SOȚIA LUI NICOLAE BOTGROS A MURIT. LAURA LAVRIC: "A PLECAT PREA DEVREME"

SOȚIA LUI NICOLAE BOTGROS A MURIT. LAURA LAVRIC: "A PLECAT PREA DEVREME"
EXCLUSIV VIP CU CRISTI BRANCU - LUNI-VINERI ORA 16:00

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE DE MEMBRI PENTRU A VEDEA PRIMUL SHOW-URILE TALE PREFERATE
rofilm.info/level/QXP...

Comentarii 

 1. Ерлицк Мистер

  Ерлицк Мистер

  Acum lună

  Nu vrau sa comentezi am avut ocazia sa fiu oaspete la ei in casa cind locuiau la ciocana in apartament curat frumos bun gustos primitor oameni cu litera mare mindria Moldovei .

 2. Lenuta Gusa

  Lenuta Gusa

  Acum lună

  Dumnezeu să o odihnească în pace condoleanțe familiei 🕯️🕯️🕯️🕯️

 3. Soledad Sole

  Soledad Sole

  Acum lună

  DA A FACUT COMPLICATII DE NERVI MAR DIN CAUZA AMANTEI ...

 4. Nebun pentru Hristos

  Nebun pentru Hristos

  Acum lună

  Dumnezeu sa o odihneasca Amin

 5. Cerasela Matei

  Cerasela Matei

  Acum lună

  Gaseste el alinare în brațele amantei.....durerea mare este ca ea nu mai este🖤🖤

 6. Ana Petrescu

  Ana Petrescu

  Acum lună

  Amin..amin...amin..😳💕💕💕💕💕❣❣❣❣❣amin

 7. claudiu beldianu

  claudiu beldianu

  Acum lună

  Condoleanțe familiilor 🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🇦🇼🇦🇼🇦🇽🇧🇴🕯️🇦🇼

 8. Iuli Iuliana

  Iuli Iuliana

  Acum lună

  Cum vā permiteti mā ❗❗ vorbiti doar din ce vā spune "LUMEA" purtati respect dacā aveti s-au a-ti avut plācerea de a o asculta împreunā si alāturi de N B . Care dintr-e VOI se simte asa curat si lipsit de probleme ? Rusine sā vā fie , degeaba tâneti umbrā pāmântului , DEGEABA ❗

 9. Marianamia Turcut

  Marianamia Turcut

  Acum lună

  Lasă l naibii asta i om? Dumnezeu sa o ierte!

 10. Lucian Cojocaru

  Lucian Cojocaru

  Acum lună

  Cristi Brancu, Lidia BeJEnaru, nu BejĂnaru,așa cum ai pronunțat! Te rog, respect si atenție la numele de familie, e o doamnă distinsă!

 11. Ecaterina Cebanciuc

  Ecaterina Cebanciuc

  Acum lună

  Nu va baeti capu ca Botgros nu se prapadeste cu amanta alaturi 🖤🖤🖤🖤🖤🖤

 12. Rodica Andris

  Rodica Andris

  Acum lună

  Da ci urât cântă Dabija ,rage mai mult

 13. Casi Bîzoc

  Casi Bîzoc

  Acum lună

  Poate o ia și pe Anișoara cu ea , sa nu fie singura pe unde merge .Aceasta Anișoara , o are pe conștiință , dar nu are ea așa ceva , oricum a distrus o familie , micuța este nevinovată , însă este născută în blestem și o va urmări toată viața . O blestemata , a vrut celebritate , nu poate fi vorba de așa ceva la respectiva . La corp este dubla față de sotie , aceasta ușuratică , ce este mult mai tinără , ce a destrămat doua familii . Din păcate a băgat un om demn în pămînt , prea devreme , dar să nu uite că singura Dna .BOTGROS a plecat la ceruri . Chiar daca oamenii o vor ierta D zeu , , nu iartă că și în justiție . Ce mare minune a făcut această desfrinata ! Acum , rămîne cu MOSULICA , dar chiar nu ii este frica de D zeu ? DOAMNA BOTGROS , D zeu sa va ierte , sa va fie țarina ușoară , drum lung spre cer , vă vom purta o vie amintire , in veci , doar că ne va fi dor de chipul dv. frumos și de minunata voce .Vom aprinde cite o luminare și ne vom ruga pt. dv. , ce ți fi alaturi de morții noștri , doar sunteți ți româncă de a noastră . Și ce româncă !

