Divertisment

Terapeutul Andrei Diaconu, la Voi cu Voicu: Suntem prea mulţi! Planeta se curăţă

Specialist în consultanță spirituală, life coach și înzestrat cu harul citirii aurei, Andrei Diaconu a fost, în premieră, invitat la Voi cu Voicu.

Comentarii 

 1. Valeria Crisan

  Valeria Crisan

  Acum 21 oră

  Tot respectul o gîndire nemaipomenita

 2. erhivni

  erhivni

  Acum o Zi

  Nu e bine..sa spui: mai buni ca alti... Toti sint egali in fata lui Dumnezeu.. Mindria...

 3. Melania Nox

  Melania Nox

  Acum 3 Zile

  Statistica asta cu "suntem prea multi" e o vrajeala a ocultei mondiale. Uitete in jur oriunde calatoresti paminturi goale - nimeni nu se inghesuie lol , statistica asta ca is 7 miliarde tot e FAKE. Agenda de depopulare. NU SUNT PREA MULTI SI NICIODATA NU VOR FI.

 4. Zoltan Olah

  Zoltan Olah

  Acum 5 Zile

  Ce înseamnă gradina maicii D lui mai pe înțelesul simplu?

 5. Gabriela Balaban

  Gabriela Balaban

  Acum 5 Zile

  MULTUMESC ! Sunteti MINUNATI !! Sunt prea Multi RAI la putere care ne Conduc si ANORMALUL A DEVENIT NORMAL !!! Doresc sa vada Acest Reportaj si cei care se cred DUMNEZEU,care au uitat Ce Inseamna omenia!!!

 6. eu tu

  eu tu

  Acum 8 Zile

  Interesant interviul, păcat de zgomotul infernal de pe fundal și de audio-ul foarte prost. Am pretenții la tine, Mirela! 😉 Se aud mai clar cei din spate, decât voi doi.

 7. Florentina Solcanea

  Florentina Solcanea

  Acum 9 Zile

  Sa nu ne mai inmultim?🤔🤔

 8. Otilia Ifrim

  Otilia Ifrim

  Acum 12 Zile

  Minunat acest OM, sa l mai invitați, avem ce învață de la el.

 9. Tarot Maya

  Tarot Maya

  Acum 14 Zile

  Mulțumesc frumos

 10. Gabriela Banici

  Gabriela Banici

  Acum 14 Zile

  Este in mare pericol. Spiritele acestea sunt duhurile cazute iar darul tau nu vine de la Dumnezeu ci de la diavolul. Este durereos ce spun. Pune te pe genunchi si roaga-l pe Isus sa iti arate adevarul si sa nu te lase pe un drum gresit!

 11. Mia Petre

  Mia Petre

  Acum 15 Zile

  Dar platim impozite, asta este zeciuiala

 12. Sorina Alexius

  Sorina Alexius

  Acum 16 Zile

  Foarte interesantä emisiunea!Poate mä pute-ti ajuta cä nu stiu mai departe.?Fata mea de aproape 2ani ii suflä cineva in ureche dupä carese aud niste piroituri de mobilä si televizor si dispar.Nu vede nimic.Dar azi noapte la 4.30Tot asa a venit a trezit-o si ia vorbit a zis Heaven asta insemnind Cerul .Dupä carese auzea o suflare de departe si un scirtit de mobilä si s dispärut .A venit la mine in pat cä sotul plecase la lucru .Fata meaare 19 ani ,deci nu estecopil .O cred cä intr-o searä a fostsi la mine si mia suflat in ureche dupä care a pocnit mobila si gata a incetat.Ce vreau sä vä zic este cä la mine pocneste foarte mult in casä ,cind televizorul cind mobila numai stiu mai departe ?!Dau cu aghiazmä cu tämiie .

 13. Corina Seceleanu

  Corina Seceleanu

  Acum 20 Zile

  E minunat, sa avem incredere in noi Sa fim pozitivi si bineinteles cu Credinta neclintita, recunosc in toata viata mea am mers destul de putin la biserica, dar Cred si vorbesc cu D zeu, Universul tot timpul, si dupa ce alerg in parc chiar merg desculta, intr adevar oamenii se uita si rad, si le spun razand “ ar trebui sa incercati” sa va descarcati, si rad , dar sunt care chiar incearca Sa ramanem pozitivi si sa nu incetam sa ne ajutam Traim un fenomen de amploare, dar eu cred in noi ca oameni,cu energia , gandul si cuvantul efectiv pozitiv vom depasi , dar sa nu incetam sa ne ajutam, macar cu o vorba buna. Sa nu uitam ca in fiecare din noi bate o inima , si pt ce bate Si suntem romani, din calatoriile mele pot sa afirm si sustin ca noi romani suntem deosebiti: avem o mare calitate : bunatatea, o minte mult mai flexibila Daca priviti cu atentie o sa vedeti ca fundalul si baza unui roman este bunatatea Dar sa ne unim si sa nu mai criticam la prima “ vedere”, mai bine sa cautam la celalalt din fata noastra ceea ce are mai frumos si sa i facem un compliment pt ce ne place la aceea persoana Sa fim pozitivi Mi a placut f mult emisiunea Eu deabia acum am reusit sa o ascult, dar ma inunda bucuria si va daruiesc si voua. Sanatate, bucurie, Pace si sa nu uitam sa zambim , cu masca jos spunand ma scuzati masca chiar ma face sa nu aud ce imi spuneti 😊

