Stílus Microsoft módra - Surface Laptop 4

Nemrég a Microsoft bemutatta a Surface Laptop 4-et, amit most meg is kaptam egy hétre. Nem egy átlagos laptop az biztos. De kinek készült?
Támogathatsz itt: rofilm.info/level/eAB...
vagy itt: patreon.com/handras

Instagram: handrashu
Facebook: handras.hu/
Blog: handras.hu/

Ezeket használom a videókhoz: kit.co/Handras

Comentarii 

 1. Andras Horvath

  Andras Horvath

  Acum 7 Zile

  Ezeket a teszteket nem raktam be a videóba, mert feleslegesnek éreztem, de úgy látszik mégis ide kell rakni. i5 Surface és Ryzen Surface tesztek: handras.hu/amdvsintel.jpg

  • Tamás Kató

   Tamás Kató

   Acum o Zi

   Szia. Csak mondom, hogy AMD-s gépnek nagyobb a kijelzője azért nem lettek olyan jók ezek a benchmarkok... ez elég gonosz húzás volt attól aki ezt a benchmarkot készítette...

  • G- MAN

   G- MAN

   Acum 3 Zile

   @Peter Sziraki i9 azert gyenge mert 1 atcimkezett 8-9es szeria csak Uj hedt jo lesz Intel is elkenyelmesedett es ujra csomagolta cpuit aztan az amd fejlodott es jobb lett. ..de ha az intel odateszi magat akkor nem gyengen lefogja nyomni a ryzen 9 it is.

  • Peter Sziraki

   Peter Sziraki

   Acum 3 Zile

   @G- MAN AMD-nek és az Intel-nek is megvoltak a jobb és rosszabb szériái, ha a jelenlegi felhozatalt nézzük, az Intel csúcs i9-es processzora gyengébb, mint az előző év i9-es változata, mert kivettek 4 magot belőle. Ezzel szemben az 5800x pédlául indokolatlanul tud melegedni (a 12 magos, erősebb 5900X-el nincs ilyen gond, az jelenleg a tökéletes CPU, csak nem lehet kapni :D ). Ha a laptop processzoroknál maradunk az Intel CPU-k drágábban hozzák ugyanazt a processzor teljesítményt, mint az AMD, többet is fogyasztanak, de erősebb grafikus teljesítményt tudnak felmutatni. Kinek mi a fontos, az alapján tudja eldönteni melyikre teszi le a voksát, amennyiben venne egy ilyen laptopot. Volt első generációs Surface Laptopom és imádtam, csak és kizárólag azért adtam el, mert már kevés volt az a 7. generációs i5, ami benne volt.

  • G- MAN

   G- MAN

   Acum 3 Zile

   En pont azert veszek intel hedt mert 10evig jo 5ev utan persze vga csere Amd bol vhogy kifogy az ero 5evesen.

  • G- MAN

   G- MAN

   Acum 3 Zile

   @Peter Sziraki sajnos azert az amd nek nem a legjobb az energia felhasznalasa (tdp n is latszik) Pl FX amd cpu k 6-8magosak voltak de 1 intel 4 mag siman verte kevesebb fogyasztas..stb Viszont ahol kellett a +magok ott meg nyilvan az amd lett jobb

 2. dubVdnb

  dubVdnb

  Acum oră

  Én AMD fan vagyok, de mi a fenének sértődjek meg? Ugyan az a véleményem az Intelről mint Andrásnak az AMD-ről. Senki nem kérte, hogy ovjektív legyen a teszt, szerintem fontosabb, hogy önazonos legyen, ne pedig KissImis sponzi bullshit.

 3. Antal Gorzó alias Tonó (tonobro)

  Antal Gorzó alias Tonó (tonobro)

  Acum 10 ore

  Köszi az ötlet, veszek egy tekercs alkantarát és minden sz**** rárakom.

 4. Dávid Varró

  Dávid Varró

  Acum o Zi

  Tetszenek ezek a gépek. Köszi a videót :) Nekem is mindig Intel procis gépeim voltak, viszont AMD Ryzennel is jó választás lehet, de ahogy mondtad ezt mindenki maga dönti el :)

 5. Krisztián Kóczián

  Krisztián Kóczián

  Acum o Zi

  Amikor az AMD-t szarnak találtad akkor a Surface-t is! Mostmár csak az AMD-t találod annak? Itt tetszik, hogy nyeklik-nyaklik a billentyűzet? Ne már! :(

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 23 ore

   20 eve nem is letezett a Surface. Egy szoval sem mondtam, hogy tetszik a behajlo fedlap, azt mondtam ez az egyik problema vele. szovegertesed 1-es.

 6. SzaboLaszloCG

  SzaboLaszloCG

  Acum o Zi

  mehet a kukába a teszlával együtt

 7. busMAN

  busMAN

  Acum o Zi

  1:57 "soha semmiből"🙈🎮 "akinek esze van" Ez csak szimplán nagyképű... "Intelt javaslom az a tuti" Ez már viszont erős tájékozatlanságra utal a témával kapcsolatban... Továbbra is maradj hű az elveidhez....🐒

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum o Zi

   Az maradok ne aggódj.

 8. Deer Hunter

  Deer Hunter

  Acum o Zi

  gagyi egy gép ez, csak meg kell nézni a billentyűzetet gépelés közben, fél év múlva szétesik és vehetsz hozzá újat jó pénzért.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum o Zi

   Ez már a 4. széria, az előzőek sem estek szét...

 9. Denes Hegedus

  Denes Hegedus

  Acum 2 Zile

  Jöhet az xbox, elfogadom :P

 10. Marcell Németh

  Marcell Németh

  Acum 2 Zile

  Én teljesen egyetértek Andrással. Ez csak egy szubjektív vélemény hogy mit preferál. Nekem is van sok múltbeli negatív élményem az AMD-vel és hiába lenne jobb most az Intelnél, akkor sem venném meg. Valaki meg pont fordítva van, neki az AMD az igazi. A vita azon csúszik el hogy érzelmi döntést akar Andris tényekkel megkérdőjelezni. Egy AMD fannak hiába mutatod hogy az Intel gyorsabb szintetikus teszteken, ő akkor sem mondja hogy az Intel jobb. De tény hogy nem feltétlen jó a személyes preferenciát így videóban kifejteni. Amúgy a videó ettől független jó lett!

 11. Dale Jasper

  Dale Jasper

  Acum 2 Zile

  Azért a Bandinak jól állnak ezek a kütyü tesztek, és kellene is több, néha az autós bemutatok, amikor nem sótlanok, akkor unalomba fulladnak,és kissé szürke a "téma". Kell egy-egy ilyen stuff review . : )

 12. Csaba Túri

  Csaba Túri

  Acum 2 Zile

  Kedves András, szeretem a videóid, hisz minőségiek, valamint adok a véleményedre is. Nem kákán csomót keresek..csak egszerűen igazad van. Kiírtad, hogy fizetett promóciót tartalmaz... nos ha a végén megköszönöd a videó létrejöttét a Tiszta energiáknak ...az is fizetett promóció:) hisz a videó létrejöttét támogatta...:) . Elnézésedet kérem, valóban írta a legelején.

 13. Robert Varga

  Robert Varga

  Acum 2 Zile

  "Mert annó a 2000-es évek környékén vettem egy AMD procis..." --- ez az indok. Így magyarul fogalmad sincs arról mennyire szarrá verte MANAPSÁG az AMD az Intel procikat egy pár sorozatos fejlesztésekkel és kiadásokkal. Komolyan, ez nem indoklás és nélkülöz minden professzionalizmust.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 2 Zile

   Nem nincs fogalmam

 14. Kákonyi Kristóf

  Kákonyi Kristóf

  Acum 2 Zile

  Azért az durva hogy a dislike az értékelések egyharmada.