  • ENERGY1000000

   ENERGY1000000

   Acum lună

   @Аурика Горда E foarte urât să blestemi și vei vedea că toate cuvintele tale urâte se vor întoarce împotriva ta. Chiar dacă ai fi fost soră adevărată ar fi trebuit să stai în banca ta, pentru că viețile lor intime și private nu te privesc pe tine, nu ai căderea să le judeci deciziile și faptele, iar un soț nu e proprietatea privată a nevestei. Poate așa o fi pe la voi, cine știe. Iată că în ultimul ceas se întorsese la soție să o ajute, cu acceptul concubinei care l-a înțeles și care își va crești singură fetița făcută împreună. Poate acea fetiță va fi o artistă desăvârșită sau un geniu, deci orice rău e spre bine. Lasă lumea în pace și nu te mai băga. Pari prea implicată și e normal să creadă lumea că ai un interes personal.

  • Аурика Горда

   Аурика Горда

   Acum lună

   @ENERGY1000000 Da am fost rude foarte apropiate cu Lidiea mi-a fost mai mult ca o sora , o prietena adevarata la bine si la greu, macar ca granita ne despartea , sintem eczact de aciea virsta , regret cu parere de rau pentru bunatatea ei , cu care a primito in casa ei si in patul ei a hranito si a inbracato si ea ia luat viata??? Da dumneta persoana care ma intrebi daca nu mam indragostit in Botgros, te consider nu mai presus decit amanta si sati fie rusine sa-mi pui asa o intrebare! Da sati de-a Dumnezeu o asemenea inciercare in familea dumitale ca sa-o simti asa o durere si rusine pe propria pele si In propriu suflet!!! Amin!

  • ENERGY1000000

   ENERGY1000000

   Acum lună

   @Аурика Горда Pe dumneata de ce te interesează problemele lor sentimentale? Ești vreo rudă de-a lor sau te-ai îndrăgostit de Botgros și ești geloasă pe amantă? De ce nu-țo poți vedea de treburile matale și să lași lumea în pace???

  • Аурика Горда

   Аурика Горда

   Acum lună

   Cu 27 de ani mai batrin ca dinsa cum nu ea fost rusine, sa stee ca vaca subt el ca doar avea barbat, daca nu traea bune cu el , cie ea mai trebuit mos -cute? Poate da Domnu si al ea Lidiea dupa dinsa si pe el si ea sa se spinzure de-o craca cu ficasa cu tot. Doamne auzami durerea din suflet! Daca se anina de Cornel ca era divortat demult de sotie era alt ceva . Nu am crezut cai asa un nesimtit si el. Il stimam pentru orcestra pe care o conducea... Dar am sa ma rog la Dumnezeu sa ajunga aclo unde a duso pe Lidiea, ca putea sa traeasca pina la vreo 80 de ani . Cum a povestit Lidiea cindva ca erau prieteni de familie si de cite ori ea primit in casa si cite ii ea dat? Doamne dai chinul si suferinta Lidiei so secere si pe ea!!!

 14. Mery Stanica

  Mery Stanica

  Acum lună

  Drum in LUMINA 🙏

 15. Valentina Frunzete

  Valentina Frunzete

  Acum lună

  Femeia lui era buna pt el că stia să fie și gospodină. Pe când el dădea pe din lături: urât cum sa comportat așa acest om. Săraca femeie ,credeți că ia venit bine să audă că el are și un copil cu alta? Va zic eu : nu. Dar așa a respectat-o el pe ea. Daca ea calca pe alături era văzută foarte rău.