 14. Camelia Mihoc

  Camelia Mihoc

  Acum 20 Zile

  Atunci Dumnezeu a gresit cand a spus : ''Cresteti si va inmultiti si UMPLETI pamantul ''! ???🤔 Dumnezeu a facut loc pentru toata lumea. Noi ne mancam intre noi😔

 15. Lena Lena

  Lena Lena

  Acum 21 o Zi

  Santem scantei din Dumnezeu ..sau fire de praf din muntele Cel Mare.....a fost o revelatie......

 16. Ichim Rozalia

  Ichim Rozalia

  Acum 21 o Zi

  Multumesc e f.interesant.

 17. Daniel M

  Daniel M

  Acum 22 Zile

  Latrina 3 vorbește de manipulare ..cel mai de rahat canal din lume .

 18. Andreea Banu

  Andreea Banu

  Acum 26 Zile

  Un melanj din aspecte discutate, paradiscutate, existente in carti sau predictii pe care altii le au mai facut. Este o sinteza...

 19. vivi tase

  vivi tase

  Acum 28 Zile

  Terapeutul c---lui. Tu si ma-ta-mare trebuie sa plecati! Nu iti este rusine sa aberezi in halul asta. Trebuie sa fim mai buni, asta este, nu ca suntem prea multi! Mirela , ai grija cu cine apari pe post. Nu dezamagi!!!!!

 20. Florinela Vlase

  Florinela Vlase

  Acum lună

  Lucrurile spuse ..sunt deja stiute .. Nu spune ..ca asa a..spus Arsenie Boca ...Tu nu ai spus nimic nou .. ..nu stii sa explici asta .. ...nu stii sa explici aia .. SPUNE CEVA CONCRET ...sa fie plauzibil.. ..sa vezi ..aura unui om..si sa-i spui ce trebuie sa faca .. E UN LUCRU MARE ...dar .eu cred totusi ..ca .. ..ceea ce ai spus .. E TOT CE SE STIE DEJA .. ..NIMIC NOU..

 21. Caraiani Tania Daniela

  Caraiani Tania Daniela

  Acum lună

  Ce gluma! UK va ajunge foarte bine pentru ca a iesit din noua URSS, care isi zice acum UE. Cel mai bun lucru pentru Romania ar fi sa urmeze exemplul UK. Acum , pana nu ne desfiinteaza astia si ca natie si ca tara. Nu-l urmaresc pe individ,nu suntem pe aceeasi lungime de unda, eu nu iubesc sclavia.

 22. Dumitru Paula Liana

  Dumitru Paula Liana

  Acum lună

  Și dacă era de la demoni cum spun preoți 😀😀😀

 23. Bogdan Grama

  Bogdan Grama

  Acum lună

  Fals,nu suntem prea mulți ci trăim greșit,fals, împotriva vieții și a naturii.,asta este adevărata problemă.Dacă s-ar trăi o viață care susține viața,planeta asta ar putea susține încă 8 miliarde de oameni.Aici este raiul,are o grămadă de resurse

 24. Cristina Păun

  Cristina Păun

  Acum lună

  Băiatul asta preia ce au spus alții,când e întrebat ceva mai concret nu își da seama

 25. Alex Cristian

  Alex Cristian

  Acum lună

  Cine sunteti Dvs de spuneti ca suntem prea multi pe pamant? De unde stiti asta?

  • Monica Dragan

   Monica Dragan

   Acum 21 o Zi

   Sunt statistici care arata harta demografica de ansamblu.De la cele două războaie mondiale încoace omenirea nu a mai trecut prin pierderi mari de vieți omenești,este o realitate nu că sunt necesare războaiele,tot cei care conduc le provoacă dar au fost îngăduite altfel nimic nu se întâmplă.....Acum trăim un altfel de război din nefericire 😞

 26. Florina Dobre

  Florina Dobre

  Acum lună

  Felicitariiiii!!!!!

 27. cristinateodora11

  cristinateodora11

  Acum lună

  Vă mulțumesc din suflet pentru toată informația transmisă. Vă iubesc 👍🙏❤🤗😘😘😘😘😘

 28. Marina Sabau

  Marina Sabau

  Acum lună

  😇Felicitări Cu Multe Binecuvântări Și Succese!!! 😇😇😇Vă Dorim O Seară Inspirată Și O Noapte Binecuvântată Alături De Cei Dragi Vouă.! 😇Doamne Ajută Tuturor!!!😇

 29. constantin carare

  constantin carare

  Acum lună

  Jalnic videoul făcut pe afară cu audio foarte prost cu vocile din fundal așa ceva nu se poate JALNIC.