 15. Kristóf E.

  Kristóf E.

  Acum 2 Zile

  Nem értem ezt a nagy felháborodást. Ha az ember elmegy egy étterembe, és romlott ételt szolgálnak fel, legközelebb biztos elkerüli a helyet. Miért fizetne egy olyan cégnek az ember, ahol már egyszer megkárosították?

 16. Maxi Gabriel

  Maxi Gabriel

  Acum 3 Zile

  Ezt imádom mikorra András összeveszik mindenkivel és van kedve és van ideje mindenki be belekötni..... ezt még nem láttam egy komoly csatornán sem! Emléxek rá mikor tavaly nem utazhatott ki az András mert bejött a vírus ahogy össze veszekedett mindenkivel hogy ez csak egy kis infulenza és nem nagy probléma és most ő miért nem utalsz át egy autó kiállításra és hogy nincs sok hallott.... bla bla bla..... És most megint ugyanazt a játékot eljátsza? Én valamikor azt gondoltam hogy ez egy komolyabb ember. 😳😩

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 3 Zile

   András azt mondta, hogy vagy mindent zárjunk le ha tényleg veszélyes, vagy ha nem zárunk le mindent, akkor ne riogassanak. Szövegértés. PS: akkor még a Szlávik is azt nyilatkozta a rádióban, hogy nem para, és ő menne olaszokhoz nyaralni. Csak mondom.

 17. Márton Derhán

  Márton Derhán

  Acum 3 Zile

  András mindent is tesztel

 18. Józan Paraszt

  Józan Paraszt

  Acum 3 Zile

  Egyáltalán nem éri meg az árát. 450 ezer Ft-ért 3 olyan laptopot veszek, ami hozza ezt a sebességet, vékony és jól bírja az akksija. Ennyi pénzért egész családot ellátom. Barátnőmnek nemrég vettünk laptopot (igaz használtan) 140-ért. Vékony, szép, igényes, rohadt gyors (még játszani is tud rajta, mert van annyi kraft benne). Ennyi pénzért aki megveszi ezt a laptopot, hát... meg is érdemli. 250 körül lenne reális legjobb esetben is.

 19. Nándor Hajek

  Nándor Hajek

  Acum 4 Zile

  0) Én meg naivan azt hittem az "elveim vannak" azt jelenti pl. tiszteletben tartom mások jogait, véleményét, nem teszek mások kárára a saját érdekemben sem stb. Ha tudtam volna hogy elég intel procikat venni és máris hangoztathatom hogy elveim vannak... 1) Nem lehet belekötni? Magad környezettudatosnak valló emberként ezt tényleg így gondolod? 2) Őszintén nem tudom eldönteni hogy ez egy jól felépített gerilla marketing akció volt-e de ha az elektromos autókról is ilyen alapossággal / hitelességgel tudósítasz (ezt nem tudom megítélni, de ezek után ezt kell feltételeznem) akkor jobb hogy most leiratkoztam...

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 4 Zile

   viszlat

 20. Ottó Szirbek

  Ottó Szirbek

  Acum 4 Zile

  Szerintem semmi baj nem volt az AMD kijelentéssel, ugyanúgy mint ahogy én sem veszek francia autót, mert a német bevállt, netán volt valami problémám a franciával, akkor miért is vennék franciát, ebben az esetben AMD-t? Azt veszem ami nekem bevállt, és nem feltétlenül érdekel, hogy esetleg jók az AMD cuccok, ha az Intel NEKEM SZEMÉLY SZERINT jobban bevállt. (Én is Intel párti vagyok, úgyhogy lehet engem is támadni :) ) Mindenki vegyen azt amit akar és vállalja érte a kockázatot, ha nem válik be neki, de én azt veszek amit én akarok és nem érdekel ha az neked tetszik-e vagy sem hogy mi alapján veszek valamit. Mellesleg meg azt fikázok amit akarok, bár nem szoktam és ebben az esetben sem teszem. Ennyi részemről.

 21. Vaka Pál

  Vaka Pál

  Acum 4 Zile

  Ez az AMD kirohanás ovodás színvonal volt bocs (Ha nem számít a teljesítmény akkor miért fontos még is összehasonlítani.. fogós a kérdés :) Mostanában cseréljük a szervereink jó részét AMD re kimérték hogy ugyan olyan áron ugyan olyan energia hatékonyság melett 70% nagyobb teljesítményt adnak üzleti alkalmazások alatt. Hogy pontos legyek tök mindegy melyiket veszed a kis gépbe... Amennyiben pedig számít a teljesítmény akkor eleve nem surface a megfelelő gép.). Nekem lyuk égett 20 vagy isten tudja hány éve egy intel processzoromba, aztán akkor most mi legyen? Vagy meséljek horror sztorikat garanciáztatásról, akár magyarországon vásárolt apple termékekről (Nem jóska pista bt től, hanem hivatalos forgalmazótól, nem nem webshop)? MIlyenek a szervízek a boltok? Hogy a jóska pisa BT különb szolgáltatást nyújt... Témához pedig annyit hogy ez a Surface termék kategória jó ötlet, néhány helyen van még mit reszelni. Notebook csatlakozó a gyári tölőnek az isten király. USB-C -s dokkolók töltőktől falra lehet mászni, cégnél szépen lassan mindenki inkább dugdossa a gépébe a kábeleket mert megbízhatatlanok az USB-C holmik. Csatlakozó hiány viszont komoly hátrány üzleti kategóriában, szerintem. Mi nézegettük(Mert hogy hordozni jó, és minden a felhőben van), csak e-miatt nem szeretnénk átalakító halmokat vásárolni, kivetítőkhöz, projektorokhoz monitorokhoz. Mozgó billenytűzet ilyen árkategóriában szerintem nem fér bele mindegy milyen a burkolat. Legnagyobb rákfenéje az egésznek az OS ami a gépen fut. Üzleti kategóriában mindenki tojik az anyagokra, max villogás miatt van. Garancia megbízhatóság jóval többet számít. Ha mondjuk az nap vagy másnap megjelenik a szervíz és megoldja a gondot. Na ezért fizetnek üzleti kategóriában. Anyagok miatt max egyének akiknek ez tetszik. Semmi gond nincs vele jó ha van választék, mert a csak fekete meg szürke elég unalmas és ronda is. Ja és hogyvan 15 -s változat is meg több variáció az megint szuper.

 22. Ronin

  Ronin

  Acum 4 Zile

  Volt egy fizika előadónk az egyetemen. Azt mondta: - Kedves kollégák, ha egyszer valakitől azt hallom vizsgán, hogy lemerül az akkumulátor azt úgy rúgom ki, hogy a lába nem éri a földet! Ugyanis az akkumulátor energiát tárol, akárcsak az emberi test. Tehát elfárad, vagyis KIMERÜL!!! Lemerülni a búvár szokott... Egy életre meg is jegyeztük...

 23. Imre Tar

  Imre Tar

  Acum 4 Zile

  1000 like / 579 no like?

 24. György Petrusán

  György Petrusán

  Acum 4 Zile

  162 ezer feliratkozóval olyat mondani, hogy "akinek esze van" elég kiábrándító. Ezért nézem én és sokan mások inkább Magyarósi Csaba videóit... elő lehet adni ezt szerényebben is...

  • Maxi Gabriel

   Maxi Gabriel

   Acum 3 Zile

   Yes!👍

 25. Gergő Szalai

  Gergő Szalai

  Acum 4 Zile

  2019 december 14.-én kijelentetted hogy a Windows egy szar, ugyanazzal az indokkal, mint ahogy, most leszaroztad az AMD-t. Most pedig egy Windows-os gépet mutatsz be. Látom van az a pénz amiért letérdelsz apukám. Mondhatom hiteles vagy... Remélem most mindenki követi az elveidet és ezek az "élmények" után, soha többet rá se szagulnak a csatornádra.

