Știință și tehnologie

O dubla PREMIERA: Huawei Mate X2 este aici si este al naibii de bun!

Huawei Mate X2 este primul si deocamdata singurul pliabil care este... "ca un telefon"!
www.zonait.ro
zonait.ro
dan_cadar

Comentarii 

 1. Adrian CC

  Adrian CC

  Acum o Zi

  Recent Samsung a anunțat ieftinirea lui Galaxy Fold 2 cu 500 $, din cauza vânzărilor slabe. Sunt curios cine o sa dea atâția bani pe Huawei Mate X2, mai ales ca vine fără serviciile Google. E clar ca interesul pentru telefoane pliabile este tot mai scăzut.

 2. gabriel cincu

  gabriel cincu

  Acum o Zi

  Încă cred ca tu ai cel mai lung intro 🤣😂🤣😂😂bafta broo

 3. Ionel Racareanu

  Ionel Racareanu

  Acum 2 Zile

  Am un Huawei 20 x mate 5 g de un an și 3 luni grandu-l lor bate tot pînă acum sunt foarte mulțumit de el...! 👍💪

 4. Dedu Tedy

  Dedu Tedy

  Acum 2 Zile

  Merge orice telefon si fara gms...exista destule variante

 5. Cuic

  Cuic

  Acum 2 Zile

  Huawei fara Google este un nimic... Aplicatia de Email este enervanta, nu are multe din functiile pe care le avea Gmail; Cand vrei sa descarci ceva de pe App Gallery primesti reclame la greu; Pe App Gallery nu ai multe din aplicatiile folositoare azi (Instagram, Facebook, Twitter, Messenger si daca vrei sa le instalezi trebuie sa folosesti diferite aplicatii) Daca vrei sa faci update unei aplicații luate cu ajutorul unor 3th party apps trebuie sa le dezinstalezi pe rand si sa le reinstalezi cu versiunea corecta. Nu ai Maps, decat sa instalezi Waze, dar pentru un o persoana care nu conduce Waze este inutil si mult sub Google Maps Lista poate continua, nu va luati Huawei fara Google.

 6. Daniel DaZe

  Daniel DaZe

  Acum 3 Zile

  Bine că nu se comercializează în RO, oricum ma sună ăștia de la ING... Nu mai folosise cardul de rate de ceva vreme :=))) În 120 de rate va rog :)))

 7. Alin

  Alin

  Acum 3 Zile

  Fa un episod despre Lg

 8. Iulian Balan

  Iulian Balan

  Acum 3 Zile

  Bine ca ai ajuns acasa .

 9. Cristian Girlea

  Cristian Girlea

  Acum 3 Zile

  Am Huawei si pot sa spun ca de ceva timp nu mai simt lipsa google play. Acum imi mai lipsesc doar banii pentru un upgrade. Cheers!

 10. Alin Badiu

  Alin Badiu

  Acum 3 Zile

  O singura mențiune... Este relativ ușor sa copiezi și sa "finisezi" produsul, asa cum ai spus tu, atunci când prețul se apropie de 3000 de eur. As vrea sa vad un fold de 3 mii de eur si abia atunci sa facem o comparație. Până una alta, politică sau nu, nu iese fum fără foc, iar acest telefon nu reprezinta absolut nimic pentru utilizatorul de rând, pe când z fold 3 va fii un nou hit.

 11. Radu Cristian Dumitrescu

  Radu Cristian Dumitrescu

  Acum 3 Zile

  Sincer cred ca a inceput sfirsitullui dominatiei americane in lume cu adevarat.Gigantul adormit s-a trezit si ce vedem acum este nimic, ce va urma ne va redefini din temelii tot ce stiam ca stim despre superputeri si dominatia lor economico-militara pe planetutza.Va fi un spectacol care se produce o data l ao mie de ani, ceva unic si nemaiintilnit.Pina atunci sa stam drepti si sa ne conectam la iPhoanele noastre reliable.

 12. Eric Polec

  Eric Polec

  Acum 3 Zile

  Nu cred ca voi folosi vreodata un pliabil, nu prea ii vad rostul. Daca vreau ceva mai mare decat un S21 Ultra imi iau o tableta.

 13. TUDOR xz

  TUDOR xz

  Acum 3 Zile

  un adevărat profesionist .Imi place ceea ce faci Dane .Go for it .Keep up the good work!