 30. Elena Leana

  Elena Leana

  Acum lună

  Bună ziua, mare dreptate aveți. Sănătate și bucurii alături de cei dragi vouă. 🤗🌺🌺🌺🌺🌺

 31. Corina Marincu

  Corina Marincu

  Acum lună

  Mulțumesc frumos pentru emisiune și pentru explicațiile care nu le dați pe înțelesul fiecărui om. Mă interesează mult aceste informații.

 32. Georgiana Corjos

  Georgiana Corjos

  Acum lună

  Bravo, Andrei! Felicitări invitatului si moderatoarei! 😇🤗🤗🙏

 33. Mariana Sibiceanu

  Mariana Sibiceanu

  Acum lună

  Oricât de mulți am fi, Dumnezeu ne tone, dar neapărat trebuie sa fim buni! Sa nu mai existe răutate!

 34. Marioara Cernaianu

  Marioara Cernaianu

  Acum lună

  Bunicii si strabunicii voștri care nu aveau școală erau antisociali?Profesia de parinte e foarte grea!Ce baliverne spuneti?ce părinți ratați sunteți daca nu va puteti îngriji copiii,alegeți sa-i infectati?Nu înțelegeți că este ca in razboi?I-ati trimite sub gloanțe?!

 35. monadraga7

  monadraga7

  Acum lună

  Dislike!!!! Mai asta lipsea! Rusine sa va fie! Trebuie sa promovati iubirea, apropierea de oameni, ajutor, respect nu ceea ce faceti voi!!! Hai sa ne omoram unii pe altii ca si asa suntem prea multi! Nu??? Rusine Doamna!!

 36. Marcella Bocea

  Marcella Bocea

  Acum lună

  Dacă ai două uși?

 37. Diana Cebuc

  Diana Cebuc

  Acum lună

  Multi se uita,putini asculta.Daca esti prezent in discutie,nu auzi zgomotul de fundal.Rezonez perfect cu informatiile transmise in emisiune.Multumesc

 38. Carmen Paslaru

  Carmen Paslaru

  Acum lună

  Tu nu esti părintele Arsenie Boca sau alti sfinți părinti,esti un personaj care vorbește teoretic,nu vezi nimic,nu ai acest dar ,tu faci zeciuiala?,iar tu dragă doamnă vrei spectacol si audienta,atât,chiamă cu adevărat sfinți părinti,care au darul viziunii,dar nu vor veni,pentru ca au si darul bunului simț,nu vin sa faca spectacol!!!,

 39. Dani Dani

  Dani Dani

  Acum lună

  Multumesc frumos,ambilor ...respect pentru ce transmiteți!

 40. Victoria Ceascai

  Victoria Ceascai

  Acum lună

  Ffortetare

 41. Miha Tarot

  Miha Tarot

  Acum lună

  Da,din păcate unii din noi uităm că trupul este doar o carcasă care se descompune după trecerea în neființă și că sufletul este nemuritor și veșnic pentru toate viețile viitoare!

 42. Rania Royal

  Rania Royal

  Acum lună

  Acesta este ultimul Papă.Nu va mai exista altul.Romania eate o tara energetica si un loc extraordinar de bun.Reveniti la radacini.

 43. Rania Royal

  Rania Royal

  Acum lună

  Iesiti in natura fara frica,Gaia ne asteapta sa i demonstram ca ne am schimbat,iubiti copacii,fiti milostivi si compasivi.Trebuie sa schimbam lumea in bine.

 44. Rania Royal

  Rania Royal

  Acum lună

  Daca se unesc toti starseed totul se va schimba in bine.Majoritatea s au trezit si cunosc multi lucratori energetici care si au ridicat vibratia.SITA CERNE.Profitati de portalurile energetice la maxim.

 45. Lenuța Pavel

  Lenuța Pavel

  Acum lună

  Foarte adevărat!❤❤❤

 46. Ina Liliana Grama

  Ina Liliana Grama

  Acum lună

  Bine că știe tot ce catastrofal...dar când se termină pandemia ,știe?...daca ridica vibrația..sau știe asta...nu e bine să transmită panică..in rândul oamenilor... încă odată,întreb dacă are puterea să ne zică când se termină ..pandemia...??

 47. REAL OBSERVATOR

  REAL OBSERVATOR

  Acum lună

  CUM SĂ FACI O EMISIUNE CU ATÂȚIA NESIMȚIȚI GĂLĂGIOȘI PE FUNDAL ⁉️ ASTA SE NUMEȘTE COMPLETĂ LIPSĂ DE RESPECT PENTRU CEI CE VĂ URMĂRESC ‼️

 48. Cristina Vioreanu

  Cristina Vioreanu

  Acum lună

  N o sa spună nimeni , niciodata realul.. totdeauna vor tie ,,as ul în maneca ,,pentru ca asa ,,se poarta,,....