 16. Elena Lucan

  Elena Lucan

  Acum lună

  Acum, familia, rudele, colegii, cunoscutii care au iubit-o.... îi aduc buchete, coroane de flori, și îi doresc cu sinceritate un singur lucru:"Dumnezeu s-o ierte!" -Oare o fi avut o zi când s-a întors la Dumnezeu cu credință și pocainta? -Oare și-a cerut iertare Domnului cat a fost in viața, ca El s-o ierte? -Oare a citit Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos, a înțeles ca El ne așteaptă pana-n ultima zi, pana la ultima suflare sa ne întoarcem, sa ne dea iertare? Nimeni sa nu creada MINCIUNA, ca la groapa, un preot, sau chiar un sobor de preoți, se va ruga pentru tine sa fi iertat, mantuit, si să crezi ca-ti va duce sufletul in cer la Dumnezeu!!!!!!!! Nu am știu nimic, decat niște obiceiuri, tradiții, să facem semnul crucii pe fata, crezand ca asta-i tot! -Dumnezeu Tatăl ne spune: „Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea Mea: de El să ascultaţi!”(Matei 17.5) -Mântuitorul ne spune: "Căci dinăuntru, din inima oamenilor, ies gândurile rele, preacurviile, curviile, uciderile, furtişagurile, lăcomiile, vicleşugurile, înşelăciunile, faptele de ruşine, ochiul rău, hula, trufia, nebunia"(Marcu 7.21-22) -Mântuitorul ne avertizează: „Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu niciun chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor."(Matei 18.3) -Apostolul Petru ne spune: "Pocăiţi-vă dar şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare şi să trimită pe Cel ce a fost rânduit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos"(Faptele Apostolilor 3.19-20) Domnul si Mantuitorul nostru NU ne trimite la o religie sau secta, El ne cheama la El, sa ne ierte, sa ne spele de păcatele noastre cu sangele Lui sfant, sa avem partasie cu El, sa trăim în prezența Lui, sa murim cu El. -Mântuitorul ne spune: "Unde sunt Eu, acolo va fi şi slujitorul Meu."(Ioan 12.26) -Mântuitorul își da cuvantul: „Eu sunt Învierea şi Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri niciodată."(Ioan 11.25-26) Asta-i credința adevarata, Să-L avem pe El in inima ca Stapan si Mantuitor, sa nu ne bazăm ca altcineva se va ruga pentru noi după moarte. Cu stimă Elena.

 17. Elena Lucan

  Elena Lucan

  Acum lună

  Acum, familia, rudele, colegii, cunoscutii care au iubit-o.... îi aduc buchete, coroane de flori, și îi doresc cu sinceritate un singur lucru:"Dumnezeu s-o ierte!" -Oare o fi avut o zi când s-a întors la Dumnezeu cu credință și pocainta? -Oare și-a cerut iertare Domnului cat a fost in viața, ca El s-o ierte? -Oare a citit Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos, a înțeles ca El ne așteaptă pana-n ultima zi, pana la ultima suflare sa ne întoarcem, sa ne dea iertare? Nimeni sa nu creada MINCIUNA, ca la groapa, un preot, sau chiar un sobor de preoți, se va ruga pentru tine sa fi iertat, mantuit, si să crezi ca-ti va duce sufletul in cer la Dumnezeu!!!!!!!! Nu am știu nimic, decat niște obiceiuri, tradiții, să facem semnul crucii pe fata, crezand ca asta-i tot! -Dumnezeu Tatăl ne spune: „Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea Mea: de El să ascultaţi!”(Matei 17.5) -Mântuitorul ne spune: "Căci dinăuntru, din inima oamenilor, ies gândurile rele, preacurviile, curviile, uciderile, furtişagurile, lăcomiile, vicleşugurile, înşelăciunile, faptele de ruşine, ochiul rău, hula, trufia, nebunia"(Marcu 7.21-22) -Mântuitorul ne avertizează: „Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu niciun chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor."(Matei 18.3) -Apostolul Petru ne spune: "Pocăiţi-vă dar şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare şi să trimită pe Cel ce a fost rânduit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos"(Faptele Apostolilor 3.19-20) Domnul si Mantuitorul nostru NU ne trimite la o religie sau secta, El ne cheama la El, sa ne ierte, sa ne spele de păcatele noastre cu sangele Lui sfant, sa avem partasie cu El, sa trăim în prezența Lui, sa murim cu El. -Mântuitorul ne spune: "Unde sunt Eu, acolo va fi şi slujitorul Meu."(Ioan 12.26) -Mântuitorul își da cuvantul: „Eu sunt Învierea şi Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri niciodată."(Ioan 11.25-26) Asta-i credința adevarata, Să-L avem pe El in inima ca Stapan si Mantuitor, sa nu ne bazăm ca altcineva se va ruga pentru noi după moarte. Cu stimă Elena.