 14. Paul David

  Paul David

  Acum 3 Zile

  Biden ii marioneta ccp-ului, ce tot zici acolo..... Ca inca nu a ridicat restrictiile de pe huawei asta e partea a doua... urmeaza.... Stiu ca urma si xiaomi sa intre pe lista neagra da cum a venit Biden nu s-a mai intamplat.

 15. Mike St

  Mike St

  Acum 3 Zile

  si totusi nu ai ce sa faci cu el fara Google , din punctul meu de vedere Huawey ar trebui sa dispara cu totul din videourile tale si ale altora(cel putin pana se impaca cu google), dar probabil iei si tu niste banuiti de la ei sa ne bagi pe gat mizerii useless

 16. Bogdan Pătrăucean

  Bogdan Pătrăucean

  Acum 4 Zile

  Telefonul este fara dubii o inovatie inginereasca, dar pe mine personal ma lasa rece, inafara de factorul de wow si interesul curiosilor pentru a-l incerca, din punctul meu de vedere, cel putin pentru ce am eu nevoie acum, nu ofera nici un motiv sa-l cumpar. Vreau sa ma joc, am PC, vreau sa ma uit la filme, am PC, sau TV, vreau sa lucrez on the go? Prefer laptop-ul care imi ofera toate avantajele unui PC din punct de vedere al productivitatii (excluzand randarea si alte lucruri solicitante). Cat despre ciontaneala economica, singurul lucru diferit, cred eu, ar fi fost locul pe care l-ar fi ocupat Huawei in top 3 ca numar de vanzari la nivel mondial, probabil ar fi fost acum pe primul loc.

 17. Stefan Daniel

  Stefan Daniel

  Acum 4 Zile

  Dane ești za best, review-urile tale sunt o plăcere de urmărit!!! Dacă nu era Trump, Huawei matura pe jos cu Apple!

 18. George Petrica

  George Petrica

  Acum 4 Zile

  Foarte bun

 19. Para-Karateka Stroia Laura Elena România

  Para-Karateka Stroia Laura Elena România

  Acum 4 Zile

  Fain. Nu m-ar tenta pentru că nu fac foarte multe cu el.

 20. Victor Marin

  Victor Marin

  Acum 4 Zile

  Niciodata nu am inteles de ce ai vrea sa faci un telefon televizor

 21. excesshottest

  excesshottest

  Acum 4 Zile

  ma tenteaza,pt dimensiunea ecranului doh... da nu la 2mii de euro.

 22. NaPuliOn

  NaPuliOn

  Acum 4 Zile

  se va lansa luna asta xiaomi note 11 pro 5g?

 23. S P

  S P

  Acum 4 Zile

  Un singur pliabil ma atrage - Motorola. Trebuie sa-ti fileze o lampa sa-ti iei asa ceva. Oribil.. dar gusturile nu se discuta..

 24. Mr. Reboot

  Mr. Reboot

  Acum 4 Zile

  Super review! Trist insa ca nu o sa dispuna de serviciile de la google si playstore.., si eu detin un Huawei P40 Pro si chiar daca am putut sa instalez google play si serviciile am insa probleme cu notificarile si multe aplicati inca depind de google services".

 25. Alin Gheorghe

  Alin Gheorghe

  Acum 4 Zile

  sincer, nu as da niciodata banii pe un Iphone, deoarece nu consider ca marita , dar parca pe asa ceva, desi mi se pare enorm de mult, parca m-as risca :)