 49. Rodica Rodi

  Rodica Rodi

  Acum lună

  09

 50. Mirela Turcaș

  Mirela Turcaș

  Acum lună

  Da!!veniti la munte dati covid!!!stati acasa pana se termina cu pandemia!

 51. Magnolia Nita

  Magnolia Nita

  Acum lună

  Felicitari.Avem nevoie de iubire.

 52. Monica Popa

  Monica Popa

  Acum lună

  Mi a placut f mult! Felicitari Mirela! Te iubesc!

 53. CorneDell Sinaia

  CorneDell Sinaia

  Acum lună

  Massonerluleeeeeeeeee....ai suflet reptilian!!!...am inteles acum!!!de unde ai aceste "principii"...bolnave as putea spune!!!...dar ce sa ii sppui unui suflet care nu simte nimic....mai esti si terapeut...spune-mi....cat te-au platit???

 54. CorneDell Sinaia

  CorneDell Sinaia

  Acum lună

  Nu suntem prea multi prietene drag...asta crezi tu si cu masoneii care conduc acum ...si nu de acum lumea...defapt hai sa iti spun eu ce se intampla...Intunecatii pierd teren...si ataca...Romania este un poligon de incercare a armelor geofizice si geomagnetice..psihotronice...suntem spreiati ca pe gandaci...zilnic..si asta este mana omului..pe partea cealalta...toate magariile se intampla in ASTRAL....nu in plan fizic...prietene drag...in astral...toate magariile sunt acolo..dracos-yahweh,arhonti(arhangheli) paianjeni eterici,dragoni eterici..bombe toplet...implanturi energetice....totul este instrumentat de acolo...nu exista selectie naturala..asta sa le-o spui la fraieri...poate aia te cred...ce traim aici ne-a fost implementat ca program in creier...ca fiind natural..defapt...nu exista nimic natural...ma rog fiecare sa creada ce poate...si ce simte...sa inteleaga cat poate...zi buna!!!

 55. Isabela Craciun

  Isabela Craciun

  Acum lună

  Cum miroase salvia arsă?

 56. Lenuta Munteanu

  Lenuta Munteanu

  Acum lună

  🙏🇹🇩🙏

 57. Phoenix Carter

  Phoenix Carter

  Acum lună

  Mesajul de fond e contra scopului biblic al Creatiei omului, aceea ca prin diversitatea genelor sa se ajunga la o rasa cu adevarat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, atribut pierdut partial prin pacatul Adamic si rascumparat prin Hristos doar prin iubirea fata de semeni. Desi ceea ce spune invitatul poate fi util dpdv personal in ceea ce privesc terapiile, mesajul de fond e unul egoist si care face parte de mult din asa numitul plan eugenic de reducere a populatiei, prin bombe biologice, ibolnavire mentala, sau o combinatie psihosomatica, varianta hibrid fiind planul in curs, de reducere treptata dar sistematica a populatiei prin inducerea unei nevroze globale datorata saraciei, alimentatie si agricultura modificata genetic, promovarea intensiva a mediczmentatiei si vaccinurilor, etc.

 58. Phoenix Carter

  Phoenix Carter

  Acum lună

  Beware of Antichrist. Au aparut deja tot felul de guru si terapeuti energetici care au toti cheia la problemele generate de asa-zisa "pandemie". Aveti grija, caci acestia sunt adevaratii Antihristi, nu va uitati in gura lor, caci scot doar minciuni, raspandind ideea falsa ca planeta e prea mica pentru atatia oameni. E adevarat, e prea mica pt Elon Musk Jeff bezos, gates s.a. care au cumparat chiar institutii si organizatii mondiale. Din cauza unora care cumpara si influenteaza chiar si oamenii de stiinta care au dus la criminalele recomzndari de lockdown, vom ajunge sa cersim la usa catorva banci.

 59. Astrolog Laura Hagiu

  Astrolog Laura Hagiu

  Acum lună

  Interesant si adevarat 🙂 "Noua Lume va fi spirituala sau nu va mai fi deloc..."

 60. mariana stanciu

  mariana stanciu

  Acum lună

  Nu e adevarat ca suntem prea multi! Un om spiritual nu poate sa spuna asta.

  • monadraga7

   monadraga7

   Acum lună

   Corect!!!

 61. Dan Ovi

  Dan Ovi

  Acum lună

  Aiurea suntem prea mulți! Unde, în satele noastre care devin tot mai pustii, cu numărul caselor abandonate în continuă creștere? Este un subiect foarte relativ. Normal ca suntem prea mulți dacă mergi între cele 40+ de milioane de oameni din Tokio. Dar în același timp câți mor zilnic la nivel mondial de tot felul de cauze, de la boli pana la accidente; cu siguranță mai mulți ca noii-născuți.