  • Gergő Szalai

   Gergő Szalai

   Acum 4 Zile

   @Hun Honcraft Igen, javítottam, kösz! 2019 volt a helyes megoldás.

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 4 Zile

   2021 Dec. 14? 0.0 Nem 2020 inkább? Sokkal több rációt látok benne :D

 26. Tamás Barna

  Tamás Barna

  Acum 4 Zile

  AMD K6 3D NOW? Ha jól láttam.. 😀 Ebben az időben én is sokat foglalkoztam ezzel. Nekem is volt ilyen procim, majd duplájára lehetett húzni 😀

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 2 Zile

   Pentium 4-et húztak az basic órajel 3x-sára is :) De azt folyékony hidrogénnel kellett hűteni :D

 27. Bálint Bárkányi

  Bálint Bárkányi

  Acum 4 Zile

  Még egy irrelevant youtuber véleményét hallhattuk :D

 28. Nemeth Peter

  Nemeth Peter

  Acum 4 Zile

  Leiratkoztam. Lesz@rom az AMD vs Intel vitát. A stílus ami visszataszító és undorító...

  • Maxi Gabriel

   Maxi Gabriel

   Acum 3 Zile

   Én komolyan megértelek mert ez hihetetlen hogy milyen stílusban reagál az András és milyen arrogáns

  • Thanku next

   Thanku next

   Acum 4 Zile

   Mennyi érzékeny lelkű kislány van itt 😂🤣🥰🙂

 29. Károly Huszti

  Károly Huszti

  Acum 4 Zile

  Intel olyan mint a Pioneer, a legjobb!!

 30. Csanád Szakály

  Csanád Szakály

  Acum 4 Zile

  A porche tacyan cross turismo 4 ről tudsz valamit?

  • Thanku next

   Thanku next

   Acum 4 Zile

   Miért ??? Még egy suzukit se tudnál venni. 😂😂🤣😀

 31. ww95

  ww95

  Acum 4 Zile

  Jók a Rizenek. Persze,ha az Intel fizeti a promót,akkor szar.

  • Nevem Senki

   Nevem Senki

   Acum 4 Zile

   Microsoft fizette nyilvan, hiszen Microsoft laptop.

 32. Csaba Németh

  Csaba Németh

  Acum 4 Zile

  Azért az XBOXod AMD, nem? Vagy raktál bele Intelt?

 33. Day X

  Day X

  Acum 4 Zile

  Kedves András! Szerintem teljesen fölösleges válaszolgatnod a sok bunkónak. Egyszerűen nem ér meg ennyi időt és energiát erre pazarolni. Én örülök, hogy vannak ilyen tesztek a csatornádon. Kevesebb gyűlölködést és szép hétvégét mindenkinek!

 34. Árpád Simon

  Árpád Simon

  Acum 4 Zile

  Nem is olyan primitív ez a háandris... Nagyon bejött a bemutató! "persze van hibája" szereti a Tesla t.

 35. Hun Honcraft

  Hun Honcraft

  Acum 5 Zile

  Nekem volt Intelem és AMD-m is, mind 2 jó CPU volt, de én is inkább az Intelt preferálom

 36. Csongor Urbán

  Csongor Urbán

  Acum 5 Zile

  Úristen, mennyi sértődött kisfiú(lány) van ebben a kommentszekcióban... Többször is elmondta, hogy nyugodtan vegyetek AMD-s változatot, erre megy a balhé. Én sem vennék (elvből) olyan cuccot kétszer, ami első alkalommal jól lehúzott anyagilag, és szar volt... na mindegy, nekem tetszett a videó!

 37. Bendegúz Almási

  Bendegúz Almási

  Acum 5 Zile

  Csak azért leíratkozott sok ember mert van egy véleményed?

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 2 Zile

   Az, hogy vegyük a szxrt, mert volt 20 éve egy rossz AMD-je? :D Meg mindenkit hülyegyerekez meg elküld az anyjához, hogy bömböld ki magad, meg az általa írt 1 "tesztet" linkelgeti mindenkinek, mert az a szent és séthetetlen :D

 38. R. Maj.

  R. Maj.

  Acum 5 Zile

  Mennyire nem egy az ízlés. Az alcantara iszonyatosan egy ronda dolog szerintem. A zongoralakk fekete dolog szerintem eszméletlenül jól néz ki a kocsiban. EZ a gép ezekkel a ronda szürke gombokkal, meg a szürke alcantara borítás. Nem szép :/ Amúgy billentyűzet! Nekem Logitech K800 van - a világ legjobbja szerintem. András egyszer próbáld ki, bár magyar kiosztásút csak ritkán lehet kifogni. Nekem kettő is van, az egyik újszerű - gépelni pedig vele bomba jó, és a kinézete, a tapintása is zseni.

 39. Bobek Siofok

  Bobek Siofok

  Acum 5 Zile

  Hát, akkor úgy néz ki, a legtöbb PC gyártónak, valamint a Microsoft és a Sony mérnökeinek sincs esze és totálisan nem értenek hozzá, mert AMD-vel dobnak piacra akár csúcs gépeket is. Az AMD meg mekkora fos cég már, hogy nem tud eleget gyárta(t)ni! Hát, ez kész... Értem én, hogy az önbecsülését meg akarja védeni az ember, de szerintem már nem kell több olaj arra a tűzre!

 40. Bence Szabó

  Bence Szabó

  Acum 5 Zile

  H András őszintén, amikor 3000 ft ért veszel egy tányért és kétévente cseréled le az autód akkor miért nem fontos a környezet? Kissé hipokrata beütésed van .

  • Bence Szabó

   Bence Szabó

   Acum 4 Zile

   @Andras Horvath az általános műveltség része az , hogy számon tartsam mikor van kocsid és mikor nincs? Emlékszem, hogy pár éve még egy jaguarod volt később BMW i3 meg utána egy masik i3. Attól még, hogy jelenleg nincs autód jogos a kritika. Nem úgy mint a hülye gyerekezes.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   nincs is autom hulyegyerek

 41. Zsolt Csík

  Zsolt Csík

  Acum 5 Zile

  Mennyi egy olyan kis tesla roadster és hol lehet rendelni?

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   tesla.com draga, en is kaptam :)

 42. Power of tea

  Power of tea

  Acum 5 Zile

  Pénzért mindent 😂. Esetleg kutyatápról lesz videó ha meg fizetik ?

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   heti 15 szponzoraciot utasitok vissza, az utobbi 6 honapban ez volt az egyetlen promo. de szolj be nyugodtan fogalom nelkul.

 43. TheManoMaci

  TheManoMaci

  Acum 5 Zile

  Intel a tuti? Melyikben hány mag is van? Fogyasztás? Bocs András de az új AMD az már nem emlithető 1 lapon az intelel, mivel intelék sajnos elkényelmesedtek és csak a profitra mentekrá...

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   vegyel amd-t, no problem

 44. Nevem Senki

  Nevem Senki

  Acum 5 Zile

  Aki egy markafanboy vitaba belemegy, barmilyen oldalon, mert az o kis popsija faj, ha rosszat mondanak a szutyok multi markarol, amiben hisz, az keressen egy jo eros kotelet :) a tobbit ismeritek.