 26. Pleiad

  Pleiad

  Acum 4 Zile

  na algoritm

 27. Michael

  Michael

  Acum 4 Zile

  Ca de obicei like din intro, nu am cum să dau greș cu asta :) La momentul 12:50 - 12:56 zici tu că Samsung apelează la downgrade-uri pentru a ține în frâu costurile... hmmm, păi se poate măi maestre ? Exceptând partea de concepție care chiar poate fi costisitoare, te asigur că diferența de preț de PRODUCȚIE dintre terminalele flagship și cele mai ”dă mase” este șocant de mică ! Motivul Samsung e altul, e unul care ține de marketing și ca s-o spunem simplificat e ca să arate ei cum au soluții pentru orice buget. Așa se explică o bună parte din succesul de piață al lui Samsung pe segmentul smartphone și recunosc că și eu am picat în plasa acestei strategii a lor :) (repet, am spus-o cât de simplist am putut, problema se poate dezvolta pe pagini întregi). Ceeace a făcut acum Huawei se poate compara cu momentul în care Nokia a scos pe piață comunicatoarele. Este o revoluție a comunicării, la un alt nivel, la nivelul 2021. Poate că exact cum mi-am dorit acel comunicator la vremea respectivă, tot așa mi-aș dori Mate X2 acum, dar ... dar între timp m-am mai ”copt” la minte și pot spune că NU am nevoie de el. Așa ceva este indicat eventual pentru productivitate, un om normal, pentru utilizare ”domestică” nu are nevoie de el. Am devenit adeptul sintagmei un device pentru o operațiune : astfel, prefer să folosesc PC pentru muncă și/sau joacă, laptopul pentru același lucru, dar atunci când nu sunt acasă sau la birou, telefonul pentru apeluri, SMS și/sau wapp, cameră pentru trafic și tableta pentru .... pentru din ce în ce mai puține operații. Pe mine m-a încântat mai mult telefonul rulabil decât aceste ”foldabile” (și e o părere strict personală). În ce-i privește pe Huawei... cred că dacă nu ar fi fost răzbelul economic cu unchiul Sam, nu ar fi fost foarte departe, poate ar fi fost doar un producător de duzină care asambla la greu iPhone :)) Ei erau deja nr. 1 mondial pe tehnologia 5G și poate că se specializau pe acea direcție și aici mă refer în special pe aplicații industriale, la care cred că și așa sunt în continuare nr. 1. Pe segmentul de telefoane cred că au crescut tocmai datorită acestui răzbel. Mentalitatea asiatică nu se poate compara cu mentalitatea europeană occidentală (aici intră și mentalitatea unchiulețului de mai sus). Pur și simplu cred că au pedalat pe segmentul ăsta ca să arate că ei sunt (sau vor fi) câștigătorii acestui război. Oricât de avansată este tehnologia ”din state”, vă asigur că tehnologia chinezilor nu este nici măcar cu un milimetru mai prejos. Și aici revenim la acea mentalitate tipică asiatică. Să fiți iubiți.

 28. Luc G

  Luc G

  Acum 4 Zile

  Nu ma tenteaza un telefon pliabil pentru ca este mai greu, mai fragil (are totusi doua parti mobile si display-ul mare este predispus zgarieturilor), bateria mai mica iar ecranul nu este suficient de mare incat sa compenseze pentru dezavantajele enumerate. Iar pretul este foarte mare, pe banii acestia mi-as fi luat un telefon si o tableta daca vreau neaparat un display mai mare. Oricum daca pleci undeva cu el, automat isi iti si un powerbank, deci ai loc si pentru o tableta.

 29. Flav Flav

  Flav Flav

  Acum 4 Zile

  Este un statement ingineresc. Din păcate, mai mult de atat este o suma foarte mare de compromisuri, dimensiunea ecranului nu ma face sa pot trece peste ele. Iar cuta aceea pe mijlocul ecranului este un cui bătut în mijlocul unui perete alb imaculat, eu care nu suport nici măcar o scama de 2 milimetri pe ecran

 30. CONSTANTIN TOMA

  CONSTANTIN TOMA

  Acum 4 Zile

  E singurul smartphone de top care chiar merita pretul cerut.

 31. MIHAI TANASE

  MIHAI TANASE

  Acum 4 Zile

  Ce să zic, vorba regelui, e bine că se exista!Personal, nu mă vad cu el. Trebuie să ai un anumit fel de timp pentru așa ceva și nu mă mai vad bulănind un telefon/tableta. Poate doar dacă mă voi lăsa de fumat!...

 32. Andrei Predescu

  Andrei Predescu

  Acum 4 Zile

  Dezamagitor pretul... Nu inteleg cui se adreseaza fara servicii Google la 2300 euro. In general cei care platesc atat, au pretentii sa mearga tot out of the box fara batai de cap si fara sideload, etc. Noi, tinkerers ne asteptam la preturi mai accesibile si ne batem noi capul cu softul, e ok. Dar si scump si fara GSM... Arata el bine, dar MI Mix Fold vine la ~$1300 si cu servicii Google si are gap-ul dintre ecrane specific Fold 2 si aspect ratio ciudat pe ecranul exterior... Dar cumva parca merita daca iau in considerare cei ~$1000 care-mi raman renuntand la Mate X2.