 62. ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT

  ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT

  Acum lună

  Lepădarea legii lui Dumnezeu a adus războiul peste Europa Sfântul Nicolae Velimirovici „Pace, pace, pace!” strigă conducătorii, iar popoarele lor pier în războaie, căci vorbesc despre pace fără Dumnezeu. „Pâine, pâine, pâine!” strigă doctorii în economie ai Europei, iar popoarele lor pier de foame, căci caută pâine în afara lui Dumnezeu. „Legi, legi, legi!” strigă doctorii în drept și-n dreptate ai Europei, iar popoarele lor strâng fărădelegi cât dealurile, până la nori, în fiecare zi și în fiecare ceas, căci scriu legile lor și nu ale lui Dumnezeu. Vai celor ce scriu vicleșug; că „scriind, vicleșug scriu” (Isaia 10, 1) a grăit Dumnezeu prin Isaia Prorocul. Iar prin Prorocul Ieremia a grăit: „în deșert s-a făcut condeiul minciunos la scriitori” (Ieremia 8, 8). Pentru vechiul Israil și pentru noua Europă s-au zis aceste cuvinte, căci au trădat numele de popor ales și nu au fost lumină popoarelor, ci întuneric. Noua Europă a spart atât tablele legii date de Moisi, cât și cele ale lui Hristos, a încălcat legea morală a lui Dumnezeu, a scornit mincinoasele „legi naturale” și le-a pus ca un jug greu pe grumazul oamenilor. A proclamat ceea ce este existent ca fiind inexistent, iar ce este inexistent ca existent. Pe singura lege existentă, cea numită de Dumnezeu lege, legea morală, a lepădat-o ca pe-o nelegiuire, sau ca pe-o haină ponosită, iar pe cele ce nu sunt ale lui Dumnezeu, rânduiala vremelnică a lucrurilor și-a întâmplărilor naturale, a numit-o singura și inevitabila lege - ca și cum Dumnezeu ar fi putut da lege firii neînțelegătoare, iar nu omului înțelegător! Dar șarpele cel vechi, care a mințit și pe Eva, i-a înduplecat prin veșnicul Iuda pe cărturarii Europei să scrie minciună cu condeiul lor mincinos! Au scris minciuna sub formă de poezie, pentru a preface nevinovăția în vinovăție, curăția în necurăție, și să facă din tineretul botezat al Europei un neam câinesc, lacom și curvar. Au scris minciuna sub formă de romane și nuvele, pentru a orbi ochii Europenilor ca să nu mai vadă Cerul și Duhurile cerești și, astfel, să îndulcească noroiul, pământul și tot ce e în stăpânirea morții, a mormântului și-a viermilor. Au scris minciuna ca istorie, o istorie în care au pus mai presus de Dumnezeu puterile oarbe ale naturii, simple unelte în mâinile lui Dumnezeu, și cu ajutorul lor au explicat soarta neamurilor, a triburilor omenești și a întregii omeniri - cu ajutorul uneltelor lui Dumnezeu, nu cu ajutorul lui Dumnezeu. Și, prin minciună, au slăvit un popor și l-au ponegrit pe altul, după plata primită, întărâtând o generație împotriva alteia, învrăjbind un popor împotriva altuia și pe copii împotriva părinților. Au scris minciuna sub formă de filosofie, când un îngâmfat s-a apucat, în pofida puterilor sale mărginite, să încerce să explice cum a fost făcută lumea, cum stă lumea între hotarele sale și ce este omul, care este calea lui și unde-i este sfârșitul - toate acestea i-au ieșit din degete, mințind fără încetare și flecărind fără să pună pază gurii sale. Ca și când Dumnezeu nu ar fi vorbit niciodată înainte de ei! Ca și cum Ziditorul nu ar fi zis și n-ar fi arătat oamenilor toate acestea prin aleșii ce i-au slujit, Drepți și Proroci, iar în cele din urmă prin Fiul Său cel Unul-născut! În cele din urmă, au scris minciună despre așa-zisele „legi naturale” și împotriva legilor nescrise ale lui Dumnezeu. Au scris minciună, necunoaștere și nedreptate. Și nimeni dintre oameni nu i-a judecat, căci neamurile Europene au slăbit de mult, și nu mai știu să se împotrivească cruzilor și îngâmfaților lor stăpâni. Iar după ce acești stăpâni îngâmfați și cruzi, întunecați ca noaptea și ca mormântul, nesătui de bani și de slavă deșartă, au aruncat pe foc legea morală a lui Dumnezeu, au dat o nouă lege morală, adică: - că omul e liber să creadă sau să nu creadă într-un singur Dumnezeu sau în sute de dumnezei; - că fiecare e liber să se închine idolilor de argint, de aur, de lemn și de hârtie; - că cel ce batjocorește numele Domnului nu va fi judecat, dar cel ce batjocorește un paznic de stradă va fi judecat; - că fiii trebuie să lepede credința părinților ca pe-o înșelare, nu trebuie să îi asculte și să-i cinstească, ci să se despartă cât mai grabnic de ei; - că Duminica nu este nicidecum o sărbătoare, ci o zi ca oricare alta, și că în acea zi omul trebuie să-și odihnească și să-și hrănească trupul său mai bine ca în celelalte zile. Că e îngăduit a ucide pe oricine stă împotriva intereselor tale personale, profesionale sau naționale; - că curvia și preacurvia sunt totuna cu căsătoria; - că hoția e un lucru relativ, care depinde de context; - că jurământul strâmb este necesar pentru binele indivizilor și al societății. Iată, fraților, pentru ce a trebuit să vină marele război mondial. Ziditorul cel batjocorit a cutremurat pământul cu un război ca să scuture noroiul de pe sufletele europenilor. Vor simți ei oare durerea acestui cutremur, vor înțelege oare pentru ce au fost loviți cu războiul care tocmai s-a încheiat? Își vor veni oare în fire, vor lepăda oare prosteștile și nedreptele lor legi și se vor întoarce la veșnica lege morală a lui Dumnezeu? Îi vor mai lăsa oare pe mincinoșii lor cărturari să scrie mai departe minciuni cu condeiul lor mincinos, ca să întunece lumina lui Dumnezeu în sufletele oamenilor lui Dumnezeu? Vor face oare acestea, sau nu? De aceasta depinde fericirea sau nefericirea, izbăvirea sau nimicirea Europei viitoare.

  • ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT

   ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT

   Acum lună

   @Goia Dima DUMNEZEU a grăit prin SFÂNTUL și eu vă las vouă să deschideți ochi DOAMNE AJUTĂ TUTUROR AMIN 🙏🏻🙏🏻❤🙏🏻🙏🏻

  • Goia Dima

   Goia Dima

   Acum lună

   Adevăr ai grăit...

 63. astro reiky

  astro reiky

  Acum lună

  Aberații și timpenii marca Voi cu Proștii

 64. alborosiedoi doi

  alborosiedoi doi

  Acum lună

  Ești plecat:(suntem prea mulți)

 65. Ana Daicu

  Ana Daicu

  Acum lună

  BUNA SEARA!❤

 66. Mihaela Ulman-Miller

  Mihaela Ulman-Miller

  Acum lună

  A murii este o eliberare ! nu merită ca omul să-și facă griji deoarece toți vor părăsit această lume m-ai devreme sau m-ai târziu si timpul trece foarte repede ! aici omul alege sa vină pentru o aventură , o școală, pentru a se lamurii singur ce este corect si greșit dupa care va pleca cu o cunoaștere demnå de a supraviețui in altă lume unde fără cunoaștere nu se poate ! nimeni nu trebuie sa aibă frică de viața pe pamant si nici de viața de dincolo deoarece omul va știi sa gândească corect si raul va dispărea va fi combătut de propria lui minte ! și o boală este cunoaștere, învățătură pentru propriile greșeli , și pentru a dobandii gânduri corecte !

 67. Gabriela Voda

  Gabriela Voda

  Acum lună

  Sonorul este groaznic va rog luati masuri.Temele abordate sunt instructive si interesante, dati sonorul mai tare.Multumesc.

 68. Mihaela Iancu

  Mihaela Iancu

  Acum lună

  Primeste copiii la tine acasa Mirela,nu cu orice risc la scoala

 69. Doina SUCEVEANU

  Doina SUCEVEANU

  Acum lună

  Nu iert pe nimeni fut paduchii

 70. Doina SUCEVEANU

  Doina SUCEVEANU

  Acum lună

  Copii Ai lui Dumnezeu Haine Grele Minciuna 1 O Ipoteca Dumnezeiască 2 O Aprobare Cereasca 3 Un Avantaj Mintea Messia Doina 4 Un Sprijin O Lumina 5 O Sacrificare Minune 6 O Coca Dospita Acar în Avatar 7 O Presiune Atmosferica într o mare schizofrenie Minciuna O Coroana în Cruce DH3 Ac în Furca valabil pentru asa ziși proscris romani de pretutindeni Wow Ro cu Mania

 71. לוציה רוזנפלד

  לוציה רוזנפלד

  Acum lună

  Sintem prea multi "RAIi" si ticalosi,egoisti si lacomi ,.Omenirea a degenerat, comportament mai rai decit animale.

 72. ancasimona s.

  ancasimona s.

  Acum lună

  Eu am impresia ca invitatul se învârte în jurul subiectului, dar nu ajunge la esență - cauza crizei actuale este că oamenii, mulți sau puțini care suntem, ne-am îndepărtat de Dumnezeu. Soluția este întoarcerea la El! Restul sunt detalii.