 45. Daniel Nagy

  Daniel Nagy

  Acum 5 Zile

  Az nagyon jó, hogy vannak gesztusok meg nagy trackpad felület, de ez mindent összevetve legalább megközelíti az Apple megoldását? Kaptam egy Latitudeot, ami simán Macbook Pro árban fut, van rajta szép nagy tapipad meg gesztusok, de a legelső multitouch trackpad MBP is jobb volt ennél.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   Macbook pron jobb a trackpad. nem sokkal, de jobb

 46. Gamer Vili

  Gamer Vili

  Acum 5 Zile

  Ennyj pénzből olyan gaming configot építek amin videót lehet vágni es bármilyen játékot bármeddig játsszani

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 2 Zile

   @Andras Horvath Belevágunk egy 1050Ti-t 150.000 Ft-ért oszt jóvanazúgy :D (2016-os kari és akkor se volt nagy eresztés a középkategóriában)

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 4 Zile

   ja persze. a videokartya kijon ebbol az arbol 😂

 47. Marton Sari

  Marton Sari

  Acum 5 Zile

  ...amikor kb. 5 mondat választja el a "már ha nem vagy hülye, intelt veszel" és a "vegyetek nyugodtan ryzent, ha az jobban bejön"...

 48. psybeer 95

  psybeer 95

  Acum 5 Zile

  Stílusom nekemis van, igaz ez a laptop nem az. Pènzem is van mègse vennèk ilyet. Inkább mondjuk úgy,hogy az venne ilyet akinek tetszik s van rà pènze. Ennyi. Most ezt próbàltad túlmagyaràzni, s kissé kínosan jött ki.

 49. Gábor Bocskay

  Gábor Bocskay

  Acum 5 Zile

  Akinek tetszik a videó az nyomott egy likeot, akinek AMD-je van, meg egy instant dislike-ot. :-)

 50. grafithuszar

  grafithuszar

  Acum 5 Zile

  Na, ezt is megértük, Horváth András Boomer lett :) "Amikor még Noé előtt egy Pentium II helyett AMD-K6-ot vettem megszívtam, úgyhogy én már csak a régi jó bevált inteles dolgokban hiszek "

 51. Ricsi Tanít

  Ricsi Tanít

  Acum 5 Zile

  Konyhádról mikor lesz videó?

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   ha készen lesz

 52. gyengez

  gyengez

  Acum 5 Zile

  Nem veszek elektromos autot mert 5 evws koromban volt egy elektromos kisautom es kifojt belole az akkusav. Biztos most is igy lesz

  • Maxi Gabriel

   Maxi Gabriel

   Acum 3 Zile

   De ez túl nehéz volt neki és nem értette meg hogy mit akarsz evvel mondani! 👍😍

  • gyengez

   gyengez

   Acum 5 Zile

   @Andras Horvath bunkó. Látom magas a szinted

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   Ne vegyél. Ilyen egyszerű.

 53. Tibor Kaldenecker

  Tibor Kaldenecker

  Acum 6 Zile

  Mi a helyzet a konyhával?

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   Már csak a hátfal hiányzik

 54. Tl Ármin

  Tl Ármin

  Acum 6 Zile

  Ami itt folyik a komment szekcióban szimplán undorító és felesleges. Ha jobban belegondolunk szinte minden embernek vannak ilyen "hülyeségei", hogy nem veszek AMD-t azért, mert az AMD. Nem veszek Intelt mert Intel. Nem veszek Apple terméket mert Apple. Nem mindig kellenek érvek ezekhez. Az embernek egyszer nem jött be valamelyik vagy csak nem szimpatizál a céggel és ennyi. De András is elmondta a videójában, hogy aki akar AMD-t venni az vegyen. Nem is értem az embereket minek szidják mert ettől az ő régi rossz tapasztalata nem szűnik meg és a céget se fogja megszeretni. (Egy AMD felhasználó)

 55. Johnny

  Johnny

  Acum 6 Zile

  Az elmúlt 1 év alatt AMD részvény +42%, Intel -10%.

  • Nevem Senki

   Nevem Senki

   Acum 5 Zile

   Akkor az iphone a legjobb telefon? :))) Hehe.

 56. Johnny

  Johnny

  Acum 6 Zile

  Az még elmegy hogy egy vacak Skodát nem fikázol le mert olcsó és kevés pénzért az van. De ez egy drága gép és te mondtad - nem én találom ki - hogy pénzért sem reklámozol valamit ami neked nem tetszik. Öszinte véleményt mondasz. Nos ez itt egy reklámvideó par kiloért lenyomtad errôl a vacak Microfos géprôl. Biztos vagyok benne hogy a video felvétele után alig vártad hogy visszaküld és megírd a számlát:) A billentyû behajlik micsoda gagyi :) Prémium kategória MS módra :) AMD: Én nemrég építettem egy szervert AMD threadripper cpu val és hibátlanul ketyeg. AMD vagy Intel tökmindegy. Érintô kijelzô minek? Hogy drágább legyen? Alkantara micsoda idiota talalta ezt ki :) Az MS el ez a baj a cég semmi innovaciot nem talált ki 30 év alatt csak koppintjak az apple t (most pl faceid) amit maguk találnak ki az meg siralmas. Aki ezzel a géppel akar “vagizni” azt csak sajnálni tudom.

 57. Mr. Nobody

  Mr. Nobody

  Acum 6 Zile

  en maradok az i9 nel eddig ez szuperalt a legjobban...

  • Zsolt Simon

   Zsolt Simon

   Acum 3 Zile

   Én le cseréltem az i9emet. Van nála jobb az AMD háza táján.

 58. János András Sebák

  János András Sebák

  Acum 6 Zile

  Remek jó lesz kérem köszi 😎😜😂🤣👍

 59. Bálint Udvarhelyi

  Bálint Udvarhelyi

  Acum 6 Zile

  illetve: szörfösz vagy szörfesz, szörfész helyett :) update: nyelvész Asszonyka szerint szörfisz :D

 60. Bálint Udvarhelyi

  Bálint Udvarhelyi

  Acum 6 Zile

  ugyanígy gondolkodtam az AMD-ről évtizedekig, ugyanilyen élmények miatt - de az utóbbi időben sokat változott a helyzet (azt hagyjuk, hogy az Apple M1 mindkettőt porig alázza - szomorú, mert érintőképernyős Macbook vagy munkára használható iPad soha nem lesz)

  • Bálint Udvarhelyi

   Bálint Udvarhelyi

   Acum 2 Zile

   @Hun Honcraft Sajnos a 15 nem hozta meg azokat az áttöréseket, amire számítottak sokan, és most egy évig biztosan semmi nem lesz. A leghajmeresztőbb limitáció az 5GB-os korlát alkalmazásonként egy 8-16GB memóriával rendelkező gépen... Mondjuk elvileg engedélyezhetnék az app storeban a Parallells típusú alkalmazásokat, de nem fogják, mert nem érdekük, hogy elég legyen egy iPad mindenre. Ki vesz akkor Macbook Air-t is?

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 2 Zile

   @Bálint Udvarhelyi Elvileg az a cél, hogy munkaképesebbé tegyék az iPadOS-t, ami a 15-s verzióval kezdődik

  • Bálint Udvarhelyi

   Bálint Udvarhelyi

   Acum 2 Zile

   @Hun Honcraft A hardver tökéletes, de nekem több monitor kell és sok ablak, amelyek között ugrálni tudok. Kérek rá Parallels-t, és rohanok megvenni. Igen, Windowst futtatnék rajta amikor épp a dokkolóban van és dolgozom :D

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 2 Zile

   M1-es iPad Pro neked nem elég munkaképes? :D

 61. román jozsu

  román jozsu

  Acum 6 Zile

  ájemdé csöveseknek van :)

 62. Ádám Lőrincz

  Ádám Lőrincz

  Acum 6 Zile

  áááá IBM T60. Ott kezdődik a laptop.