 33. Fasolaru

  Fasolaru

  Acum 4 Zile

  ⛔ Daca ai dat o unghie pe ecran...SA FUTUT TOT...ce plm e bun la el?

  • Fasolaru

   Fasolaru

   Acum 3 Zile

   @Zona IT Din vorbe...da,din fapte poti sa faci un video sa il prezinti in TEST. Poate nu e "ce stii tu"😊 Si apropo,te urmaresc de multa vreme,e o placere.Mai ales cand vin de la servici noaptea

  • Zona IT

   Zona IT

   Acum 4 Zile

   Bah, nu! Nu se zgarie, trust me :) Am incercat inclusiv cu cheia. Nu mai e ce stii tu :)

 34. Victor iliescu

  Victor iliescu

  Acum 4 Zile

  E scump si greu. Ma gandesc ca in scenariul de portabil este prea mare si acasa, la hotel.... poti scoate tableta de 10inci sau laptop-ul. Nu inteleg dorinta asta de a avea telefoane struto-camila : ori ai un telefon care il bagi intr-un buzunar mic si el, ori ai o tableta sau laptop cu care stai la o masa si esti mai productiv. Chiar sunt curios cine va alege aceste device-uri vazand +valoare in ele !

 35. Lucian Palievici

  Lucian Palievici

  Acum 4 Zile

  4500 mHa ... puțin, foarte puțin! 2300 Euro ... las-o în pălăria mea!

 36. Saracut Betuel

  Saracut Betuel

  Acum 4 Zile

  Dane, frumos telefon, si in interior dar si in exterior, insa intrebarea la care incerc sa imi raspund singur dar nu reusesc e, ce fac cu un telefon cu doua ecrane? Daca vreau sa am uit la un filma uit pe laptop sau tv, iar clipurile video se vat destul de bine si pe un telefon normal, deci nu imi dau seama la ce imi folosesc doua ecrane, in afara de stresul de a nu sparge sau zgaria doua ecrane in loc de unul😂😂 P.s. hai cu algoritmul💪💪💪

 37. Franco Adrian

  Franco Adrian

  Acum 4 Zile

  Rămân la al meu Oppo find x 2 pro de 512 cu 12gb ram momentan aștept seria mate 50 :))))))

 38. ImPerfect

  ImPerfect

  Acum 4 Zile

  Dacă continuai încă câteva secunde in Engleză, avea sa închid videoul. Credeam ca totul e în Engleză 🤣

 39. Marius Bezna

  Marius Bezna

  Acum 4 Zile

  Eu am un Z fold2 dar nu mi as mai lua un telefon pliabil pe viitor..e greu (mi-a rupt buzunarul la propriu..intr-o zi m am trezit cu el pe crac in jos). Plus ca nu toate aplicatiile sunt optimizate pentru ecranul ala mare. De exemplu facebook ul se vede cumva zoomat daca te uiti la un story cu el desfacut o sa vezi poza de la nas in jos si de la genunchi in sus.. Instagramul are 2 dungi negre in laterale..dar mai bine asa decat cum e facebook ul.. Daca ma uit la un video de al lui se vede o galagie de imagine.. Big NO NO. In schimb se vede foarte bine ROfilm ul sau daca citesti o carte in format PDF.

 40. PAUL IRICIUC

  PAUL IRICIUC

  Acum 4 Zile

  Cel mai frumos telefon

 41. Costin Stanciulescu

  Costin Stanciulescu

  Acum 4 Zile

  Buna ziua. In martie (04) ai prezentat un AIO produs la Brasov. Am cautat informatii despre produs pe pagina producatorului si nu am gasit. Ma poti ajuta cu un link spre produs? Sau a fost ceva experimental, care nu apare in piata pentru muritorii de rand? (am inteles ca firma produce sisteme de securitate)

 42. Andrei Cernat

  Andrei Cernat

  Acum 4 Zile

  Da' Xiaomi cand mai testezi? Mix Fold e mai MARE cu 0.01 :))

 43. Alin Simion

  Alin Simion

  Acum 4 Zile

  Dar Sony chiar nu mai face nimic. 😔

 44. Florin Chis

  Florin Chis

  Acum 4 Zile

  Vorba înțeleptului: ...ți-ai a dracu' cu folda... foldub... foldobl..., tilifoanele voastre!!! :)