  • Ojog Costi

   Ojog Costi

   Acum lună

   Dumnezeu este lumina, pace , impacare cu tine insuti si cu ceilalti. Fara el suntem ca niste fluturi care zboara in intuneric fara directie

  • Tina Rider

   Tina Rider

   Acum lună

   Exact.. Nu ştie cum så Impace si capra si varza

 73. Nicola Petra

  Nicola Petra

  Acum lună

  Mulțumesc mult pentru sfaturi

 74. Ana Coman

  Ana Coman

  Acum lună

  F bună emisiune! 💓🌹🍀🍀🍀🍀🤗

 75. Violeta Neder

  Violeta Neder

  Acum lună

  In țările europene mai ales, natalitatea este in scădere... depinde și zonele unde este o masivă necontrolată creștere a populației... deja se știe unde...China, India, țările din Africa și sud America ... Nu prea cred ce zice tipul ăsta, e cam prea deștept ...... ca mulți alții ce apar cu atâtea talente și haruri...nu-i de mirare că atâția se îmbolnăvesc psihic!

 76. Maria P

  Maria P

  Acum lună

  Rugăciune la îndemîna Doamne Iisuse Hristose Fiu Lui Dumnezeu miluestema pe mine păcătosul. Oricînd și ori unde numai sa vrem.

  • Raphaela R.

   Raphaela R.

   Acum lună

   Dacă vrei milă, atunci da, merge așa. Dacă vrem mântuire spunem: “mântuiește-ne pe noi”. Păcătosul sau păcătoasa pot fi minunat înlocuite cu:”Creația Ta”. Nu e un sfat, e doar o părere. Amin!

 77. Maria P

  Maria P

  Acum lună

  Nu trebuie sa te dai cu capu de cruci dar trebuie sa mergi la biserica la Sf. Liturghie așa îl onorezi pe Dumnezeu EL este acolo în sf.altar și ne vrea lîngăEL sa ne spovedim sa ne împărtășim.Deci Sf Duminică o zi pe săptămână oare e așa de greu ? Alergam căpiați peste tot ,dar cînd e vorba de Biserica vai suntem obosiți nu avem timp...In iad o vesnicie ce vom face ,sa ne trezim cît nu e prea târziu .Și chiar sa ne dam cu capu de cruci pentru că suntem nevrednici și foarte păcătoși.Dumnezeu este bun dar și drept Judecător Atenție.

 78. Georgeta Covaci

  Georgeta Covaci

  Acum lună

  PLANETA POATE HRANI DE 3 ORI MAI MULTA LUME . DUMNEZEU NE VREA CURATI . NOI OMORAM PLANETA

  • Tina Rider

   Tina Rider

   Acum lună

   Adevărat

  • Karter Kamryn

   Karter Kamryn

   Acum lună

   @Torin Colby i will try it out now. Looks promising.

  • Gabriela nicoleta Nitiu

   Gabriela nicoleta Nitiu

   Acum lună

   Cit de frumos ai scris George bravo mai emotionat 👍🙏

 79. Georgeta Covaci

  Georgeta Covaci

  Acum lună

  AI GRIJA D-LE DIACONU CA A-L CAM DAI PE DUMNEZEU LA O PARTE . O IEI UN PIC PE ALATURI

 80. Maria Untaru

  Maria Untaru

  Acum lună

  Este prea multă galagie in jurul vostru,

 81. Mihaela Anghel

  Mihaela Anghel

  Acum lună

  Va citesc comentariile si ma intreb; -Oare cati dintre noi, stiu si lucreaza la dezvoltarea sa, spiritiala!???

  • Tina Rider

   Tina Rider

   Acum lună

   Toți.

  • Mihaela Anghel

   Mihaela Anghel

   Acum lună

   @Blog Live The HighVe Multumesc frumos! M-am grabit..... N.am conectat creierul!😂🙈

  • Blog Live The HighVe

   Blog Live The HighVe

   Acum lună

   "Stiu, lor" gramatica

 82. Mariana Ciobanu

  Mariana Ciobanu

  Acum lună

  Deschide gura omule nu inteleg nimic ce spui

 83. Adriana Barbu

  Adriana Barbu

  Acum lună

  Ați făcut un ghiveci.In Biblie scrie clar sa nu slujim la doi domni. Yoga (Mamona)nu poate fi amestecat cu Dumnezeu. Yoghinii se folosesc si de câteva învățături duhovnicești ca sa aibă mai multa credibilitate in a amăgi. Ei însuși sunt niste amăgitori.Aveți grija mare sa nu va insele careva.Doamne ajuta!

  • Laura Petcana

   Laura Petcana

   Acum lună

   😂

 84. Iuliana Ciopaca

  Iuliana Ciopaca

  Acum lună

  DOAMNE, MULȚI SUNT PLECAȚI CU PLUTA,, EMISIUNE FOARTE PROASTĂ,,

 85. Aura Eva

  Aura Eva

  Acum lună

  Cum sa confunzi pe Dumnezeu cu Allah... Dumnezeu este unul! Citiți cartea "Marii inițiați ai Indiei si Parintele Paisie"

  • Cristina N.

