ZOMBI LA ȘCOALĂ! PRIETENA MEA CEA MAI BUNĂ E ZOMBI || Farse DIY, marca 123 GO! CHALLENGE

Îmi doresc ceva, îmi doresc neapărat, îmi doresc o prietenă în seara asta! AHHHH! Un zombi! Steaua asta căzătoare mi-a greșit complet dorința!
Tu ce-ai face dacă ai deveni zombi? Spune-ne, într-un comentariu! Și nu uita să dai Share acestui clip video în rândul prietenilor tăi și să te abonezi la canalul nostru, pentru și mai multe clipuri de nota 10!ABONEAZĂ-TE: bit.ly/2H4wGYh

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.


Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat - te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

Muzică realizată de Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/

Colecția de materiale: www.depositphotos.com
www.shutterstock.com

Comentarii: 26 

    următor