 45. Robert Constantin

  Robert Constantin

  Acum 4 Zile

  cu siguranta se vede cam nasol pe NetFlix la ce format are ecranul :d

 46. Ovidiu Cristian

  Ovidiu Cristian

  Acum 4 Zile

  Nu mi-l cumpăr. Sunt stângaci. 😁

 47. Andrei.1

  Andrei.1

  Acum 4 Zile

  Xiaomi, unde ești blea cu mix fold și cu lentila ta lichidă cu tot? =))

 48. RIP

  RIP

  Acum 4 Zile

  Si samsung putea sa il faca asa "se se inchida asa " dar daca iti ramane acolo sau intra impuritati , cheie , moneda etc bye bye ecran ...... la samsung pt asta avea spatiul ala intre ecrane

 49. Matei Asan

  Matei Asan

  Acum 4 Zile

  Ma intreb dacă unii chiar vin de pe Tiktok..

 50. JAC

  JAC

  Acum 4 Zile

  Cel de la oppo mi se pare mult mai rafinat si pe partea de fiabilitate, exceptand motorasele ecranului, pare sa nu afecteze ecranul in timp cum pare la acest model(dungi etc).

 51. Koze

  Koze

  Acum 4 Zile

  " parlamentarii americani subestimează puterea companiei mele " ... O să repet asta la nesfârșit și într-o zi nu vom mai fi dependenți de google , atunci o să se vadă și în piață cine dă telefoane absolut geniale . Huawei nu o să se de-a înapoi niciodată , am zis-o din prima clipă, aici în comentarii, de când nu mai aveau servicii google pe mate 30 ... O să reușească și o să pluseze mereu pe hardware și asta e bine că până la urmă mă interesează ce "poate" telefonul de banii ăia, nu să-mi înregistrez numere de telefon in google , nu am nevoie de cloud-ul lor ridicol că îmi dă Huawei jumăta' de tera , o să renunț la contul Google că am testat și se poate trăi fara și așa mai departe ... PS : știu că Huawei e pe acțiuni dar așa s-a exprimat CEO-ul .

 52. Turcan Giuliano

  Turcan Giuliano

  Acum 4 Zile

  Frumos dar xiaomi când mai testezi

 53. Liviu Mihai Paveliuc

  Liviu Mihai Paveliuc

  Acum 4 Zile

  Da sunt interesat de un astfel de telefon. Fără sancțiuni din partea Americii era de mult pe primul loc.

 54. Andrei

  Andrei

  Acum 4 Zile

  Fără îndoială că Huawei ar fi fost nr.1 mondial la vânzări și ar fi oferit cele mai puternice flagship-uri. Deja ar fi trebuit să existe un succesor pentru Kirin 9000 care să fi echipat noul P50. Dar nu a fost să fie. P50 va avea tot Kirin 9000 din care Huawei nu mai au prea multe bucăți disponibile. Au facut 7000 de bucăți la TSMC până în ultima zi de libertate, pe 20 septembrie 2020, pe care le-au pus pe Mate 40 și pliabilul X2 prezentat aici. Eu personal cred că la impunerea restricțiilor americane au avut și Samsung o contribuție. Nu doar Apple. Coreea de Sud are relații excelente cu USA. Rețelele de telefonie mobilă americane au început din 2019 să implementeze echipament de rețea 5G Samsung, deși este novice în domeniu. Foarte dubios pentru un cunoscător. Puteau să aleagă Ericsson sau Nokia, firme europene sigure, cu tradiție și experiență. Apoi mai am niște dubii: Samsung i-a dat lui Xiaomi în premieră cei mai buni senzori foto. Atenție !!! Prima dată i-a dat în 2019 senzorul de 108 mp HM1 pentru Mi Note 10, apărut în noiembrie 2019, deci cu cinci luni înainte de a apărea pe S20 Ultra în martie 2020 !!! Ca idee, Samsung S21 Ultra folosește acum senzorul HM3. Acum în 2021 Samsung iar i-a dat în premieră lui Xiaomi noul senzor gigantic 1/1.12" de 50 mp dualpixel GN2 cu pixeli de 1,4 microni pentru Mi 11 Pro și Ultra. Practic Samsung și-au canibalizat propriul flagship S21 Ultra. Foarte bizar !!! Samsung parcă vor să ridice Xiaomi ca un rival pentru Huawei, mai ales in China. Așa mi se pare mie.