  • Aurelia Syma

   Aurelia Syma

   Acum lună

   Nu știm noi în ce relație a fost cu Bunul. Dumnezeu ne primește și n ultima clipa numai sa ne întoarcem. Exista și pocăință. Are grija de noi, și nu cred ca e cineva pe pământ sa nu se gândească la ceasul morții. Dumnezeu sa o ierte și noi sa avem grija de sufletele noastre. Amin!

 18. nelu procurorul

  nelu procurorul

  Acum lună

  DUMNEZEU sa o odihneasca in liniste si pace..........

 19. D. Alexander Alexander

  D. Alexander Alexander

  Acum lună

  Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină!

 20. Lili Popescu

  Lili Popescu

  Acum lună

  Pacat ,o artista cu mare valoare si talent ,bunul dumnezeu s_o ocroteasca în împaratia sa ,acum vei cînta printre îngeri suflet drag ,odihna vesnica si sincere condoleante familiei îndurerate.😢😢😢😢

 21. Dina Statescu

  Dina Statescu

  Acum lună

  Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace. Drum lin în corul îngerilor. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!😢😢😢😢

 22. Georgeta Ilie

  Georgeta Ilie

  Acum lună

  A. MURIT. DE. INIMA. REA.

 23. Gabriela Petre

  Gabriela Petre

  Acum lună

  Am respectat maxim acest om a decăzut maxim in ochi mei ca om !Ati distrus o până a murit cale liberă către amanta !Dumnezeu sa o odihnească în pace!

  • Duta Elena

   Duta Elena

   Acum lună

   Gugl, Vorbește nu mai Moldovenești?

 24. Eleonora Manea

  Eleonora Manea

  Acum lună

  Dumnezeu sa o ierte !

 25. Mona Monik

  Mona Monik

  Acum lună

  Cred că a murit de inimă rea, dat fiind relația extraconjugală a omului său🙄

  • Viorica Nuta

   Viorica Nuta

   Acum lună

   A murit de Diabet,Mona

 26. Niculina46 Girdea

  Niculina46 Girdea

  Acum lună

  Ce Sä fie Terminat Cä are Amantä de Multi Ani !

 27. Niculina46 Girdea

  Niculina46 Girdea

  Acum lună

  Are Amanda ia Locu !

 28. Niculina46 Girdea

  Niculina46 Girdea

  Acum lună

  😭😭😭😭😭😭😭😭

 29. Mindrescu Crenguta

  Mindrescu Crenguta

  Acum lună

  A murit de cancer la colon.

 30. Vera T

  Vera T

  Acum lună

  La Soroca la romi nu la romani

  • ENERGY1000000

   ENERGY1000000

   Acum lună

   @Elena Levitchi De la țigani provine toată muzica și dansul. Să le mulțumiți, că fără muzică oamenii ar fi mult mai răi și mulți ar înnebuni.

  • Elena Radvan

   Elena Radvan

   Acum lună

   Da Botgros ai țigani da era o familie unita muncitor pentru cineva ai de mirare da pentruR Moldova era o mândrie cu așa artist

  • Vera T

   Vera T

   Acum lună

   Poftim ce om mare e,nu-i neapărat să fii moldovan

  • Vera T

   Vera T

   Acum lună

   @Elena Levitchi ei și?

  • Elena Levitchi

   Elena Levitchi

   Acum lună

   Se vede ca Bodgros e tigan !!!

 31. Ana Martuneac

  Ana Martuneac

  Acum lună

  Dar nu Saptamina trecuta ati dat interviu cu ea ca Divorteaza ca sa saturat de Batai si ac e si fforte Bolnava si nu mai pote suportadin cauza unei c ..femeii Are Copii sa fiu in locul lor nici nu lasi primi zice Laura ca vai Sufera Trebuiea sa se gindeasca inainte ca Omora asa o Femeie Rusine Godoroguluii si nu mai mintiti ca vai El sufera cred ca se bucura sasi treasca Viata Nenorocitul.nu pot suporta asa Barbatii

 32. rita rs

  rita rs

  Acum lună

  Păcat de o artistă cu valoare,cunoscută de intregul popor,și admirată de toată lumea.Prea frumoasă si tînără i s-a stuns inima.Din suferința AMANTEI s-a stins saraca.Drum lin spre cer. Si chiar dacă artista a plecat ,cîntecele ei rămîn nemuritoare.

 33. Daniela Alexe

  Daniela Alexe

  Acum lună

  Dumnezeu s-o odihneasca🙏🌹🌹🙏Condoleante familiei👒👒👒

 34. manolina fatu

  manolina fatu

  Acum lună

  A murit de inima rea.Se bucura amanta .

