Muzică

🔴 Muzică lăutărească veche, de petrecere și pahar 🪗 LIVE NON-STOP 🪗

Transmitem LIVE NON-STOP cele mai frumoase cântece lăutărești de ascultare, de petrecere și pahar. De la titanii muzicii lăutărești, Dona Dumitru Siminică, Fărâmiță Lambru, Marcel Budală, Gabi Luncă, Ion Onoriu, Romica Puceanu, Ionel Tudorache și până la lăutarii care s-au făcut remarcați după anii '90, printre care Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu.

Ascultați cele mai cunoscute voci din muzica lăutărească, cele mai vechi și frumoase cântece lăutărești, nelipsite de la nicio petrecere: La Chilia în port, Șaraiman, Anii mei și tinerețea, Dă, mamă, cu biciu-n mine!, Căpitane de județ, Moșule, te-aș întreba, Scoate Calul, Pune Șaua, și multe sârbe și hore lăutărești, interpretate la țambal sau acordeon, dar și cântece de pahar și ascultare.

Audiție plăcută!

👉 Abonează-te la canalul nostru de ROfilm: goo.gl/Q6wi6v

reprezintă aproape un secol de muzică românească - ușoară, populară, pop-rock, clasică sau muzică de petrecere. Trăiești emoțiile, amintirile și spiritul petrecerii pe care le trezește muzica românească a anilor ’20-’90.

Cele mai cunoscute și frumoase melodii, cele mai apreciate albume, cei mai îndrăgiți interpreți, muzica amintirilor noastre, toate sub un singur slogan: Coloana Sonoră a României.

Urmărește-ne și pe:
👉 Site: www.electrecord.com
👉 Facebook: electrecordmusic
👉 Instagram: electrecord
👉 Twitter: electrecord

Descarcă aplicația Electrecord din:
🔵App Store: itunes.apple.com/ro/app/elect...
🟡Google Play: play.google.com/store/apps/de...

BrandTube network: brandtube.ro/

Comentarii 

    următor