 63. Gábor Merhelik

  Gábor Merhelik

  Acum 6 Zile

  Az baj sokan nem a feladatnak/ funkciónak megfelelően válasszák ki a gépet aztán meg mérgelődnek. Nekem egy erőgép kellett a videó/zene készítéshez de legyen hordozható. De ne kerüljön egy alma árába. Igy lett egy MSI erő gép. Ami 1500€-os árával majd a fele a hasonló tudású de sokkal sokkal szebb almának

 64. Lajos Kovacs

  Lajos Kovacs

  Acum 6 Zile

  A külcsín vagy a belbecs... kur**ra nem mindegy, melyik számít. Magyar billentyűzet van (lesz)?

 65. Péter Deáki

  Péter Deáki

  Acum 6 Zile

  Nagyon tetszett a bemutató! :D - Higyjétek el: a 3:2 képarány az pont jó munkára! - Higyjétek el: az Intel proci jobb mint az AMD, hisz 10 évvel ezelőtt egy példányon teljes mértékben megbizonyosodtam erről! - Higyjétek el: 8 Giga ram pont elég! (Ja nem játékra, mert ez egy komoly eszköz nem hülyegyerekeknek, akik nem is tudják értékelni a minőséget!) - Higyjétek el: éles a szegélye, de megéri ez az áldozat, hisz alcantarán pihentetheted a kezed! - Higyjétek el: nem gagyi a billentyűzet attól hogy középen behajlik! - Higyjétek el: jó nektek az, ha kevés USB port van rajta! - Higyjétek el: kétszer annyit megér a külső, mert meg lehet jelenni vele! (Ja, hogy aki vagizni akar, az Macbook-t vesz még kétszer ennyiért?, Nem baj, it agyarországban ez is jó lesz nektek vagizni!)

 66. Prong

  Prong

  Acum 6 Zile

  Intelt használtam eddig és az is fogok ezek után is. De ez a "szakértelem" a 2000 évek elejéről... hát mint egy ovis... Nézzél utána a technologiának, mit fejleszt az AMD is az INTEL, hol van most az AMD és mivel küzd az INTEL. SpaceX és NASA összehasonlítás után gondoltam, hogy nagyobb hülyeséget nem hallok, de tévedtem.

  • Max Morgan

   Max Morgan

   Acum 6 Zile

   Jaja, amikor azt mondta hogy a NASA-t megelozte a SpaceX akkor fogtam a fejem! Mintha nem latna a fatol az erdot!

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   handras.hu/amdvsintel.jpg

 67. Tamás Borbás

  Tamás Borbás

  Acum 6 Zile

  Nekem egy HP zbook studio x360-am van munkagépnek. Szoftver fejlesztő és menedzser vagyok, nekem ez volt az ideális kompromisszum. Kicsit nehezebb és az üzemidő is rövidebb, de ha erő kell szoftverfejlesztéshez, akkor van (rendes i7 van benne, nem butított), ha olvasni/rajzolni kell, kifordítom és előveszem a tollat, és meetinghez is teljesen jó.

 68. Tamás Fülöp

  Tamás Fülöp

  Acum 6 Zile

  Kedves András, merő jószándékból írok és tényleg csak konstruktív kritikát szeretnék megfogalmazni. Szerintem semmi baj nincs azzal ha elfogult vagy, főleg hogy ezt be is vallod - ez a Te döntésed, tiszteletben kell tartanunk. Amivel viszont gond van az az, hogy leszólod azokat, akik nem értenek veled egyet. Szerintem emiatt csordult túl a pohár a kommentelőknél - teljesen jogosan. Én a helyedben bocsánatot kérnék a kijelentés miatt és kész. Úgyis csak az nem hibázik, aki nem is csinál semmit. :) Peace out!

  • gyengez

   gyengez

   Acum 5 Zile

   @Andras Horvath Bunko

  • Tamás Fülöp

   Tamás Fülöp

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath :/

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Akinek esze van az Intelt vesz.

 69. Péter Deáki

  Péter Deáki

  Acum 6 Zile

  Egy ilyen drága gépben a memórián spórolnak. Szomorú. 8 Giga Ram mire is elég? Alapból az oprendszer megeszik hat és felet. Szóval ha az ember fia szeretne valami biztonsági tartalékot, akkor nem 8-cal veszi, hanem 16-tal. Persze, ha csak levelezésre használod az ügyfél előtti vagyon-demonstrációra, akkor nem szóltam.

 70. Dragan Horvath

  Dragan Horvath

  Acum 6 Zile

  Még jó hogy objektívnek hirdetem magam és tessék. Csalódás... Telefonokkal ugyan ez a helyzet.

  • Max Morgan

   Max Morgan

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath Es ez mit bizonyit? OMG! Ket kulonbozo gepet hasonlitasz ossze egy bizonyos kategoriaban. Mert egy bizonyos kategoriaban erosebb az egyik a masiknal az nem jelenti hogy osszesegeben jobb is!

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   handras.hu/amdvsintel.jpg

 71. Bálint Avar

  Bálint Avar

  Acum 6 Zile

  Kedves András! Ugye az új, agyon ajnározott Xbox-odat is kidobtad már? Az is full AMD alapú, nehogy leégesse a lakást😄

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 2 Zile

   @Andras Horvath Azért ,mert veszik? :D Az Intelekből is erős a hiány egyes modellekből, a többi meg a kutyának se kell :3

  • Bálint Avar

   Bálint Avar

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath És ez most hogy jön ide? Egyébként esetleg a TSMC is benne van a dologban....

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Ki miatt is volt hiánycikk ez is meg a PS5? Jaaa csak nem az AMD miatt? :)

 72. Richárd Szatmári

  Richárd Szatmári

  Acum 6 Zile

  430 000 Ft egy kezdő laptopért?

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 2 Zile

   @Andras Horvath Az is értelmezhető kivitelben 300.000 Ft a Surface Go :D Az a kezdő nem? A 4/64 számomra nem értelmezhető 250.000 Ft-ért (4Gb RAM, 64Gb tárhely)

  • Richárd Szatmári

   Richárd Szatmári

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath Jah bocsánat, félre értettem.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Nem. A kezdő az a Surface book.

 73. István Dávid Nagy

  István Dávid Nagy

  Acum 6 Zile

  Kedves András, Őszintén sajnálom amit átéltél az AMD processzorral. Ugyan így voltam vele én is, csak sosem vettem egészen a 3. Szériáig. Olcsóbb volt mint egy húzható I5. Abszolút nem bántam meg. Ryzen 5 3600 van nekem tuningolva. 4.45 Ghz 1.3V mellett. Soha egy másodpercre sem bántam meg. Saját véleménye lehet az embernek, ahogy Neked és nekem is van. Nem értünk egyet, ezzel sincs semmi probléma! De kérlek ne mondj ilyeneket, hogy "ki az a hülye aki AMD-vel veszi" nyugodtan próbálj ki egyet és teljesítményben, hőtermelésben nem fogsz csalódni mint ~15-20 évvel ezelőtt. Támogatottságban kicsit szegényebb lehet, mert még új technológia. (Nekem személy szerint nincs ilyen problémám) Hatalmas potenciál van benne. Számomra teljes mind1 egyébként ki melyik oldalon van, csak ne sértegessük azt, aki mást gondol! Én alapvetően egyik táborba sem tartozom, amelyik jobb áron ad jobb teljesítményt nekem az kell, mint rengeteg átlag felhasználónak. Nincs speciális igényem, ami miatt egyik vagy másik szükséges lenne a munkámhoz. Örülök, hogy az Intel végre nincs monopol helyzetben és verseny van a piacon. Az Intel hülyének nézett Téged is, engem is és mindenki mást amíg a Ryzen nem robbant be. A lényeg.. tök mind1 mit preferálsz, borzasztó jó ha van saját véleménye az embernek, de ne sértegessük a másikat mert különbözik a véleményünk és ezt mindenki figyelmébe ajánlom! Köszönöm aki elolvasta és legyen szép napja!