 55. Finaru Liviu

  Finaru Liviu

  Acum 4 Zile

  Cum se vad video -urile pe ecranul mare? Am vazut fold 2-ul la showroom emag , nu se vedeau video -uri decat pe o bucata mica din ecran , am inteles ca e de la display ratio si nu mi se parea ok

 56. Andrei

  Andrei

  Acum 4 Zile

  AȘTEPT UN "PHOTO BATTLE" ÎNTRE MI 11 ULTRA VERSUS SAMSUNG S21 ULTRA !!!!

 57. Adrian Rusu

  Adrian Rusu

  Acum 4 Zile

  2000 de euro?? Cel mai ieftin l-am găsit în Germania la 3199 de euro. Cam piperat prețul :)

 58. Claudiu Draghici

  Claudiu Draghici

  Acum 4 Zile

  Vreau sa fiu foarte scurt dar prompt. HUAWEI sunt deja No.1 în industria de device-uri cu toate sancțiunile impuse. Dacă nu aveau sancțiuni erau departe foarte departe de aceea au și fost sancționați blocați de Americani și "partenerii, (coteii), aliații" USA fiindcă au văzut elanul și puterea tehnologică care au dezvoltat-o .

 59. Stefan Murea

  Stefan Murea

  Acum 5 Zile

  O caramida made china pe post de smartphon

 60. Alex Bratu

  Alex Bratu

  Acum 5 Zile

  Imi plac la nebunie telefoanele Huawei, inca detin Mate 20pro cu GSM, iar din pacate nu pot upgrada din cauza ca lucrez ca livrator, pe uber si delivero. Din cauza ca nu au GSM nu pot porni aplicatia sa muncesc :( ... Am reusit sa instalez UBER DRIVEr si Rider de la deliveroo, dar din pacate nu pot intra ONLINE... pt ca nu imi gaseste harta (neavand google maps). Aveti idee cum as putea face?

 61. Dimache Sebastian

  Dimache Sebastian

  Acum 5 Zile

  Interesant dar din pacate tot nu se justifica pretul.. Sa ne gandim ce tablete luam de diferenta de bani... E un moft deocamdata dar se vor ieftinii.

 62. bunicul florin

  bunicul florin

  Acum 5 Zile

  La urmatorul abonament suna tot mai tentant acest telefon, mai ales ca pe UK cei de la Huawei au aleator promotii ametitoare . . .

 63. aatheone

  aatheone

  Acum 5 Zile

  Imi iau doua ...

 64. Ciuvar Ioan

  Ciuvar Ioan

  Acum 5 Zile

  Un review perfect si corect, cum putini fac pentru produsele Huawei. Profesionist!

 65. marian gitan

  marian gitan

  Acum 5 Zile

  👍👍👍👍👍

 66. bbogdanmircea

  bbogdanmircea

  Acum 5 Zile

  Oare Apple dacă ar face unul cu cât l-ar vinde?

  • Stefan Calin Hugyesz

   Stefan Calin Hugyesz

   Acum 4 Zile

   Vreo 3000 cel putin

 67. Marian Maxim

  Marian Maxim

  Acum 5 Zile

  Mișto video-ul dar și telefonul. Moama ce l-aș rupe puțin cu MCOC. Hai cu algoritmul.

 68. Vlad Jianu

  Vlad Jianu

  Acum 5 Zile

  Chiar e un telefon foarte reusit, imi place mult. Si eu sunt fan huawei, detin p30 pro de cand a aparut si nu simt nevoia sa il schimb, nu ma atrage nimic din ce a aparut pe piata in ultima vreme. Primele versiuni de telefoane pliabile au fost mai mult de test/experiment, sa vada cum reactioneaza lumea, cati il vor cumpara, insa de acum incepe adevaratul interes spre aceasta categorie. Probabil urmatorul telefon va fi unul pliabil, vreau sa mai vad cum evolueaza in continuare. Frumos clip, ai acoperit fiecare aspect al acestui telefon, felicitari!

 69. Volocariu George

  Volocariu George

  Acum 5 Zile

  Această tehnologie are soarta tv-urilor 3D!

