Divertisment

ROZ VS. VERDE-MENTĂ || Mănâncă alimente de o singură culoare, timp de o zi, provocare 123 GO! FOOD

ABONEAZĂ-TE: bit.ly/3486lBG

Tu de care parte ai prefera să fii? Roz sau verde mentă? Sau poate ai prefera o combinație între cele două?
Nu uita să dai Share acestui clip video în rândul prietenilor tăi și - cine știe? - poate chiar să organizezi propria ta provocare! Abonează-te la canalul nostru, pentru și mai multe clipuri de nota 10!➡️Muzică marca TheSoul:
◉ Spotify: sptfy.com/TheSoulMusic
◉ www.music.thesoul-publishing....
◉ TikTok: www.tiktok.com/@thesoul.music
◉ ROfilm: m.rofilm.info/level/Po7CK...

Muzică realizată de Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/
Colecția de materiale: www.depositphotos.com
www.shutterstock.com

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat - te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

Comentarii: 24 

    următor