 74. Bantu

  Bantu

  Acum 6 Zile

  Szóval ha te 20évvel ezelőtt nem tudtad mit veszel, senki más nem volt vele tisztában? Hallottál már olyasmiről, hogy első 64 bites processzor? freesync? és a kismillió más pattern amit csak úgy ingyen, bárki számára elérhetővé tett az amd, majd szószerint azokra építkezett az intel/nvidia? Egyáltalán tisztában vagy a régebbi amd processzorok hőmérséklet mérésével (min-max thermal margin, abszolút fordítotva kell nézni az értékeket)? konkrétan már a kétezres évek közepétől hasonló- gyakran jobb teljesítményt hozott az amd. Értem én hogy médiahekk meg búbánat, akármilyen már-már kínos kifejezéseket használ az előző generációban kikopott márketingosztály, de ez még annak is gyenge.. Ha Polgárék a napelemes videóval ártottak- akár akaratlanul is, akkor te ezzel úgyszintén. És folyamatosan ezzel a szintetikus teszt közhellyel dobálózol, szerinted az mit jelent egy kifejezésen túl? Szerinted mindenki streamer és youtuber akar lenni? Csak videóvágás létezik? Mi ez az influenszer mánia(betegség) manapság? Nemmintha jelenleg árkategóriánként összevetve nem lenne előnyben az amd, még olyan (influenzások esetében videóvágás) téren is, nem csak hogy jelenleg, de 20-15-10 és 5 évvel ezelőtt is.. ja hőmérséklet.. tudtad, hogy az asztali intel procikhoz egy kalap szar gyári hűtőt adnak alsó-felső kategóriától függetlenül? még egy 5centes rézmagot is sajnálnak róla, amit még a 2005ös pentium d is megkapott.. Egyébként most váltottam egy nagyon alsó kategóriás amd processzorról, 7év után, és még mai napig megy a AAA játékok 99%ka vele, és mi ha nem a játék a legjobb erőmérce.. egy középkategóriás intelre, mivel jelenleg anyagilag ez állt közelebb hozzám, nem léteznek elvek a számítástechnikában, számítástechnikában a pénzed létezik és a teljesítmény. Te nem az elveidet írtad le, hanem egy képet amit másokra szeretnél erőltetni, az egészet annyival hárítani, hogy "de felőlem mindenki azt használ amit szeretne". És még felkapott gyanús téma is.. kár, hogy a számítástechnika nem vlog- sarkirepper- meg sminkháborúkból áll, és nem 2017ben vagyunk.

 75. Balázs Herman

  Balázs Herman

  Acum 6 Zile

  Én amd-s vagyok de senkit sem itélek el az intel miatt.

 76. Tebornyak

  Tebornyak

  Acum 6 Zile

  Ha valaki azt mondaná, hogy nem vesz ENYAQ -t, mert anno szétszívta az életét a 120as forralóval, szerintem teljesen érthető. Nem logikus, de érthető, az ember érzelmi alapon dönt nagyon sokszor. Szerintem egy influenszer termékbemutatójának az aktuális állapotot kellene elmondania, ennek ellenére egy buta kijelentés miatt természetesen nem iratkozom le. Vannak saját gondolataim és megengedem magamnak, hogy ne értsek egyet. Az viszont már biztos, hogy emiatt a kijelentés miatt jó sok helyre el fog érni a videó, meglepődtem, hogy én is hamarabb láttam meg egy Facebook csoportban, mint itt a ROfilm -on. Cserébe ilyen agresszív lesz a komment szekció.

  • gyengez

   gyengez

   Acum 5 Zile

   @Andras Horvath @Andras Horvath fps alapjan különböző felbontasu gepeket hasonlitani ősi bunko szokás

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Ez az aktuális állapot: handras.hu/amdvsintel.jpg

 77. Márton Szigeti

  Márton Szigeti

  Acum 6 Zile

  Ez az AMD-s komment nem kellett volna. Tökéletesen mutatja, hogy fogalma sincs a jelenlegi hardver piacról.

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 4 Zile

   @Andras Horvath rofilm.info/much/video/oYOulZOJc2SS0oc&t Igaz, itt 10-15% a teljesítmény eltérés az Intel javára, illetve Geekbenchen is van fölénye az Intelnek Singleben 5%, Multiban meg 20% ponttal Single Core: Intel:1800 pont AMD:1600 pont Mulit Core: Intel: 10800 pont AMD: 8200 pont Így neked úgy tünik, hogy az Intel az jobb, aztán ha odaírom neked az árakat is.... Ryzen 5 5600X: 110.000 Ft I9 11900K: 250.000 Ft Ezeket ugyanúgy hűtötték és RTX 3090-el és 32Gb RAM-mal tesztelték a linkelt videóban Meg az I9 11900KF is 200.000 Ft Szóval látszik, hogy kicsit alacsonyabb teljesítményt mennyivel olcsóbban kapsz meg, ha 250k-s Ryzent dobnék mellé, az már verné is rendesen

  • Márton Szigeti

   Márton Szigeti

   Acum 5 Zile

   @Andras Horvath Senki nem mondta, hogy az AMD gyorsabb, de a Ryzenek nagyon odapörköltek az Intelnek ár-érték arányban. Drágábban nem nehéz gyorsabbat csinálni. Az én kommentem arra vonatkozott, hogy ez a hozzáállás/berögződés egy baromság, hogy "márpedig AMD-t soha". Ha olvasnál teszteket pl. asztali AMD-s procikról, akkor nem mondanál ilyeneket.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   @gyengez bármi más alapján is lehet hasonlítani, akkor sem lesz gyorsabb az amd-s surface. kismillió teszt van, nézd meg őket. Vicces, hogy bármilyen tesztet mutatok, az szar, de senki más nem cáfolt meg, csak írjátok, de az amd jobb. :D

  • gyengez

   gyengez

   Acum 5 Zile

   @Andras Horvath fps alapjan különböző felbontasu gepeket hasonlitani ősi bunko szokás

  • Max Morgan

   Max Morgan

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath Egy kateoriaban, nem pedig osszesegeben! Ha igy vezetted a boltodat is mit amilyen bizonyossagal allitod a semmit, akkor mar nem csodalkozok miert zartad (csodolt) be a boltot...

 78. Kristóf Kulcsár

  Kristóf Kulcsár

  Acum 6 Zile

  Kicsit azt ereztem a videot nezve te sem igazan tudod mit mondjal el rola vagy mit kezdjel a teszttel, hiszen funkciojat tekintve szinte semmiben sem kulonbozik a korabban altalad bemutatott SurfaceGo-tol :)

 79. Tamas Sneider

  Tamas Sneider

  Acum 6 Zile

  András! Te nem vágod a fát magad alatt, hanem már kivágtad. Tudom, téged nem érdekel más véleménye, de vigyázz, mert belőlünk élsz.

  • Ákos Kari

   Ákos Kari

   Acum 3 Zile

   Ha azért nem nézel egy tartalomkészítőt, mert az AMD-ről van egy saját veléménye, az nem a tartalomgyártót, hanem téged minsősít. Miért olyan nehéz lenyelni valakinek a saját véleményét? Hol akadályoz meg téged, hogy ne azt használd amit preferálsz?

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Jajj hagyjuk már ezt. Most akkor őszinte legyek, vagy ne?

 80. Blue 16

  Blue 16

  Acum 6 Zile

  Nem tudom, csak engem hagyott hidegen ez az Amd-s mondat a videóban? Elmondta, helyesbített, onnantól leesett, hogy kb. egy zárójeles szubjektív véleménynek szánta és engem sem érdekelt tovább a dolog. Ha ezen fennakadtok, akkor sajnállak benneteket, szar lehet így.