 70. husanu romeo george

  husanu romeo george

  Acum 5 Zile

  Ca tehnologie probabil e fantastic dar nu cred că este practic .. cine cumpara un telefon de 2500 de euro ce nu poate fi protejat?

 71. Bogdan

  Bogdan

  Acum 5 Zile

  P50 când apare???

 72. The Dj Alvin

  The Dj Alvin

  Acum 5 Zile

  Da XIAOMI când mai testezi'?😂😂😂😂

 73. Trey Nick

  Trey Nick

  Acum 5 Zile

  Nu stiu pe cine ar putea interesa un asemenea telefon cand exista xiaomi redm note 10 pro la 1500lei. Decat ca o ciudatenie...tare dambalau tre sa fii sa dai 3-4 salarii pe un rahat de telefon

 74. Alin Ioan Ilies

  Alin Ioan Ilies

  Acum 5 Zile

  dar LG nu mai testezi? :)

 75. Valentin Salomiu

  Valentin Salomiu

  Acum 5 Zile

  Cum, pana mea, sa dai 2000+ de coco pe un telefon! Orice ar face, e doar un telefon! Fie el și smart. Poate sunt eu depășit, dar la 2000+ de coco, mai bine iei un telefon destul de smart si o tableta, daca vrei ecran mare, și mai ramai și cu bani sa ieși la o pizza cu prietenii. E doar părerea mea!

 76. Logofatu Mircea

  Logofatu Mircea

  Acum 5 Zile

  A copiat de la Samsung

 77. Cristi Harapu

  Cristi Harapu

  Acum 5 Zile

  Bună Dane , te urmăresc de ceva timp și nu am văzut nici un review la Nokia, cândva foarte bun, cel puțin înainte de contractul cu Microsoft .

 78. remussatala

  remussatala

  Acum 5 Zile

  Îți va trebui și o baterie externă la el.

 79. martin horvath

  martin horvath

  Acum 5 Zile

  👍🥂😉

 80. Ovidiu Barac

  Ovidiu Barac

  Acum 5 Zile

  Mi-am zis-o de când am descoperit sancțiunile din partea SUA, și anume că în maxim 2 ani Huawei vor fi pe plus, și din ceea ce am văzut zilele trecute mi s-a confirmat că sunt pe val, pe unul mai greu, dar se descurcă așa cu nu cred că s-ar fi descurcat alții într-o asemenea situație. Cum problemele au venit după ce au depășit Apple la vânzări devenind locul 2 mondial, fără să mă gândesc că ar fi o coincidență la mijloc :) ;), azi cred că Huawei ar fi depășit Samsung și se vor fi menținut mult locul 1, ani buni la rând.

 81. dobos raul-marian

  dobos raul-marian

  Acum 5 Zile

  Compania Huawei va prospera in continuare atata timp cat "pompeaza " sute de miloane de euro pentru a atrage dezvoltatori de software pe platforma lor. P.S comentariu scris de pe un notebook huawei

 82. Nikos / Nipponia

  Nikos / Nipponia

  Acum 5 Zile

  mortalll.as vrea unu sa mi permit :)))

 83. TheJademan85

  TheJademan85

  Acum 5 Zile

  o să "cumpăr" la NFSuri până bagă Saleen S7 Twin Turbo în lista de maşini! 😁

 84. Calin Constantinescu

  Calin Constantinescu

  Acum 5 Zile

  Cand se lanseaza Harmony OS pentru toate telefoanele Huwaei? Am un P40 si sunt curios l-as putea instala .

 85. Adrian Afloroaie

  Adrian Afloroaie

  Acum 5 Zile

  GMS lipsă inseamna: lipsa servicii bancare, lipsa plata cu telefonul, lipsa Timeline in Maps (bun pt cineva care lucreaza in vanzari si isi face traseul la final de luna), lipsa AndroidAuto, lipsa.... Lipsa... Sunt buni banii de la Huawei, e bine cand ii încasezi, domne'... Scris de pe P40 Pro, care face poze bune si Waze. Atat.

  • Adrian Afloroaie

   Adrian Afloroaie

   Acum 3 Zile

   @Adrian Lacatus poti plati cu telefonul? Ai revolut? Ai ING sau Unicredit? Ai Timeline in Maps? Ai Android Auto? Ai Google Photos cu sincronizare? Huawei Cloud nu stie sa caute o poza cu "flori" si nu poti accesa cloudul din telefon. Nu ai aplicatie Carrefour, Auchan, McDonald si multe altele. De fapt ai doar Lidl. Si eu am avut p30 pro, P40 e o bestie in comparatie cu el. Din pacate, lipsa celor de mai sus ma deranjeaja si ma face sa ma uit la Xiaomi.