   Cristina N.

   Acum lună

   Religiile Abrahamice recunosc un singur Dumnezeu, acest lucru este fapt, istorie scrisa. Crestinismul, Iudaismul si Islamismul sunt aceeasi religie, cu valente diferite. Mai cititi...

  • Mariana Stanisor

   Mariana Stanisor

   Acum lună

   Fiecare popor cu credința lui ca se numește Dumnezeu, Alah, Buda sau altfel

  • Rania Royal

   Rania Royal

   Acum lună

   Allah si Dumnezeu sunt unu...aceelasi

 86. Maria Untaru

  Maria Untaru

  Acum lună

  Super emisiune,felicitări,cu drag va trimit cele mai frumoase gânduri 🕊🌷🌼🌻🌺🏵💮🌹🌸💐❤️🌞🍀

 87. Ionela Macovei

  Ionela Macovei

  Acum lună

  Avem loc .La noi in tara a scazut natalitatea .Sa ne schimbam fiecare ca oameni .Sa ne pese de cel de langa noi .

 88. miky stefan

  miky stefan

  Acum lună

  Un super baiat ! Felicitari !

 89. Flory Crivat

  Flory Crivat

  Acum lună

  Felictari Dnezeu sa va binevuvinteze,pentru emisiune!

 90. Coach Angela P. Wilson

  Coach Angela P. Wilson

  Acum lună

  Ce e prostia asta ca sintem prea mumti pe planeta??? Nu exista ani de sclavie de la solstițiul de iarna de anul trecut. Aveți grija ce informații puneți caci oamenii Sint deja speriați căci au rezistente la nivel vibrational, învingeți fricile și întăriri-va credinta.

  • Serif Ferian

   Serif Ferian

   Acum lună

   Iyim u787u78iuuiiiigk97i tu8yxx6yi

  • Serif Ferian

   Serif Ferian

   Acum lună

   8i8

 91. Iuliana Dinca

  Iuliana Dinca

  Acum lună

  Cum s-a ajuns la concluzua ca suntem prea multi? Cine se simte in plus? Eu nu ! Si am loc si de altii!

  • Vasile Maria

   Vasile Maria

   Acum lună

   Este loc sub soare pentru fiecare!

 92. Cristina Galavan

  Cristina Galavan

  Acum lună

  Superba emisiune!

 93. Cordos Ana

  Cordos Ana

  Acum lună

  Asta credeti voi ca sunteti ocrotiti in Ro,si vezi doamne cei din strainatatate sunt neprotejati si vai de ei!😃este cam invers

 94. Vasile Munteanu

  Vasile Munteanu

  Acum lună

  In spate vb alea,ca țațele La biserică la fel Doi oameni minunați sunteți.....🌹

 95. Vasile Munteanu

  Vasile Munteanu

  Acum lună

  Colegi gălăgioși in spate E o emisiune minune Ăia nu pot respecta??????

  • CorneDell Sinaia

   CorneDell Sinaia

   Acum lună

   Intrebare....merita respectul??....daca merita respectul de ce nu se respecta??....eu cred ca adevarul este undeva la mijloc...ca sa nu zic altceva..

 96. minerva popescu

  minerva popescu

  Acum lună

  Nu suntem prea multi....poate prea mult "intuneric"!...E suficient loc pentru toti, însă ar trebui sa schimbam vibrația, sa devenim mai buni! Sa fim buni, în adevăratul sens, sa simtim bunătatea prin toti porii.....atunci totul se va schimba!

  • Tina Rider

   Tina Rider

   Acum lună

   Adevărat

  • Chadrinskaia Jocainta

   Chadrinskaia Jocainta

   Acum lună

   În vremea profetului Ieremia nu erau prea mulți oameni dar a fost o perioadă în care mulți au murit, unii poate au fost jertfe curate iar alții pentru păcate. În una dintre Evanghelii scrie că pentru măsura de orz sau de grâu un dinar dar de vin și de untdelemn să nu vă atingeți. Un preot din Ardeal a aflat înainte să fie luat de Securitate că crucea nu ține fără jertfă.

  • Maya Mayas

   Maya Mayas

   Acum lună

   Dar...de unde stii?

 97. Angelina Lupu

  Angelina Lupu

  Acum lună

  Mulțumesc cu infinită recunoștință o emisiune valoroasă!!! ❤️

 98. Iris Andrea

  Iris Andrea

  Acum lună

  Mulțumesc frumos! Doamne ajuta!

 99. Sandu Cauneac

  Sandu Cauneac

  Acum lună

  Andrei n are nuci o vina,..voi cu...il baga n seama cred ca au aceiasi minte

 100. Sandu Cauneac

  Sandu Cauneac

  Acum lună

  Mai incetati cu gradina maicii...cum sa face ca sunt atati hoti in gradina asta

următor