 81. Ádám kreuch

  Ádám kreuch

  Acum 6 Zile

  Én örülök neki, hogy elhangzott végre egy őszinte, és józan eszű vélemény az intel mellett. Magamis a kékeket pártolom. ....és jómagam is néztem teszteket a döntés előtt a Ryzenekről.

 82. usstom

  usstom

  Acum 6 Zile

  Ezen mondjuk meglepödtem, hogy egy 20éve történt egyszeri rossz tapasztalat alapján választasz. Nem túl szakszerű.

  • gyengez

   gyengez

   Acum 5 Zile

   @Andras Horvath @Andras Horvath fps alapjan különböző felbontasu gepeket hasonlitani ősi bunko szokás

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Nézd, ezt tudja a Ryzenes Surface az i5-höz képest: handras.hu/amdvsintel.jpg

 83. Imre Borbás

  Imre Borbás

  Acum 6 Zile

  Ilyen egy teljesen elfogult review vagy termékbemutató vagy nemis tudom mi akart lenni ez. De lehet többet beszéltél összességében Appleről meg AMD-ről mint magárol a Surface laptoprol :)) A 20+ évvel ezelőtti AMDs élményedből fakadó kirohanásod meg szánalmas. És pont hogy örülni kéne hogy van verseny, van konkurencia ezáltal árverseny és fejlődés. (Árverseny és remélhetőleg nem kartell...) De ugyanez igaz más iparágban pl. elektromos autó, vagy AMD vs. Nvidia, iOS vs. Android, Windows vs. Mac, stb.stb. De ez a videó is megmutatta hogy elektromos területű videóid egész jók és igényesek. De a többi általában eléggé elfogult az Apple felé, és most kiderült hogy Intel fan is vagy. Ami nembaj csak ne ilyen hülye magyarázat lenne hozzá, dehát ezvan. :D Az már más kérdés hogy a Microsoftos marketinges helyében alaposan átgondolnám hogy most akkor ez a video hozott nekünk vagy vitt ??? :) De ahogy mondják a negativ reklám is reklám.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 5 Zile

   @Imre Borbás Apple fan sem vagyok

  • gyengez

   gyengez

   Acum 5 Zile

   @Andras Horvath @Andras Horvath fps alapjan különböző felbontasu gepeket hasonlitani ősi bunko szokás

  • Imre Borbás

   Imre Borbás

   Acum 6 Zile

   Ja igen mert már Apple fan vagy... :) ezt a linket meg hiába posztolgatod. kb. 100an kifejtették már hogy miért teljesen fals, ugyhogy nem magyarázom el énis...de azért köszi hogy vetted a fáradságot.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   handras.hu/amdvsintel.jpg Nem vagyok Intel fan. Alig várom az M2-es chipet.

 84. Gábor Tompa

  Gábor Tompa

  Acum 6 Zile

  Szóval azért drága, mert szép. Biztosan van rá kereslet, nem én vagyok a célközönség, az biztos. Netezésre, szövegszerkesztésre nem egy fél milliós gépet veszek.

  • Hun Honcraft

   Hun Honcraft

   Acum 2 Zile

   a szépséget megkapom az MBA-ban is vagy bármely hasonló árú Win. gépbe is, csak ott kapok mellé egy erős hardvert is :)

 85. Krionist

  Krionist

  Acum 6 Zile

  Én nem vagyok se Intel se AMD fan én mindig azt veszem ami a legjobb . Eddig mindig is Intel processzoraim voltak de most az utóbbi pár generáció anyira gyengén sikeredett hogy inkább az amd választottam sokkal jobb a hűtése mint bármelyik intel es proccimnak ugyan azzal a hűtővel úgy hogy még az előző proci delidelve is volt anélkül nem lehetet 70C alatt tartani delidel is csak 65C alá lehet vinni mostani AMD meg terhelés alatt 52C úgy hogy több az áram felvétele . Számomra eléggé le szerepelt az Intel . Egyáltalán nem meglepő hogy Apple is meg szeretne válni az Intel töl. Másik dolog úgy hogy a 2 laptopot össze hasonlítani hogy az egyik előző generációs processzort használ az nem fair sőt még a kategóriája se ugyan az mert az AMD ben U processzor van .+ Úgy hogy még a kettő laptopnak a kijelöl felbontása se ugyan az

 86. Zoltán Gecsó

  Zoltán Gecsó

  Acum 6 Zile

  Azért egy technikai területen mozgó embertől fura olyat hallani, hogy egy 20 évvel ezelőtti "csalódás" miatt nem veszi meg egy gyártó termékét, miközben már jópár éve az a gyártó lett a piacvezető.. hát fura ezt hallani :)

  • Max Morgan

   Max Morgan

   Acum 6 Zile

   Hagyd, semmi ertelme, mintha egy padnak beszelnel.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   handras.hu/amdvsintel.jpg

 87. Max Morgan

  Max Morgan

  Acum 6 Zile

  Koszi de inkabb macbook air vagy pro!

 88. Zsolt Márkus

  Zsolt Márkus

  Acum 6 Zile

  Nekem olyan gépet adjon már valaki amin a Solid Edge nem sz*rja össze magát :D

  • Dániel Benyó

   Dániel Benyó

   Acum 5 Zile

   ha mindenen megakad a solid edge akkor lehet nem a gépekkel van a baj :D

 89. laa vie

  laa vie

  Acum 6 Zile

  Az Apple is AMD grafikus chipeket használ a nem ARM-es Macekben 2014-től a mai napig.. Lehet akármilyen Intel chiped egy hűtés szempontjából fosul tervezett iMacben vagy MacBookban, a PS export a 99 °C-os CPU hőmérséklettől fog leolvadni nem attól, hogy 2002-ben szar volt az AMD.

 90. Szabó Norbert

  Szabó Norbert

  Acum 6 Zile

  Én egy eléggé elfogult követőd vagyok, de ez a stílus amit megengedsz magadnak a nézőiddel szemben, őszintén elgondolkodtató... és csalódás. (nem vagyok sem amd, sem pedig intel - csak és kizárólag a stílusod az ami kiábrándító)

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 4 Zile

   @Szabó Norbert En nem fogok mézesmázosan beszélni azzal, aki szinte leköp a saját csatornámon. Én ilyen vagyok, ilyen voltam mindig is. :)

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 4 Zile

   @Max Morgan Ezt engedjük el, mert ti meg tartalmat kaptok, amire fröcsöghettek a fotelből. Gondolom nem támogatsz patreonon.

  • Szabó Norbert

   Szabó Norbert

   Acum 4 Zile

   @Andras Horvath azt egy szóval sem mondtam, hogy a nézők stílusa az kielégítő. De te vagy az érett és objektiv ember akire felnéznek. Vagy fel szeretnének nézni. És te vagy az aki a tömegkommunikációban a sugárzó félként működsz. Ha nagyon szar és nagyon nehezedre esik akkor is peldat kell , hogy mutass. Ettől lesz jobb ez az ország és annak lakosai, hogy egy magasabb szintet képviselsz mintsem, hogy lealacsonyodj egy ilyen színvonalú vita szintjére.

  • Max Morgan

   Max Morgan

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath Igen, mivel beloluk elsz haver!

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Szerencse, hogy a nézők stílusa teljesen okés...

 91. k0zi

  k0zi

  Acum 6 Zile

  A Xbox-odban is AMD processzor van (módosított Zen 2) és a videókártya is RDNA 2, szóval az elveidről ennyit, just for the records :)

  • Dániel Szabó

   Dániel Szabó

   Acum 10 ore

   @Max Morgan úgy hogy " AMD" hiánycikk van ergo XBOX PS5 hiánycikk van de fogyatékos szinten annyi hogy nem tudnak elég AMD-t gyártani,pont erről pofázik András

  • Max Morgan

   Max Morgan

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath Es az hogy hianycikk hogy kapcsolodik ahhoz hogy AMD-van benne? Azt mondtad nem szereted az AMD-t megis azt hasznalsz! Most akkor hogy is van ez? (Nyilvan azert van benne AMD mert rossz!)