  • Adrian Lacatus

   Adrian Lacatus

   Acum 3 Zile

   ce vorbesti acolo,tot p40 pro am si eu,am george de la bcr instalat legal,merge totul pe el,chrome,yahoo mess,facebook,wataps.ce mai stii sa bagi strambe,inainte am avut p30 pro.

 86. Andi Cirstea

  Andi Cirstea

  Acum 5 Zile

  2300 de euro wow, costa cât soba de la casa, pe care trebuie sa o achiziționez. Dar vine vara :)) cumpăr telefon 📱 iar la iarna mai vedem :)), 😂😂 dacă emana căldură 🔥

  • Alin Badiu

   Alin Badiu

   Acum 3 Zile

   Nu nu, este 2800 plus, nu 2300.

 87. Alexandru Radu

  Alexandru Radu

  Acum 5 Zile

  Mulțumesc. Spor

 88. TheJademan85

  TheJademan85

  Acum 5 Zile

  hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... #interesting vine cu WP 8.1? MIAU. nu vine cu WP8.1? nu miau. #etc. 😊

 89. Mihail Constantinescu

  Mihail Constantinescu

  Acum 5 Zile

  Ti-au dat maxim😉

 90. cam atât

  cam atât

  Acum 5 Zile

  Cred că această societate pe acțiuni chineză specializată în producerea de telefoane (nu știu să îi scriu numele) a prosperat pentru că a oferit senzația premium pe care o ai la un iPhone dar la un preț mult mai mic și pentru că scandalurile politico-economico-sociale i-ai adus o popularitate mare adică s-au concentrat pe a fi subiectul unei discuții cu prietenii părinții sau familia

 91. Adrian Pungan

  Adrian Pungan

  Acum 5 Zile

  E urât că un porc gras, cât de elegant pare, daca ar fi partea groasa, dar nu...nu e ce trebuie, pas! Iar despre preț ce sa mai vorbim, mult mai util un laptop de top😉

 92. A Andrei

  A Andrei

  Acum 5 Zile

  Chiar daca nu mai este la fel de rafinat ca primul, ramane mai practic. Si se pare ca Huawei a batut Samsung si la a doua generatie de telefoane pliabile. Cand ai facut review la prima generatie la cele 2, ziceai de un coleg, cred ca Ovidiu, ca nu suporta deloc acel bump/sant. Acum ce parere are?

 93. AreWeSerious?

  AreWeSerious?

  Acum 5 Zile

  La banii ăștia mai pui 50.000€ și-ți iei casa 😂😂😂😂

 94. Silviu sile

  Silviu sile

  Acum 5 Zile

  Foarte tentant!

 95. Emil Visan

  Emil Visan

  Acum 5 Zile

  👍

 96. Paul Negrea

  Paul Negrea

  Acum 5 Zile

  M-am oprit la 1:26. De ce? Pentru ca-mi pareai pro-China oarecum. "Unde se afla huawei daca lucrurile ar fi decurs ca acum 3-4 ani?" Pot sa iti raspund? Priveste ce se intampla in regiunea Xianjing. Ce te face sa crezi ca americanii si o groază de alte state europene, gresesc cand interzic produsele huawei? Ia cu paine, vărule, nu mai fi naiv.. că participi activ la lăudarea unui sistem care ne face să fim toți egali, da, da' egali în sărăcie și prostime. Fi sobru, băi. E important in vremurile astea.

  • Alin Badiu

   Alin Badiu

   Acum 3 Zile

   Perfect de acord, fum fără foc nu iese.

 97. Al. Dum.

  Al. Dum.

  Acum 5 Zile

  Bye & take care!

 98. Dragos Preda

  Dragos Preda

  Acum 5 Zile

  Super telefon ... bravo china ...

 99. Costi

  Costi

  Acum 5 Zile

  Are și Xiaomi un pliabil nou nouț - știi întrebarea deja, presupun

 100. Dejeu Doru

  Dejeu Doru

  Acum 5 Zile

  Algoritm

următor