  • Galina Rusnac

   Galina Rusnac

   Acum lună

   Nu scrieți prostii.

 35. Elena Stroiescu

  Elena Stroiescu

  Acum lună

  O fi avut ceva complicații, însă cu siguranță a contribuit și situația soțului cu Anișoara! Dumnezeu sa o ierte!🖤🕯️😭

  • Galina Rusnac

   Galina Rusnac

   Acum lună

   Ce știți voi despre viața lor? Măcar în memoria Lidiei Bejenaru nu aruncați cu zoi. Dumnezeu s-o ierte. Ea suferea de o boală incurabilă. Oameni buni, căutați-vă de viețile voastre și de păcatele voastre.

  • Aurelia Syma

   Aurelia Syma

   Acum lună

   MAI MULT CA SIGUR. DUPĂ ATÂȚIA ANI DE CĂSNICIE, SA FII TRADUS... DUMNEZEU S O IERTE!

 36. Deluta Demari

  Deluta Demari

  Acum lună

  DUMNEZEU sa o ierte.A murit de la atata suparare .

 37. IonTalpis

  IonTalpis

  Acum lună

  OAMENI BUNI. DRAGI ROMINI DE PRETUTINDENI,VA ROG FRUMOS :FITI CUMINTI IN MINUTE DE GREA CUMPANA PENTRU FAMILIA BOTGROS.

  • IonTalpis

   IonTalpis

   Acum lună

   @Olga B. Draga Olga, nui nimeni pe luea asta FARA pacate... Domnul Iesua HRISTOS A cpus:CINE e FARA pacate se arunce cu piatra...

  • Olga B.

   Olga B.

   Acum lună

   Noi suntem cuminți, chiar prea cuminți. Iar dna Lidia a fost și mai cuminte. Trebuia să-i bage mâna în păr parașutei, să-i treacă pofta de curvărit. Și nu chiar pentru toată familia sunt clipe de grea cumpănă. Cineva se bucură că va aduce pur.ceaua cu odraslele să se bucure de munca de-o viață a răposatei.

  • Elena Radvan

   Elena Radvan

   Acum lună

   Oameni buni BM lăsați comentariile urate macar cat ai laiță darii pace

  • Elena Levitchi

   Elena Levitchi

   Acum lună

   A fost frumoasa, a schimbato pe o va...rusine uraciosu!!!

  • Carmen P

   Carmen P

   Acum lună

   Dumnezeu s-o odihnească, condoleanțe familiei.

 38. Rada Stefan

  Rada Stefan

  Acum lună

  A murit de suparare!Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

  • Elena Stroiescu

   Elena Stroiescu

   Acum lună

   👏😭

 39. CIPRIAN VASILE Raiu

  CIPRIAN VASILE Raiu

  Acum lună

  Traiasca amanta !

  • Cornelia Apetrei

   Cornelia Apetrei

   Acum lună

   @Lamia Augusta iii

  • Lamia Augusta

   Lamia Augusta

   Acum lună

   Va plăti, nimic nu se iartă. Toate la timpul potrivit.

 40. Dumitran Lilput

  Dumitran Lilput

  Acum lună

  Păcat și-a bătut joc de un suflet ! Rusine

 41. Mariana Cioaca

  Mariana Cioaca

  Acum lună

  D.umnezeu sa.o erte supararile au invinso

  • Viorica Nuta

   Viorica Nuta

   Acum lună

   Să o ,,ierte",Mariano,nu,,erte",a naibii limba asta,nu vezi si tu că nu sună bine??

 42. Rita Cremine

  Rita Cremine

  Acum lună

  Cum ca a plecat la cele sfinte ee? S-a dus la manastiri? Bai Brancule tu te auzi ce vorbesti?

 43. Ecaterina Cebanciuc

  Ecaterina Cebanciuc

  Acum lună

  Chemati pe d-na Dabijaaaaa.... Astai pricina

  • Tamara Eremia

   Tamara Eremia

   Acum lună

   Gataaa,v'ati pornit cu birfa...

  • Elena Levitchi

   Elena Levitchi

   Acum lună

   CUR...A DISTRUS FAMILIEA, RUSINE SA-I FIE,BOSOROGU SA-I FIE RUSINE!!!

următor