părere ca banii pot cumpara aproape tot ce ne înconjoară deci sa închizi niște guri și sa le spui tu ce sa zică și sa facă cu o suma buna, nu este exclus. (vorbind de faptul ca este încă in viața) Însă, de asemenea cred ca exista posibilitatea ca șeicul sau alte persoane de care nu a auzit nimeni sa fi făcut ceva in legătura cu moartea lui, din nou, banii și poziția socială pot cumpara foarte multe lucruri.

 5. nulu jjj

  nulu jjj

  Acum o Zi

  Am văzut filmul This is it , era în forma . Înainte de a lansa albumul a luat un interviu și a spus ca în turneu (când v a lansa albumul) o sa spună tot . Cu timpul a devenit paranoic crezand ca îl urmărește cineva și vrea sa îl ucidă, o perioada nu manca nimic crezand ca ii este otravita mâncarea, la un momendat nici în menajera lui nu mai avea încredere. Când MJ a murit s a constat ca nu avea nimic în stomac , ultimele 42h luase doar pastile/medicamente . Când MJ intrase în criza și ii s a făcut resuscitare , am inteles ca I ar fi rupt coastele sau ceva de genul . Cel mai ciudat din toată povestea asta este coincidența. In interviu a spus ca în albumul asta o sa spună tot adevărul , v a demasca tot și ulterior auzi ca a murit ...suna ca și cum cineva n ar fi vrut sa îl lase sa își transmită mesajul din album . După moartea sa , sora lui a spus intr un interviu ca MJ a fost ucis însă nu a putut sa spună de către cine dar a lăsat de înțeles ca stie.

 6. deeapetro996

  deeapetro996

  Acum 14 Zile

  Iustin, hai cu podcast cu subiecte care au schimbat istoria ultimelor secole!

 7. Roxanne

  Roxanne

  Acum 14 Zile

  Superb, Marilu, abia așteptam acest episod despre Michael. Este și va fi mereu în inimile noastre :))) îți mulțumim mult pentru toată munca voastră depusa. Cu siguranță a meritat așteptarea ❤️ este cel mai bun episod și ador animațiile. Continuați tot așa! Eu personal, as adora daca Iustin și-ar face un canal de yt vorbind despre istorie, pentru ca sunt fascinată de acest subiect sau despre orice altceva pentru ca are un mod de a povesti aparate și știu ca multa lume și-ar dori asta :) și eu cred un teoria precum ca Michael este omorât de altcineva sau alte persoane, dar ajutat și de doctorul lui.

 8. wavesofnostalgia

  wavesofnostalgia

  Acum 14 Zile

  Nu pot să explic cât de mult am așteptat episodul ăsta din momentul în care am văzut indiciul de pe instagram. Michael Jackson este unul dintre artiștii mei preferați. Eu una cred în cea de a doua teorie pentru că din momentul în care au început acuzațiile, sfârșitul carierei lui se apropia din ce în ce mai mult. Tabloidele și multe alte persoane și-au dorit să îi sfârșească cariera în schimbul a, evident, unor sume mari de bani. Și probabil că atunci când au observat că încă încearcă să se ridice cu acel ultim tur, s-au gândit "să îi facă felul". În ultimele luni de viață era speriat ca nu cumva să moară în timpul somnului, ceea ce s-a și întâmplat. A dat destul de multe hint-uri și cred că dacă cineva s-ar fi interesat mai mult de subiectul ăsta, poate că ar fi fost salvat. He will always be in our hearts and he lives through his songs. Mi-a plăcut maxim episodul ăsta.

 9. Miky Ela

  Miky Ela

  Acum 14 Zile

  Cea mai plauzibilă este varianta 2, a fost ucis de doctorul sau personal.

 10. Alina Iakab

  Alina Iakab

  Acum 14 Zile

  La ce obsedată am fost de Michael Jackson… știam deja multe din ce ați prezentat voi, și va iubesc! Va mulțumesc ca mi-ați readus aminte cât de SPECIAL a fost și încă este! O mare legenda, și imi pare foarte rău ca a murit și nu am apucat sa îl vad real vreodată! Sunteți minunați și ador True Crime! Un an nou fericit! 🥳❤️

 11. Steg

  Steg

  Acum 14 Zile

  Așteptam episodul de ceva timp. Inca un documentar reusit. Felicitari si la mai multe !

 12. Rebeca Larisa Ion

  Rebeca Larisa Ion

  Acum 14 Zile

  Superb episodul, chiar îl așteptam de multă vreme, vreau un podcast cu Iustin în care să ne povestească despre tot ce înseamnă istorie , dar sa fie și Marilu astfel încât conversația sa fie în 2 și sa fie și o altă opinie...ar fi mai interesant. Eu cred în toate teoriile, cel mai mult în teoria 4, deoarece el era un extremist și cum era în datorii, deja cariera lui luase o întorsătură nefericită, a ales să-și insceneze moartea. Însă niciodată nu voi afla adevărul și cred cel mai mult în teoria asta pt ca e așa ceva spicy in our lives, dar orice teorie poate sa fie posibilă.

 13. Alexa Feli

  Alexa Feli

  Acum 14 Zile

  Michael Jackson a fost cel mai mare artist din toate timpurile dar a fost si o afacere pentru excroci. A avut parte de acuzatii false atat in viata cat si dupa moarte. RIP Michael Jackson

 14. Andrada Angelescu

  Andrada Angelescu

  Acum 14 Zile

  Sunt fascinata de tot ce înseamna MICHAEL! Ma bucur ca ati vorbit despre el. Felicitari pentru seria true crime! ❤️

 15. Stefan Tudor

  Stefan Tudor

  Acum 14 Zile

  Michael a fost si ramane cel mai mare artist al tuturor timpurilor! Nu o sa mai vedem niciodata un artist ca el... Pacat ca nu l-am vazut live in Londra..

 16. Iulia

  Iulia

  Acum 14 Zile

  Genial episod! 💟

 17. Alice Sorina

  Alice Sorina

  Acum 14 Zile

  Munca voastră e imensă și vă mulțumim mult ❤️❤️ respect pentru tot ce faceți , sunteți un cuplu genial ,mereu mă inspiri și îmi aduci aminte de o persoană extrem de dragă mie 💞💞💞

 18. Andreea Maria

  Andreea Maria

  Acum 14 Zile

  Ador acest episod!! Eu sincer cred ca se poate lua in considerare si teoria ca a fost omorat si adus in datorii de cei de la Sony cu care a avut diferite conflicte in urma contractului si vorbind public de parerea pe care o are despre Sony si Tommy Mottola, fost CEO Sony. Sau cine stie mai e in viata:))

 19. Alexandra C.

  Alexandra C.

  Acum 14 Zile

  Eu cand eram mica, aveam un casetofon cu maneta, si imi amintesc ca Mj, Queen si Abba erau pe caseta, si eu la 1 an si ceva, invarteam din maneta ca sa aud melodiile.

 20. _elisa._.melania_

  _elisa._.melania_

  Acum o Zi

  Mi-aș dori ca în următoarele episoade sa vorbiți despre Kurt Cobain, Cliff Burton, Prințesa Diana, Chris Cornell, Elvis Presley, John Lennon și chiar si despre Hitler 😄