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Hiánycikk is volt, meg a PS5 most is hiánycikk az AMD miatt. Az Xboxot pedig kaptam, nem vettem haha :D

 92. HunNaked

  HunNaked

  Acum 6 Zile

  Like aki leíratkozott! Hányan vagyunk?

  • Maxi Gabriel

   Maxi Gabriel

   Acum 3 Zile

   Én már nagyon régen

  • Rajmund HORVATH

   Rajmund HORVATH

   Acum 5 Zile

   értelmes lehetsz.

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   5-en. Nagyon durva.

 93. JarodFree

  JarodFree

  Acum 6 Zile

  A webkamerás windows hello egy pici baja, hogy egy kinyomtatott fotóval át tudod verni...

 94. utónév vezetéknév

  utónév vezetéknév

  Acum 6 Zile

  Az Intel és az AMD közti különbség egyetlen (fő) okra vezethet vissza: a windows híresen sz@rul kezeli az utasításokat (az AMD több évig labdába sem rúghattott, így a Windows is az Intel cpu-khoz lett optimalizálva), a másik dolog az, hogy az Intel I5 ös modell (1145G7 + 8Gb ram 13.5") 133,200Ft-tal (!) drágább a hasonló AMD modellhez (4680U +8Gb ram 13.5") képest.

 95. laa vie

  laa vie

  Acum 6 Zile

  Fúúhuhúú most beletenyereltél a méhkasba és mégcsak nem is lett volna muszáj .D

  • Nevem Senki

   Nevem Senki

   Acum 5 Zile

   Azert ha valakinek faj a popsija egy amd-intel, android-ios, ps-xbox stb stb miatt, az inkabb olje meg magat :)

 96. István Béres

  István Béres

  Acum 6 Zile

  Lassan már nincs videó "ki nem állhatom a zongora lakkot" nélkül. Ezt még a holdon is tudják már,hogy HAndrás utálja a zongora lakkot.... Ki a f@szt érdekel ez már bocsánat... miért kell ezt minden videódban elmondanod??? Rohadt idegesítő. olyan mintha utálnád azokat akik autót gyártanak és nem a Te kénye kedved szerint csinál autót és van benne ZONGORA LAKK. Úgyhogy hagyd már el ezt. Ha a jövőben ismét jön egy új elektromos autó, amiben szintén van ilyen betét, (úgyis jön készülj fel nyugodtan) mond azt,hogy lehetett volna más betétet is idetenni, ehelyett. Ennyi... Néha kicsit sok vagy . De nyilván szubjektív.

 97. qweqweqwe9991

  qweqweqwe9991

  Acum 6 Zile

  HAndrás a processzorok Hanula Barnája. Éljen a gőzgép!

  • Andras

   Andras

   Acum 6 Zile

   Abban a tesztben a 15-ös AMD-t hasonlítja a 13-as intellel és a 15-ösnek 2496 x 1664 (4.15 MP) a felbontása a 13-asnak meg 2256 x 1504 (3.4 MP). Jézusom

  • qweqweqwe9991

   qweqweqwe9991

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath 1: A legújabb gen intel vs az előző generációs AMD. Van ám amdből 5000 sorozat is.... 2. intel: 28W vs amd 15W Az amd oldalról a H végződésű a párja. 3. A gamer eredmények amiket linkeltél mindkét oldalon a játszhatatlan kategória.... Laptopban is dadikált GPU kellene, ha már játékokat hasonlítunk Két külön kategóriát összehasonlítani nagyon nagy trollkodás....

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   handras.hu/amdvsintel.jpg

 98. shogun 1976

  shogun 1976

  Acum 6 Zile

  Pedig most az AMD mossa le az Intelt :) Főleg majd a 3D V-Stacking architectúrával :)Ám a 2000es szériával rengeteg gond volt, a 3000 széria már jobb volt, de az új 5000 széria, az már oda tesz... Amióta Dr. Lisa Su átvette az AMD-t azóta hasit. És az Intelnél is rájöttek, hogy az AMD változtatott mert Dr. Lisa Su személyében egy mérnök került az AMD élére, és máris ezerszer jobb let, igy az Intelnél is vezető váltás volt, mert kicsapták a könyvelőt és jött egy mérnök... Szóval itt valami nagy minőségi háború van kialakúlóban :) És az AMD platform még mindig ezerszer jobb videó szerkesztésre stb mint az Inrel. De most már az AMD minden platformon lemossa az Intelt. :) Ezért is volt az Intelnék föni váltás :) És az én gépemben most i5 9600K 2070 Asus vidikari de cserélem, mert munkára, játékra és streamelésre is jobb az AMD.

  • Max Morgan

   Max Morgan

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath De ennek a gepnek mi koze van ahhoz hogy osszesegeben az AMD erosebb es jobb mint az INTEL. Miert egy adott termekcsaladot ragadsz ki es az alapjan mondasz iteletet.

  • Andras

   Andras

   Acum 6 Zile

   Abban a tesztben a 15-ös AMD-t hasonlítja a 13-as intellel és a 15-ösnek 2496 x 1664 (4.15 MP) a felbontása a 13-asnak meg 2256 x 1504 (3.4 MP). És ezt linkeled, úristen

  • shogun 1976

   shogun 1976

   Acum 6 Zile

   @Andras Horvath Az AMD nem is arról hires, hogy internetezésre gyártson procikat. Játék és Munkaállomás platformjai vannak inkább. De ha nagyon tesztbe akarunk bele menni, akkor lehetne arról is beszélni, hogy amig egy intel procin vigan csinálsz egy rántottát, mert akkora TDP-je van, addig az AMD procik TDP-je harmad annyi kb. Amit linkeltél az a proci szinte csak netezésre jó, mint ahogy mondtad is, hogy ne akarjunk rajta játszani, igy mindenféle játék és benchmark teszt tök felesleges...... Mert ha játszani akarok, vagy videót szerkeszteni, akkor veszek egy olyan gamer laptopot "amit nem fogok venni mert Pc-ét jobban preferálom" amin simán lehet csinálni mindent IS. Most adtam el a vidikarimat, és már fejben össze is raktam a következő gépem, de az már csak AMD gép lesz! De emelett, nem kezdem el fikázni az intelt, mert mind a két cég hozza azt, amit hozniuk kell. Verseny van... van aki csoki fagyi, és van aki pisztácia fagyi fan :D De én ehez próbálok úgy állni, hogy aki jobb az jobb. a jelenlegi gépem azért is volt intel, de jön a váltás :)

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Ezt tudja a Ryzen ebben a gépben ha nem szintetikus tesztekről van szó: handras.hu/amdvsintel.jpg

 99. Thanku next

  Thanku next

  Acum 6 Zile

  mi ez a cicaharc a komment szekcióban? XD

 100. R Zoli

  R Zoli

  Acum 6 Zile

  András kicsit aktualizáld a processzorokkal kapcsolatos ismereteidet. Most tényleg sokkal jobbak az AMD-sek mint az intel.

  • Andras

   Andras

   Acum 6 Zile

   Abban a tesztben a 15-ös AMD-t hasonlítja a 13-as intellel és a 15-ösnek 2496 x 1664 (4.15 MP) a felbontása a 13-asnak meg 2256 x 1504 (3.4 MP). És ezt linkeled, úristen

  • Andras Horvath

   Andras Horvath

   Acum 6 Zile

   Tényleg? Ezt tudja a Ryzen ha nem szintetikus tesztekről van szó: handras.hu/amdvsintel.jpg

următor